DÜĞMECİ, ARDA-FED BAŞKANLIĞINA ADAY

Morofqa (Meşedibi) Dernek Başkanı ARDA-FED başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
Bu haber 2020-11-18 15:37:07 eklenmiş ve 415 kez görüntülenmiştir.

 

DÜĞMECİ, ARDA-FED BAŞKANLIĞINA ADAY

 

Morofqa (Meşedibi) Dernek Başkanı ARDA-FED  başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Düğmeci, Pandemi koşulları nedeniyle ertelenen, önümüzdeki Aralık-Yada Ocak Ay’ında  yapılması planlanan Ardahan Dernekler Federasyonu  (ARDA-FED) Kongresinde  başkan adayı olduğunu açıkladı..

2000’li yıllardan beri bölge STK yapılanmamız içerisinde aktif rol oynaması ile tanıdığımız Morofka Dernek Başkanı Özcan Düğmeci Siviltoplum, STK alanına duyarlı ve başarılı hemşerilerimizden biri.

 

Bölgemizin birçok il-ilçe-köy-federsayon gibi STK (Sivil Toplum Örgütleri-Dernekler) larında aktif görev alan Düğmeci, 2015 yılından beri Arda-Fed Üyesi Morofka Derneğinin de başkğını yapmaktadır.

 

Düğmeci, Morofka’da başkanlığa geldiğinde kısa zamanda derneği mülkiyete kavuşturduğu gibi bir taraftan yaptığı sosyal aktivitelerle, diğer yandan  iki dönem  ARDA-FED  icra ettiği başkan yardımcılığı görevi ile dernekçilik alanında en çok takdir edilen, örnek alınan hemşerilerimizden biri oldu.

 

Geleneksel hale getirdiği dayanışma gecelerinde, yine geleneksel hale getirdiği piknik şölenlerinde binleri bir birbiriyile buluşturan Düğmeci, birçok köy derneğinin hayal edemeyeceği birçok YK  (Yönetim Kurulu) toplantısını da İstanbul Boğazının en lüks mekanlarında icra etmesiyle öne çıktı..

Düğmeci, Türkiye Ekonomisinde ihracaat potansiyeli ile 3 - 4. sırada yer alan Deri Sektöründe Saraciye Sektöründe üst düzey yönetici aynı zamanda..

Geçen aylarda Arda-Fed başkanlığı için adaylığını açıklayan İstanbul Avrupa Yakası Ardahanlılar Dernek Başkanı Akın Bozkaya, Beykoz Ardahanlılar Derrneği federasyon delegesi İbrahim Beşli’den sonra Düğmeci  ARDA-FED    Başkanlığı için resmi olarak adaylığını açıklayan 3. Kişi oldu..

ARDA-FED’E İKİ BAŞKAN ADAYI BİRDEN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ..

Sosyal Medyadan derlediğimiz karelerle Düğmecinin STK alanında nasıl özverili çalışan bir hemşerimiz olduğunu ortaya koymaktadır..

 

Düğmeci Başkan Adayı Foto Galeri Tıklayınız..


DÜĞMECİ, ARDA-FED BAŞKANLIĞINA ADAY

 

ETİKETLER : Morofqa (Meşedibi) Dernek Başkanı ARDA-FED başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA