AMERİKAYI BEKLEYEN EN BÜYÜK SORUN KURD SORUNUDUR..

Amerikayı ve dünyayı bekleyen en büyük sorun Kurd ve Kurdistan sorunudur..
Bu haber 2020-11-14 23:16:11 eklenmiş ve 606 kez görüntülenmiştir.

AMERİKAYI BEKLEYEN EN BÜYÜK SORUN KURD SORUNUDUR..

 

Amerikayı ve dünyayı bekleyen en büyük sorun Kurd ve Kurdistan sorunudur.. Bir diğer ifadeyle insalığın ırk-dil-din-mezhep üzerinden birbirine karşı ötekileştirimesi, sahte suni sınırlarla insan soyunun soykırıma açık hayvan sürülerine dönüştürülmesidir.. 

 

Dünyamızı son 300-400 yıldır işgal eden  kapitalist-siyonist soykırımcı ve ırkçı sermaya-firma ve aileler..  İmparatorluklardan sonra dünya arenasında hakimiyetini ulus devlet faşizmi ile kurarken..,  bu faşizmin eksik kaldığı yerde ise dünya geneline  terör ordu-örgüt ve lejyonlarını döşediler.. İnsanlığı ulus devlet ve terör lejyonları ile saran siyponist soykırmcı sermaye..  bu iki yapının yanı sıra havadan suya, yiyecekten içeceğe, iklime.. herşeyi biyolojik, kimyasal, konvansiyonel silaha çevirdiler. Yapay depremler ve afetlerle istenen coğrafyayı yok etme dönemine geçtiler..

 

Afrikadan Asyaya Latin Amerikaya bütün dünya halklarını soygun soykırma açık hayvan sürülerine çevirdiler..

 

Siyonist-soykırımcı kapitalizim silah-ilaç-gıda-genom.. gibi küresel firmalarla tüm dünyayı soyup soğana çevirirken.. Dünya savaşları kurgularken, Bütün insan soyunu da ulus devlet faşizmi-terör ordu-örgüt lejyonları ile soykırıma açık koyun sürülerine dönüştürdü..

 

İnsanlığın tekamülü, insanlığın uzaya açılımını.. İnsanın gelişimine büyük bir set çeken siyonist kapitalizm insanı dünyada zincire vurulmuş kıyametini bekleyen bir mahkümlara dönüştürürüken.. Dünyamızıda çıkışı olmayan heran patlamaya hazır bir hapishaneye çevirdiler..

 

Vahşi kapitalizm, adalet, hukuk, ahlak, vicdan.. insanı insan yapan bütün insanlığın bin yılarının kazanımlarını ve değerlerini  yok ettiği gibi  yönetme ve yönetilme erkini tamamen ortadan kaldırarak..  dünyamızın  hergeçen gün siyasi, iklimsel, ekonomik.. her alanda hızla patlamaya hazır bir bombaya dönüştürdüler..

 

Artık dünya insanlığı felaket senaryoları ile feleket haberleri ile yatıp kalkmaktadırlar.. İnsanlık moralmen büyük bir çöküş yaşarken.. Ulus devlet faşizmi insanlığı ırk-dil-din-mezhep üzerinden atomuna kadar parçalyıp ulusları, dünya halklarını birbirine karşı ötekileştirirken.. Covid-19 virüs saldırısıyla insanlık ilmi-bilimsel alanlarda nasıl geri bırakılıdığını, nasıl soykırıma açık hayvan sürülerine dönüştürüldüğünü de net olarak görmeye başladı..

 

Virüs saldırsı gelecekle ilgili bütün bilinmezliğini sürdürürken.. dünya halkları nasıl bir kıyametle yok olacaklarını bekleyen hayvan sürülerine dönüşmüş bulunmaktadırlar.. Günümüzde insanlığı tümüyle yok etme eşiğine çeken vahşi siyonist-kapitalist şeytani sistemin ta kendisidir..

 

 

Bu sistemi en iyi açıklayan ana unusurlardan biri kurd ve kurdistan sorunudur.. Vahşi kapitalizm Çarlık ve Osmanlıyı yıkarken.. Bir sabah uyanan Kurtlerin evleri başka bir ülkede, tarlalrı, arazileri başka bir ülkede, akrabaları başka bir ülkede, kendileri başka bir ülkede buldular ve yüzyılladan fazladır sistematik bir soykırıma tabi tutuldular..

 

Filistinden Güney Kafkaslara –Rusyaya uydu uyduruk sahte suni sınırlarla donatılmış  onlarca sahte devletçik kuruldu. Kurulan-Kurdurulan Faşist-diktatör, çete-mafya  devletçikleriyle, terör odru-örgüt ve lejyonları ayırımsız bütün halkları soykırıma müdahaleye açık  hayvan sürülerine dönüştürdü..

 

En son Ermeni-Azeri savaşı yada komedisinde de aynı durum yaşanıyor. Yüzyıl boyunca Ermenleri terör lejyonları ile ablukaya alan siyonit kapital önce Ermenileri Kurdlerden-Kurdistandan-Mezopotamyadan kopararak ötekileştirdi.. Ardından aynı bölücü gaza günümüze kadar devam etdi.. Ve günümüzde ise her zaman ifade ettiğimizi gibi 19. Yüzyılın başında halkları sabah kahvaltısı yapan siyonist vahşi kapitalizm içine girdiğimiz zaman diliminde halkları akşam yemeğine çevirdi..

 

Ermeni-azeri oyununa dikkat edin antlaşma diye suınulan halkların derinden soykırım fermanıdır. Azeri-Ermeni halkının bir arada yaşamamsı için ulus devlet faşizmi güçlendirilirken.. Osmanlıda Rum Ermeni nüfusu nasıl tehcir edildiyse aynı oyun Kafkaslarda devreye konmaktadır.  Ermeniler kafkaslardan tehcir ediliyor. Ve maalesef siyonizmin ana hedefinde olan Rusya ve Rus halkları bu oyuna alet oluyorlar..

 

Ermeni-Azeri oyununda insanlık yine çok derin ve büyük bir saldırı yedi.. Halklar birbirlerine karşı ötekileştirildi.. Bir sonraki saldırıda birbirlerini boğazlamaları için gereken alt yapı ne ise şeytani yol yöntemlerle ustaca döşenmektedir.. Aynı Sorun halen kıbrısta sürmektedir..

 

Özetle Amerikayı bekleyen en büyük sorun Kurd Sorunudur.. Halkların sahte suni sınırlarla dil-din-ırk-mezhep üzerinden  ayrıştırılması sorunudur.

İnsanlık içine alındığı soykırım koşullarından dünya konfederasyonu gibi bir sistemle çıkış yapmazsa.. 21 ve 22. Yüzyıl insanlığın harkiri yüzyılları olacak.. Milyarlarca insan bulduğu aletle ötekiyi kesip biçecek..

 

Ne amerika ne siyonist israil nede yüzyıllardır alana döşenen faşist ulus devletlerden ve nüfuslarından eser kalmaycaktır.. İnsanlığa bu soykırımı daytan küresel soykırımcı soytarilar ise uzaya kaçsalar dahi insanlığın gazabından kurtulamayacaklardır..

 

Dünya kıtalar bazında federasyonlaşmalara, nüfus planlanmasından, uzaya açılmaya ve dünya konfederasyonuna kitlenmese.. Gelecek yok.. İnsanlık toptan harakiri dönemine hızla geçmeye başladı.. Bir kıvılcılcım yetecektir.. Ve insanlığı durdurmaya ne ırk- ne dil ne din nede hep yemleri engel olmaycaktır.. İnsanlık siyonist sergerdeleri devletleri malikaneleri ile kendisi ile birlikte gömecektir..

 

Özetle America terörist siyonist israilden mezopğotamya asya ön asyaalan döşenen ırk devletlerini ve terör lejyonlarını ortadann kaldırcak bir sistem geliştirmese yıkılışı çok şidetli ve sancılı olacaktır.. Hakeza tüm insanlığında..

 

Dünya insanlığı  atası kurdlerin dil-din-ırk-mezhep üstü cihanşumul kültürünü hayata geçirmese insanlık toptan X..  olacaktır.. 

ETİKETLER : Amerikayı ve dünyayı bekleyen en büyük sorun Kurd ve Kurdistan sorunudur..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA