BAŞKAN BARZANİ, BOYUN EĞMİYORUZ..

Bağımsızlık Referandumunun 3. Yılında Başkan Barzani Boyun Eğmiyoruz Mesajı verdi..
Bu haber 2020-11-10 20:50:44 eklenmiş ve 504 kez görüntülenmiştir.

 

BAŞKAN BARZANİ, BOYUN EĞMİYORUZ..

 

Kurdistan bağımsızlık referandumunun üstünden 3 yıl geçti. Bağımsızlık Referandumunun 3. Yılında Başkan Barzani Boyun Eğmiyoruz Mesajı verdi.. 

 

Kurdistan bağımsızlık referandumunun üstünden 3 yıl geçti. Bağımsızlık talabinin 3. Yılında Bütün dünya kurdlerine seslenen Başkan Barzani, ve Kurdi STK’lar önemli belirlemelerde bulundular..

 

Kurdler insanlık tarihi boyunca asla boyun eğmemiş.. Kurdistana doğudan-batından-güneyden-kuzeyden.. Dünyanın dört bir yanından bu kadim medeniyet coğrafyasına gelen tüm barbar güçleri hem ebsorbe etmiştir, hemde medenileştirmiştir.. ,

 

Dünya halkları Kurdlerin ırk-dil-din-mezhep üstü duruşlarıyla insanlık tarihi boyunca Kurdlerin dünyanın hem medeniyet nüfusu hemde sigortası olduğu gerçeğini hızla idrak etmeye başladılar.. Bu anlamda dünya halkları kırdleri tanıdıkça sempatileri daha da büyümektedir..

 

Referandumun 3. yıl dönümünde Kurd Halkına seslenen  Başkan Barzani, Zulme, işgale, haksızlığa sadece kurdler açısından değil bütün bölge halkları adaına boyun eğmiyoruz

 

İş-itin şia kolu haşdi şabi Kerkük’ün Pirdê ilçesinde gerçekleştirilen ve Peşmerge Güçleri tarafından sert bir şekilde püskürtülen saldırılarda kullanılan “Boyun eğme” talimatı büyük ses getirirken, Başkan barzani de referandumun 3. Yıl dönümünde boyun eğmiyoruz.. mesajı verdi..  

 

Kürtlerin bağımsız devlet talebiyle sandık başına gittiği Bağımsızlık Referandumu’nun üzerinden 3 yıl geçti.

 

25 Eylül’de tarihi bağımsızlık referandumunda halkın yüzden 93.72’si bağımsızlığa “Evet” demişti..

ETİKETLER : Kurdistan bağımsızlık referandumunun üstünden 3 yıl geçti. Bağımsızlık Referandumunun 3. Yılında Başkan Barzani Boyun Eğmiyoruz Mesajı verdi..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA