Aziz Akkuş`tan Iğdır Valisi Sarıibrahim’e Ziyaret

Ziyaret esnasında Başkan Akkuş, Iğdır Valisi ve Belediye Başkan Vekili Sayın Hüseyin Engin Sarıibrahim` e 15 Temmuz Federasyonu olarak Plaket takdim etti. Iğdır iline vermiş olduğu örnek çalışmalarından dolayı Vali ve Belediye Başkan Vekili Sarıibrahim`e teşekkür etti
Bu haber 2020-11-10 19:49:57 eklenmiş ve 352 kez görüntülenmiştir.

Haber: Murat AKKUŞ-Iğdır

15 Temmuz Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Divan Kurulu Başkanı Genç Girişimci İş Adamı Aziz Akkuş ve beraberinde 15 Temmuz Federasyonu Iğdır İl Başkanı Adem Akkuş ve Yönetim Kurulu Üyeleri İle Beraber Iğdır Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Engin Sarıibrahim `i Makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret esnasında Başkan Akkuş, Iğdır Valisi ve Belediye Başkan Vekili Sayın Hüseyin Engin Sarıibrahim ` e 15 Temmuz Federasyonu olarak Plaket takdim etti. Iğdır iline vermiş olduğu örnek çalışmalarından dolayı Vali ve Belediye Başkan Vekili Sarıibrahim `e teşekkür etti.

Iğdır Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Engin Sarıibrahim ise 15 Temmuz Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Aziz Akkuş ve beraberindeki heyetin ziyaretinden dolayı teşekkür ederek. Başkan Akkuş `a ziyaretinden dolayı memnun olduklarını söyledi.

Program sonrası ise Vali, Belediye Başkan Vekili ve Başkanlar hatıra fotoğrafı çektirdiler.

ETİKETLER :
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA