PKK KURDİSTANDA DÜŞMANIN AJANDASINI UYGULAYAN TAŞERON BİR ÖRGÜT..

PKK KURDİSTANDA DÜŞMANIN AJANDASINI UYGULAYAN TAŞERON BİR ÖRGÜT..
Bu haber 2020-10-30 20:07:54 eklenmiş ve 566 kez görüntülenmiştir.

 

PKK  KURDİSTANDA DÜŞMANIN AJANDASINI UYGULAYAN TAŞERON BİR ÖRGÜT..

 

Kürdistan Parlemento üyeleri, PKK’nın kurdistandaki varlığı sadece Kürt halkının düşmanlarının gündemini ve ajandalarını gerçekleştirmek içindir dediler..

 

Kürdistan milletvekillleri ve PDK delegasyonuna  üye birçok politikacı kurd, Kürdistan parlamentosu ve hükümetinin kurulduğu günden bu yana Kürdistan Bölgesi'nin başının  PKK  ile belada olduğunu söylediler..

 

PKK bilinçli ve planlı bir şekilde Türk ordusunu kürdistana çekerek, TC nin  saldırı ve bombalamaları nedeniyle bugüne kadar sınıra yakın 800'den fazla köyün  yakılıp yıkılmasına neden oldu dediler. Bombalanan yıkılan köyler  yeniden inşa edilmediler. Köylülerin hayatı tehlikede.

PKK’nın kurdistandaki varlığı sadece Kürt halkının düşmanlarının gündemini ve ajandalarını gerçekleştirmek içindir dediler..

 

Kürdistanlı vekiller, PKK'nın  Kürdistan Devletine  karşı olduğunu, sınırın büyük bir bölümünü işgal ettiğini, birçok insanı kaçırdığını ve terörize ettiğini söyledi. PKK'nın bu eylemleri ve daha birçok davranışı, PKK'nın Kürtlerin devletleşmemesi için kullanılan paravan bir örgüt olduğunu ortaya koyduğu gibi büyük emperyal güçler ve bölgedeki faşist ulus devletler içinde kullanılmaya musait bir örgüt..

Bölgedeki faşist ulus devletlerle onların patronları küresel büyük güçler isteseler hiçbir terör örgütü coğrafyamızda 24 saat yaşayamaz..

 

PKK’daki kurt gençlerine seslenen parlementerler..  Kurd düşmanlığına dönüşen, kürtlerin düşmanlarının ajandasının uygulayıcı oaln bütün terö lejyonlarından   Kurd gençliğinin acilen çekilmesi lazım.. diye görüş belirttiler..

 

ETİKETLER : PKK KURDİSTANDA DÜŞMANIN AJANDASINI UYGULAYAN TAŞERON BİR ÖRGÜT..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA