NATONUN 29 EKİM TC PAYLAŞIMI NEYİ İFADE EDİYOR ..

NATO'nun 29 Ekim paylaşımı TC devletinin gerçek sahiplerinin kimler olduğunu ortaya koyarken.. Bu paylaşım Yunan, Fransız , Ermeni, Rum-Rus.. halklarını ise çileden çıkardı.
Bu haber 2020-10-30 06:42:33 eklenmiş ve 519 kez görüntülenmiştir.

 

NATONUN 29  EKİM TC  PAYLAŞIMI NEYİ İFADE  EDİYOR ..

 

NATO'nun 29 Ekim paylaşımı TC devletinin gerçek sahiplerinin kimler olduğunu ortaya koyarken.. Bu paylaşım Yunan, Fransız , Ermeni, Rum-Rus..  halklarını ise  çileden çıkardı.

 

Dünya halkları Natoyu kuranlarla diktatör tc’yi, terörist-siyonist israili kuranların, Musadıkı devirerek İran halkını bİtkisel hayat yaşayan kölelere çevirenlerin..  Osmanlı nüfusu rum-ermeni-kurd.. Hiristiyan-müslüman halkları soykırıma uğratanların, ala nihaye Osmanlı ve Çarlık coğrafyasında sürüsüne bereket yüzlerce uyduruk sahte suni sınırlarla kurulan devletçiklerin..  Nato, nasa, nsa, mosand-cio-m16 kuranların aynı patronlar olduklarını bilmemelerinden kaynaklanmaktadır..

 

Bu gerçeğin tam farkında olmayan halklar Natonun bu paylaşımına  kızarlarken..  Natoyu kuranlar sahte azeri-ermeni devletlerini kurarlarken..  Ermeni-rum halklarına 20 yüzyılın başından itibaren dünyanın en büyük  soykırım çemberlerine aldıklarını da bilmemektedir. Çünkü ulus devletin de –terör lejyonlanda, natonun.. da patronları küresel soykırımcı siyonist soytarılardır..

 

Osmanlı yıkılırken Oratadoğuda bir sabah uyanan Kürdler evleri başka bir ülkede, tarlaları başka bir ülkede, bavo başka bir ülkede ano başka bir ülkede kaldı.. siyonistler sadece bunula yetinecek değiller Rusya Coğrafyasındaki kurdleri de darmadağın ettiler..

 

Ermeni ve Rumları Anadolu ve Mezopotamyadan büyük bir ustalıkla söküp atan siyonistler, natonun patronları.. Rusya Crafyasında halkların ırk-ırkçılık bilmediği Kurdistanı da atomuna kadar parçaldılar. Ermenistan-azeriyan.. sürüsüne bereket uyduruk ırk devletleri inşa ettiler.. Kurdistan’a Sor –Kızıl Kurdistan (Dağlık Karabağ) Coğrafyasını düşürmek için günümüze kadar Ermenilere gaz veren siyonist kapital.. Ermeni halkının siyaset-sanat-özellikle dünya ticaretindeki potansiyellerinin  büyümesi ile Ermeni halkına karşı yeniden büyük bir saldırıya giriştiler..

 

Saldırının ana destekçisi terörist israil le diktatör tc rejmi olduğunu zaten azeriyanda inkar etmiyor ve azeriler şaşırmış durumda aye biz ne pehlivanmışız modlarında garibanlar adeta halisünasyon yaşıyorlar..

 

Kısaca dün ermeniyana alan açanlar bugün azeriyana  alan açıyorlar.. Bu ne demek kısa bir zaman sonra azeriyanın aynı akibete uğraması demek..

 

Azeri ve ermeni halkları kendilerini yem eden ulus devlet faşizminin mınına koyup Anadolu ve mezopotamya halkları ile ırk-dil-din-mezhep üstü bütünleşmeyi beceremese.. Siyonist kapital oyunları sonucu dünyadan-haritadan silinecekler..

 

NATO’nun resmî Twitter hesabından paylaşılan  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı,  NATO ve Türk Bayrağı ile yaptığı paylaşımı Yunan, Ermeni ve Fransız sosyal medya kullanıcıları tarafından tepkiyle karşılanırken.. Azerbaycan ve Pakistan halklarının büyük destek verdiği paylaşım kısa sürede çok sayıda beğeni aldı.. Azeriyan-ermeniyan oyununda da görüldüğü gibi insanları düşman kamplara ayırarak birbirine saldırtma, kullanma, kırma, köleleştirme siyonist soykırımcı sergerdeler için yüzyıllardır çocuk oyuncağı.. Nasıl pkk kurd gencliğini dağa cekip harcadıysa.. Ermeni rejmide yeni genç kuşak ermeni gençliğini yok ediyor..

 

Dikkat edilirse avrupada fransanın başını çektiği hiristiyan-müslüman çatışması, islamo fobi operasyonu.. Ön asyada ermeniyan-azeriyan kapışması siyonist kapitalist merkezlerin dünya halklarıyla yüzyıllardır oynama plan-projelerinin tekrarından başka bir şey değiller..

 

Özetle siyonist-kapitalist  soykırımcı serdgerdeler  ulus devlet faşizmi-terör ordu-örgüt lejyonlarını.. diledikleri gibi harekete geçirip ülkeleri halkları birbirine kırdırmada düşürmede uzmanlaşmışlardır..

 

Dün dünyı kapitalist-kominist diye bölerlerken.. günümüzde hiristiyan-müslüman, azer-ermeniyan.. diye diledikleri operasyonları yapabilmektedirler..

 

Ortadoğu, Anadolu-Mezopotamya, ön asya-rusyayı da içine alan bir uyanma ile ulus devlet faşizminin halklar arasına döşenen sahte suni sınırların halklar  mınına koymasa.. Bütün halklar siyonist –kapitalin  piyonları olarak tarihten silineceklerdir..

 

Ermeniler ve rumlar anadolu-mezopotamyaya dönüş yaparak hem kendi ırk devletlerini-hede siyonist tc rejmini yıkmadıkça bu kahraman ermeni-azeri oyunları şidetlenerek sürecek..

 

Natoyu kuran siyon-kapital yüzyıl önce halkları sabah kahvaltısı yaptı şimdide akşam yemeği yapıyor.. Halklar dil-din-ulus devlet-mezhep modlarında kaldıkça da kurbanlık koyunlardan farkları olmayacaktır.. Dün ermeniye silah verip örgütlerle dizayn edenler şimdie azeriye silah vb. verip azeriyanı –iranı siyonist kapital için dizayn ediyorlar..

 

Pyd nin dört köşeli yıldızından natonun, tc nin ve siyonist israilin 4 koseli yıldız sembollerine bakın patron aynı.. Dünyayı yüzyıllardır, kırıyorlar, soyuyorlar, soykırıma uğratıyorlar.. Halklar bu şeytani oyunları yedikçede oyunlar tüm halklar düşürülene kadar sürecektir..

 

Osmanlı yıkılırken..  sahte bir türk ve türk ırkı gazıyla Anadolu ve Mezopotamyayı düşüren siyonist kapital şimdi türk-türki cumbabalar gazıyla  Ön Asya –kafkaslar ve Rusyayı hedefe koymuş bulunmaktadır.. Tarih boyunca siyonizm sıkıştıkça, deşifre oldukça barbar moğol saldırılarını her zaman ustalıkla yerine getirmiştir. Anadolu-Mezopotamyayı hep düşürmüştür.. Yani asyadan arabistana halklar kurdistanın-kurdlerin parçalanmasını çözemezlerse.. gelecek yok, çıkış yok..

 

 

ETİKETLER : NATO'nun 29 Ekim paylaşımı TC devletinin gerçek sahiplerinin kimler olduğunu ortaya koyarken.. Bu paylaşım Yunan Fransız Ermeni Rum-Rus.. halklarını ise çileden çıkardı.
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA