KURDİSTANDA MEVLİT KANDİLİ BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI..

Hazreti Muhammed’in dünyaya geldiği gün, peygamberimizin doğum günü olarak kutlanan Mevlit Kandili, Kurdistanın Başkenti Erbil’de büyük bir coşkuyla kutlandı..
Bu haber 2020-10-29 18:52:49 eklenmiş ve 667 kez görüntülenmiştir.

 

KURDİSTANDA MEVLİT KANDİLİ  BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI..

 

Hazreti Muhammed’in dünyaya geldiği gün, peygamberimizin doğum günü  olarak kutlanan Mevlit Kandili, Kurdistanın Başkenti Erbil’de büyük bir coşkuyla kutlandı..

 

Tarihi Erbil Kalesi’nin önündeki Kaysei Pazarı caddesindeki kutlamalara bu yıl yeni tip koronavirüsü salgını nedeniyle geçen yıllara nazaran daha az sayıda kişinin katıldığı gözlemlendi.

 

Erbil Kalesi’ne üzerinde “Muhammed” yazan dev bir pankart asıldı. Erbil Paraşüt Takımı da helikopterden üzerinde “Allah’ın Resülü Hz Muhammed” yazan paraşütle kutlama alanine atlayış yaparken güvercinlerin de paraşüt takımlarına eşlik etmesi fotoğraf karelerine yansıyan bir başka güzellikti.. 

 

 HABERİN FOTO GALERİSİ..  

 

Mevlit Kandili Kutlamaları Kurdistan rejminin  kurdler adına ortaya çıkan sahte suni parti-örgüt vb. lerinin aksine Müslüman Kurd halkını dünya genelinde en iyi temsil eden rejim olduğunu ortaya koyarken..

Marksist leninist sol jargonlarla, sığ-sağ faşist ırkçı ideoloji vb. hastalıkların kürtlere kar etmediğini, ırkçılığın ve faşizmin hayat bulamadığı Kurdistanda Kurdlerin din-diyanete bağlı samimi müslümanlar olduğunu en iyi şekilde sipat etmiş oldu..

ETİKETLER : Hazreti Muhammed’in dünyaya geldiği gün peygamberimizin doğum günü olarak kutlanan Mevlit Kandili Kurdistanın Başkenti Erbil’de büyük bir coşkuyla kutlandı..
Diğer DİN KÖŞESİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA