TC.NİN KURULUŞUNUN 97. YILINDA AÇLAR ve DİLENCİLER ORDUSUNA DÖNÜŞÜRKEN..

TC.NİN KURULUŞUNUN 97. YILINDA AÇLAR ve DİLENCİLER ORDUSUNA DÖNÜŞÜRKEN, DÜNYA HALKLARIDA DÜNYADAN SİLİNİYOR..
Bu haber 2020-10-29 10:06:36 eklenmiş ve 1082 kez görüntülenmiştir.

TC.NİN   KURULUŞUNUN   97. YILINDA  AÇLAR  ve  DİLENCİLER ORDUSUNA DÖNÜŞÜRKEN, DÜNYA HALKLARIDA DÜNYADAN SİLİNİYOR..

 

Cumhuriyet bayaramı tc devleti üst düzeyi tarafından anır-ahır kabirlerde kutlanırken.. 100 yıllık tc rejminin 80 milyonu nasıl dilenci, yoksul ve açlar sınıfına çevirdiğini de ekmek parası için mültecilere dönüşen  çöp toplayarak geçimlerini sağlayan gençlerin fotogaraflarıyla servis edilirken, devlet erki ve yerel yönetimler ise birkaç kuruş harçlık ve poşetlerle  vatandaşı dilenciler, düşkünler  ve düşünemeyen salaklar ordusuna çevirdiler..

 

TC  97. Yılında ne işlediği soykırım suçları, soykırımına imza attığı 100 binler, faili meçhuller, insan hak-hukuku ihlaleri , nede gaspettiği milyonların hakları, nede gasp edilen hak-hukuku arayacak  bu kemalist diktatörlüğü sorgulayacak tek bir siyasal oluşum dahi çıkmadı..

 

Uyduruk Kemalist  TC  Dikatörlüğü  ve Uyduruk Azeri  yönetimi siyonist-kapitalizmin planları doğrultusunda şu anda Kurdistana Sor’da (Dağlık Karabağda) Terörist İsrail için alan açmakla Terörist İsrailin Türk-Türki Cumhuriyetler oyunları  ile ön Asya ve Kafkaslarda siyonist kapitalin bekçiliğini yaparken..Anadolu-Mezopotamyada tc ile oluşturulan sahte türk ırkı ile Anadolu Mezopotamya halkları soykırıma uğratılırken.. kafkaslarda oluşturulan sahte azeri ırkı ile, ermenistan vb. ırk devletleriyle, çete-mafya devletçikleri olan turki cumhuriyetlerle  de kafkas önasay-asya halkları soykırıma açık sürülere çevirlmiş bulunmaktadırlar..

 

TC’yi  kurduran siyonist kapital içerde 80 milyon vatandaşı aç-dilenciler konumuna çekerken..  Dilenciler ve açlar ordusuna çevrilen vatandaş yerlerde sürünürken.. Ülkemizin bütün kaynakları da küresel  silah, ilaç, gıda-genom firmalrının kasalarına akıtılmkatadır..

 

TC REJMİ DİĞER UYDURUK IRK REJİMLERİ GİBİ HEM VATANDAŞINI, HEMDE ETRAF COĞRAFYAYI DÜŞÜRMEKTEDİR..

 

Yüzyıldır vatandaşın beynini kityleyen, vatandaşı  soykırıma açık sürülere çeviren kemalist diktatörlük nedeniyle ülkemizde ne dünya çapında bir marka, ne bir bilim adamı, nede dünya çapında iş yapacak girişimci çıkmadığından.. Üretemeiyoruz, üretemediğimiz malları dünya pazarlarına süremiyoruz..  Bu da bizi hibrit bir toplum yaptı. Yani başkalrının ürettiği malları tüketen zevzeklere ve zavalılara  çevirdi.. Paranın değer kaybı budur. Üretip satamamadır.. Paranın  değerinin peçeteye çevrilmesini beraberinde getiren ana gerçek bu uretememe durumudur..

 

Ama rejim  beyin yıkmada uzmanlaşmıştır. bu üretememeyi vatandaşı kitlemeyi de çok ustaca vatandaşı ve ülkeyi düşürmede dehşet dengiz  bir projeye çevirmiş bulunmaktadır..  Yabancı sermaye çekme  algısı gibi yalan dolanlarla Ülkemiz  boydan boya küresel siyonist soykırımcı firmalara peşkeş çekilmiş bulunmaktadır..  yer altı – yer üstü madenleri ile ülkemiz küresel soykırımcı soytarılar tarafından işgal edilirken.. Kemalist TC rejmi ile sarılan vatandaş daha doğmamış bebekleri ile de borçlandırılarak.. dünyanın en borçlu ülkeleri arasında başı çekmektedir..

 

Azeri-Ermeni oyunları ile ırk-ırkçılık gazları ile 80 milyon sürü gibi uçurumlarda yuvarlanmaktadır..

 

HALKLAR 19  ve 20. YÜZYILDA SABAH KAHVALTISI YAPILDILAR, 21-22. YÜZYILDA İSE AKŞAM YEMEĞİ YAPILARAK TARİHTEN SİLİNİYORLAR..

 

Dün Ermenilere  gaz veren kahraman konumuna çeken, ırkçılığı tavan yaptıran siyonist kapital, diasporalar ermenileri ermenis ölüm gettosuna doldururken.. bugün ise  uydularına çevirdikleri tc, azerbeycan, iran gibi rejimlerle Ermeni halkını yeniden soykırıma uğratmaktadırlar..Ermeni halkı bir an önce içine çekildikleri savaşı durdurarak.. Halklarla bütünleşme aşamasına geçmelidirler..

 

Ermeni halkıda faşist ermeni rejminin tc-iran-azeriyan gibi uyduruk devletler gibi proje bir soykırım gettosu olduğunu kavaramlı.. Bütün bu ırk devletlerinin ana hedefinin Osmanlı –Çarlık  İmpartarluk  nüfuslarını,  Ortadoğu-Anadolu-Mezopotamaya, Kafkaslar, Ön Asya ve Asya halklarını  (Kurd-tırk, ermeni, rum-rus..) soykırıma uğratmak  için kurulduklarını kurgulandıklarını acilen kavramalıdırlar..

 

Sadece Ermeniler değil bu devasa coğrafyada yaşayan halklar siyonist kapitalizmi ve diasporaları çözerek, terörist  israille halklara dayatılan soykırım çemberlerini acilen çözmek ve buna göre politika geliştirmek zorundadırlar..

 

Ermeni iş dünyası stkları, kurd  iş dünyası stkları diğer halkların iş-stk dünyaları ile birlikte filistinden afganistana halkları siyonist işgal ve soykırım alanında bilinçlendirme.. Bu anlamda rum, rus, tırk, fars, kurd..  stk, iş dünyası ile irtibata geçme ve bu örgütlenmeyi abd ve avrupaya taşımaya girişmelidir.. Çünkü siyonizm yüzyıllardır halkları tarihten silmek için küresel, silah, ilaç, gıda-genom.. firmalrının yanı sıra uyduruk faşist ulus devleti, terör ordu-örgüt ve lejyonlarını da tekeline alarak bütün insan soyuna karşı saldırıya geçmiş bulunmaktadır.. İnsanlık bu ağır kuşatmayı çözemedikçe de her devlet bünyesindeki vatandaşı her alnada bitirine kadar bu siyonist kapitalist oyunlara sonuna kadar devam edecektir..

 

Ermeni halkı başta omak üzere dünya halkları bu ağır siyonist kuşatmayı çözemezse 19-20 yüzyılda sabah kahvaltısı yapılan halklar.. Şimdi akşam yemeği yapılıp tarihten silinnme dönemine girdiklerini bir an önce görmek zorundadırlar.. Hakeza Ruslar kominizmle düşürülüp dizayn edildiler.. ve şimdi daha büyük bir sarılmayla dünyadan silinmeye çalışılıyorlar.. Rus halkı bu ölümcül soykırım kuşatmasını bir an önce çözerek Mezopotamya ön asya ve asya kıtası için harekete geçmlidir, siyonizmin ulsu devlet faşizmi ve terör lejyonbları ile ablukaya aldığı halkları örgütleyerek bir an önce harekete geçmelidir.. Bu halklar düşerse ana düşüşü ruslar tarihten silinerek yaşayacaktır..

Dünya halkları bu covit virüsü ilke kitlenmeyi biran önce aşarak harekete geçmelidirler..

 

ETİKETLER : TC.NİN KURULUŞUNUN 97. YILINDA AÇLAR ve DİLENCİLER ORDUSUNA DÖNÜŞÜRKEN DÜNYA HALKLARIDA DÜNYADAN SİLİNİYOR..
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA