SANATÇIMIZ RECEP ERGÜLE ÇİRKİN SALDIRI..

SANATÇIMIZ RECEP ERGÜLE ÇİRKİN SALDIRI..
Bu haber 2020-10-26 13:40:23 eklenmiş ve 521 kez görüntülenmiştir.

 

SANATÇIMIZ RECEP ERGÜLE ÇİRKİN SALDIRI..

 

TRT başta olmnak üzere Halk Müziği dalında ülkemizin önde gelen santaçlıların Rejep Ergül’e  uyuşturucu ve fuhuş çetelerinden çirkin saldırı..

Ergül Sarıkamış Şehitleri başta olmak üzere bölgemizin federasyon, il-ilçe-köy derneklerinin düzenlediği etkinliklerde bütün bölgemizin tanıdığı, stk’larımızın sevdiği saydığı bir isim.. Ülkemizin önde gelen halk sanatçısına yapılan bu çirkin saldırı ve şantajı bütün STKlar kınadaılar..

 

Ergül kamuoyuna ve sosyal medyada yaptığı açıklamada,  “Kim olduklarını bilmediğim bir takım şahıslar, iki gündür " elimizde çıplak fotoğrafların ve videon  var. 50 bin lira vermezsen gazetelere verip seni rezil rüsva edeceğiz. Sosyal medyada youtube kanallarına yükleyeceğiz " diye tehditlerde bulunuyorlar. Yarın sabah, savcılığa suç duyurusunda bulunacağım.

 

Bir arkadaşım söyledi, onun da başına gelmiş. Montaj yaparak fotoshop hileleri ile para koparıyorlarmış. Para kazanmanın, böyle aşağılıkca ve şerefsizce bir yöntemini bulmuşlar. Daha önce de web sayfama pornografik içerikler yüklemişlerdi. Bu çeteyi çökertmek, boynumuzun borcu olsun” dedi..

ETİKETLER : SANATÇIMIZ RECEP ERGÜLE ÇİRKİN SALDIRI..
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA