MACRON DA SARKOZY GİBİ SİYONİZMİ GİZLEMEK İÇİN İSLAM’A SALDIRIYOR..

Fransa başta üzere Avrupa devletlerinin önemli bir bölümü siyonizim tarafından derinden işgal edilmişitir.. Ve Avrupa kıta olarak yüzyıllardır çürümekte, çürütülmektedir..
Bu haber 2020-10-26 12:38:14 eklenmiş ve 625 kez görüntülenmiştir.

 

MACRON DA SARKOZY GİBİ  SİYONİZMİ GİZLEMEK İÇİN İSLAM’A SALDIRIYOR..

 

Fransa başta  üzere Avrupa devletlerinin önemli bir bölümü siyonizim tarafından derinden işgal edilmişitir.. Ve Avrupa kıta olarak yüzyıllardır çürümekte, çürütülmektedir..

Fransayı  genelde artık siyonistler yönetmektedir. Birönceki siyonist yahudi başkan Nicolas Sarkozy Kadaffi, Mursi gibi halkın seçtiği müslüman liderleri yok etmek için bütün gücü ile Müslümanlara saldırırken.. Ardılı Siyonist-pedofil macron ise aynı geleneği başarıyla sürdürüyor..

Bu siyonistler insanlığın siyonizmi çözmemesi için yatıp-kalkıp islama ve müslümanlara saldırmaktadırlar..

Bu siyonistlerin islama saldırımalrının altında yatan temel gerçek ise insanlığın hergeçen gün siyonizmi, siyonist soykırımcılığı, siyonizmin dünyayı işgalini giderek bilince çıkarmalrı..

Macron vb. siyonistler insanlığın siyonizme yönelen bu öfkesini sahte bir düşman (islam) yaratarak hedef şaşırtmaya yöneleiktir..

Çarli Hedbo dergisinin fikir özgürlüğü, yada dinözgürlüğ vb.  tam bir palavra.. Çünkü orada yahudiliği siyonizmi hicv eden bir karikatürist anında işine son verilmişti..

 

İslam Dünyasından Fransaya Boykot Çığ Gibi Büyüyor..

 

Müsllüman devletler ve liderler Avrupa, Amerika, Rusya, Çin.. dünya insanlığını siyonizm tehlikesi karşısında bütünüyle uyaracak ve harekete geçirecek bir programla ortaya çıkmalıdırlar.. Aksi siyonizm 19. Ve 20 yüzyılda nasılki dünyayı kağtalizm ve kominizm diye 2 ye ayırıp bütün ulusları, halkları, milletleri soykırıma, sömürüye, köleliğe açık koyun sürülerine çevirdiyse.. Aynı oyun ve senaryolarını bu sefer İslam ve Müslümanlar üzerinden hayata geçirmeye çalışmaktadır..

Bu konuda İslam dünyası ve Hirisityan dünya uyanmasa bütün halklar siyonizmin soykırıma açık hayvan sürülerine dönüştürülmektedirler..

Siyonizm çok iyi yetiştirdiği macron vb. pedofil karekterleriyle.. Mark, english .. gibi ideologlarıyla.. Düyaya serpiştirdiği kripto nüfusuyla dünyayı esir almış ve işgal etmişitir.. Bu esaret ve işgalin görülmemesi içinde siyasetten silaha, microptan bilime, dine kültüre..  akla hayale gelebilecek herargümanı ustalıkla hayta geçirmektedir..

Siyonizmin insanlık nezdinde deşifrasyonunun en önemli ayağı ise Ortadoğu ve Rusyadır.. Bu devasa coğrafyada 19. Ve 20 yüzyılda siyonizmin alana döşediği sahte suni sınırlarla ırk-dil-din-mezhep üzerinden inşa ettiği uyduruk faşist devletlerin yıkımı, ırk-dil-din-mezhep üstü yeniden bir siyasal yapılanma.. Ve Avrupa-Amerikan halklarının uyandırlması.. Aksi adı sanı ne olursa olsun her devlet, her devlet başkanı siyonistler için bir kaddafidir. Ülkeler düşürülecek, bütün dünya halkları soykrıma açık koyunlara dönüştürülkecektir..

 

Fransadan Bir Haber- Doğu Medya Haber Merkezi –

 İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United forması giyen Paul Pogba, Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un İslamiyet üzerine yaptığı açıklamaları sonrasında milli takımı bıraktığını açıkladı.

 

Emmanuel Macron'un İslam'ı "bugün tüm dünyada kriz içinde olan bir din" olarak tanımlayan tartışmalı konuşmasından sonra Fransa Milli Futbol Takımı'nın önemli oyuncularından biri olan Paul Pogba Fransa forması giymeyeceğini duyurduğu iddia edildi.

 

İngiliz basınından The Sun'da yer alan habere göre Pogba, Macron'un İslam üzerine yapmış olduğu açıklamalar sonrasında milli takım kariyerinin sonlandırdı.

 

Konuyla ilgili resmi bir bildirim yapılmazken Pogba'nın bir sonraki milli arada Fransa forması giymeyeceği aktarıldı.

 

Macron ne demişti?

 

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, İslam’ın bütün dünyada kriz yaşayan bir din olduğunu ileri sürerek, "İslamcı ayrılıkçılıkla" mücadele etmeleri gerektiğini iddia etmişti.

 

Paris yakınlarındaki Mureaux kasabasında konuşan Macron, “Genellikle karşı toplum oluşturmayla sonuçlanan İslamcı ayrılıkçılıkla mücadele etmeliyiz” demişti.

 

“İslam, bugün tüm dünyada kriz içinde olan bir din, bunu sadece ülkemizde görmüyoruz.” diyen Macron, “Bu aynı zamanda köktendincilik, dini ve siyasi projeler arasındaki gerilimlerle bağlantılı derin bir kriz ve giderek çok güçlü sertleşmeye yol açıyor” ifadelerini kullanmıştı.

Ahmet Nuri Öztürk- Doğu Medya/Fransa..

 

ETİKETLER : Fransa başta üzere Avrupa devletlerinin önemli bir bölümü siyonizim tarafından derinden işgal edilmişitir.. Ve Avrupa kıta olarak yüzyıllardır çürümekte çürütülmektedir..
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA