KAZAKLAR KÜRTLERE SALDIRDI..

Birçok analiz haber ve yazımızda da belirttiğimiz gibi Rusya gibi 1-2 istisna dışında Orta Asya ve Ön Asya’da devlet değil, mafya ve çete devletçikleri yer almaktadır..Bu çete-mafya devletçiklerinin korkulu rüyası aydınlar.. Ve şu anda da en büyük korkulu rüyaları Kürtler..
Bu haber 2020-10-26 12:26:50 eklenmiş ve 494 kez görüntülenmiştir.

 

KAZAKLAR KÜRTLERE SALDIRDI..

 

Birçok analiz haber ve yazımızda da belirttiğimiz gibi Rusya gibi 1-2 istisna dışında Orta Asya ve Ön Asya’da devlet değil, mafya ve çete devletçikleri yer almaktadır..Bu çete-mafya devletçiklerinin korkulu rüyası aydınlar ve halk.. Bu gibi çete-mafya devletçikleri gelişmiş özgür iradeye sahip vatandaş yerine hep güdülebilinir sürü oluşturup insanı insanlıktan öçıkarmak için ne gerekiyorsa yapıyorlar.. Ve şu anda da en büyük korkulu rüyaları Kürtler..

 

Bu devletlerin temel özelliği ise koyu birer diktatrörlük olmalrında yatmaktadır. Bu devlete 3-5 kişi yan yana yürürse dahi rejim korkuya kapılaıp tutuklama, kaybetme, faili meçhul yapma sıradan olaylardır..

 

Kazaklar Kürtlere saldırdı haberi maillerimize düşerken.. Orta Ayada’da azımsanmayacak bir kürt nüfusun varlığından haberdar oluyoruz..

 

Kazakların neden rtlere saldırdığını biraz araştırdığımızda bu mafya ve çete devletçiklerinin korkulu rüyası demokrasi.. Kürtler yaşam ve kültür olarak gezegenimizdeki bütün diktatörlükler, pislik rejimlerin panzehiri.. Kürtlerin olduğu heryerde bütün renkleri ile yaşam, özgürlük, özgür düşünce öne çıktığı gibi.. Kürtlerde ırk ve ayrımcılık olmadığından da gezegenimizin en üstün kültürü. Ve bu kültürün bulaştığı her insan başkalarının kullanamyacağı insana dönüşmektedir..

Siyonizm başta olmak üzere dünyamızın ve ulusdevlet faşizminin esarete aldığı insan soyunun uyanması yüzyıllardır dünyayı soykırım, sömürü arenasına çeviren güçlerin korkulu rüyası..

Çete ve Mafya devletçiği Kazakistan diktatörlüğü Kazak halkı tarafından giderek hem deşifre olmaya hemde yıkılmaya doğru kayıyor..

Demokrasi bilincinin Kürtlerle hızla yaılacağını bilen rejim ırkçılık ve faşizmi kullanrak cahil-cuhela bıraktığı Kazakları ajanlarının kışkırtması ile Kürtlere saldırtmaya başladı..

 

RUSYANIN BİR KURD POLİTİKASI YOK..

 

Orta Asyadaki  faşist saldırılar, uyduruk azeri-ermeni savaşları..  hem Rus Halkının, hemde Kazaklar gibi yüzyıllardır faşist ulus devlet aklı, faşist ulus devlet eliyle uyutulan, kullanılan geri bırakılan halkların daha da hızlı uyanmasına vesile olacak..

Özellikle Ruslar siyonist kapitalizmin Kürdistandaki atomizasyon ve parçalama sahte suni sınırlarla oluşturulan iran, tc, irak, syria,ermenistan,i azewriyan, terörist israil gibi sürüsüne bereket uyduruk devletlerin nihai hedeflerinin özelde Ortadoğu, Asya halklarını; genelde ise dünya insanlığını soykırıma uğratma ve yok etme  olduğunu en acil kavramaları gereken halkların başında gelmektedirler..

Rusların tarih boyunca bir kürt ve kürdistan poltikası olmamıştır. Bu politikasızlık Rusların yüzyıllardır siyonist kapital tarafından operasyona maruz kalmasını da beraberinde getirmiştir..

Kürt sorununun özü Ortadoğu, Ön Asya-Asya halklarının ırk-dil-din-mezhep argümanlarıyla parçalanması, halkların sahte suni sınırlarla birbirinden koparılması sorunudur..

Bu meyanda Rusya siyonist kapitalin bu projesine hep hizmet etmiştir. Bunun en bariz örneği uyduruk ermenistan ve azeriyan devletleridir.  Bu sahte suni devletler Kürdistan coğrafyası üzerinde inşa edildikleri gibi.. Kurdistana Sor gibi insanlık tarihi boyunca Kurdlerin coğrafyası olan, ırk-dil-din-mezhep kavgalarının olmadığı bir coğrafya günümüzde ırkların tosun ve koyun gibi tokuştuğu coğrafyalara dönüştürülmüş bulunmaktadır..

 

Eğer Rusya uyanıp Mezopotamyaya inmeseydi.. Siyonist kapital kısa bir zamanda Rusyayı sahte suni sınırlarla, sahte rejimlerle işgal edilen.. ırak, syria, tr, iran, tc  gibi sahte faşist ulus devletlere çoktan çevirmiş olacaktı..

Son olarak Rusyanın Filistinden Çin sınırlarına siyonist kapitalin özellikle yüzyıllardır türk gazıyla asya halkalrını nasıl düşürdüğünü acilen çözmelidir.. Filistinden Rusyaya ırk-dil-din sınırlarını kaldırmalıdır..

Siyonist kapitalin kullanacağı argümanlr bitirilmedikçe bütün halklar soykırıma açık sürülerdir, bütün  yönetimler ve yöneticiler ise birer kadafi yada saddamdır.. siyonizm günü yeri geltikçe şartlar olgunlaştıkça hepsinin defterini dürecektir..

 

Avrupada macron vb. siyonist pedofillerin sürekli islama ve müslümanlara saldırması siyonizmin dümnya işgali gerçeğini gizlemeye yönelikken.., Ortadoğu, Asya ve Ön Asyada ise Kürtler ırkçı olmayan kültürleri ile yaşamın, özgür, iradenin, demokrasinin teminatıdırlar..

 

Bu anlamda dünya genelinde son bir ikiyüzyıldır islam ve müslümanlar, Ortadoğu ve Asyada ise yüzyıllardır Kürtler Osmanlı Çarlık-Osmanlı-İran vb. hep hedef seçilmiştir.. Rusya gibi büyük bir halk ve devlet bu gerçeği çözemiyorsa.. Asyanın kıta olarak düşmesi ve düşürülmesini hiçbir güç engelleyemez..

 

Doğu Medya-Haber Merkezi –  

 

KAZAKLAR KÜRTLERE SALDIRDI..

 

Kürt sanatçı Tara Mamedova, Rusya'nın Saratova kentinde bir grup Kazak'ın, kendi ailesinin yaşadığı köye saldırdığını söyledi.

 

Rûdaw’a konuşan Tara Mamedova, “Rusya ile Kazakistan sınırındaki Saratova kentinde dün akşam kalabalık bir grup Kazak, ailemin de yaşadığı Tımoni köyüne saldırdı. Saldırı sonucu yaralananlar oldu” dedi.

 

Mamedova, olayların bir grup Kazak’ın iki Kürt gencine sataşması sonucu başladığını ifade etti.

 

Yaklaşık 500 Kazak’ın soyunarak Kürt köylerine saldırdığını belirten sanatçı Mamedova, dünden beri kardeşiyle irtibatlarının kopuk olduğunu ve kendisine ulaşamadıklarını kaydetti.

 

Kazakistan’da da iki ay önce Kürtlere saldırı düzenlendiğini anımsatan Mamedova, sözlerine şunları ekledi:

 

“Bu saldırılar Kazakistan’daki saldırıların devamıdır. Her gün farklı bir bahane üretiyorlar. Kürtlere karşı ırkçı saldırılarda bulunuyorlar. Bölgede Kürtlerin nüfusu çok fazla ve çoğunluğu çiftçilik yapıyorlar ve hayvan besliyorlar. Kürtleri kıskanıyorlar.”

 

Tara Mamedova, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Bir kaç ay önce Kazaklar Kazakistan’da Kürtlere saldırdı. Kazaklar dün de ailemin yaşadığı bölge Saratova’da Kürtlere saldırdı. Her gün bir bahane arıyorlar. Kırgızların bize saldırdığı ve bizi yurtsuz bıraktığı 1993 yılı aklıma geldi. Buna rağmen kimsenin bu zalimlerden haberi yok” ifadelerini kullandı.

 

Bölge sakinlerinden avukat Tahar Fatoev ise, Kazakların saldırısı sonucu 5 Kürt’ün yaralandığını ve hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildiğini belirtti.

 

Tahar Fatoev, Kazaklara karşı köylerini savunduklarını ifade etti.

 

Şu anda Rus güvenlik güçlerinin koruma amaçlı köylerinin çevresinde güvenlik önlemi aldığını belirten Fatoev, “Kazakistan’da bir kaç ay önce Kürtlere saldırdılar. Kürtlerin bağ, bahçe ve hayvan sahibi olmasını istemiyorlar. Şu anda pandemi nedeniyle Rusya-Kazakistan sınırı kapalı. Sınırların açılması ile Kazakistan’daki Kürtlerin Rusya tarafına kaçacağını duydukları için Kürtleri korkutmak amacıyla saldırı düzenlediler. Kürtleri çaresiz bırakmak istiyorlar” diye konuştu.

 

Hamza Muhammedov- Doğu Media/ Russian Federation..

ETİKETLER : KAZAKLAR KÜRTLERE SALDIRDI..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA