PROF. ÖZDAĞ, İL BAŞKANININ FETÖ İLE İLGİSİ VAR.. DEYİNCE ADETA LİNÇE TABİ TUTULDU..

Bizler normal vatandaşlar olarak ülkemizde bir köy derneğini dahi doğru-dürüst kurup, doğru dürüst yürütemezken.. İyi Partinin bir anda ülke sathını kaplaması
Bu haber 2020-10-20 06:32:55 eklenmiş ve 614 kez görüntülenmiştir.

 

PROF. ÖZDAĞ, İL BAŞKANININ FETÖ İLE İLGİSİ VAR.. DEYİNCE  ADETA  LİNÇE TABİ TUTULDU..

 

Bizler normal vatandaşlar olarak ülkemizde bir köy derneğini dahi doğru-dürüst kurup, doğru dürüst yürütemezken..  İyi Partinin bir anda ülke sathını kaplaması arkasında hangi güç var gibi.. beraberinde binbir soru işareti getirmektedir..   (X1)

 

İyi Parti İstanbul Milletvekili Prof. Ümit Özdağ İYİ Parti İstanbul İl Başkanı ile ilgili olarak fetö iltisaklı derneklerde görev almıştır. Şaibelidir deyince adeta lince tabi tutuluyor.. Geçen aylarda da  bu parti Ankara genel merkezde mafyavari  yöntemlerle parti içi demokrasiyi hayata geçirmeye çalışan kendi üyelerine  saldırmıştı.. Gelişmeler bu partinin sağ-sol harmanlaması yapılarak vatandaşı dizayn etme üzerine kurgulanan klasik bir tc  proje partisi olduğunu  ortaya koymaktadır..   (X2 )

 

 İyi Parti İstanbul Milletvekili Prof. Ümit Özdağ İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ile ilgili olarak partinin kuruluş aşamasında Meral Akşener'i  "Bu arkadaşın FETÖ'cü sivil toplum örgütünde bağı olduğuna dair bilgi var, bunu kurucu yapmayalım " diyerek uyardığını söyledi. Özdağ bu uyarısının ardından Kavuncu'nun kurucu yapılmadığını söyleyerek şöyle devam etti:

 

Daha sonra partiye geldi, 1 Nisan kongresinden sonra Genel İdare Kurulu'na girdi. Sayın genel başkanı tekrar uyardım. Sayın Genel Başkan Bütün sorumluluğu üzerine aldı. GİK'e girdi, Genel Başkan yardımcısı oldu, partinin sözcüsü oldu, İstanbul il başkanı oldu.

 

Buğra Kavuncu'nun FETÖ'cü Enver Altaylı'nın yeğeni olduğunu söyleyen Ümit Özdağ, "Kendisi FETÖ'nün yurt dışındaki en büyük sivil toplum örgütü olan Kazakistan Türk iş adamları derneğinin başkan yardımcılığını yapmış." ifadelerini kullandı.

 

Kavuncu'nun bu görevi yıllarca yaptığını söyleyen Özdağ, 15 Temmuz'dan sonra devletin bu derneğin kapatılması için başvurduğunu ve derneğin kapatıldığını açıkladı.

 

39-İLÇE BAŞKANI ÖZDAĞIN PARTİDEN İHRACINI İSTEDİ..

 

İyi Parti İstanbul ilçe başkanları, Genel Merkez'e yazdıkları dilekçeyle, katıldığı bir canlı yayında İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun 'FETÖ'cü' olduğu imasında bulunan, İyi Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'ın partiden ihraç edilmesini talep ettiler.

 

"Aziz milletimizin umudu ve iktidarın tek gerçek alternatifi olan İYİ Parti’nin, organize bir şekilde yıpratılması ve İl Başkanımız Sayın Buğra Kavuncu’nun itibar suikastine uğramasının engellenmesi için, adı geçen şahıs hakkında parti tüzüğümüz gereği disiplin hükümlerinin ivedilikle işletilerek partiden ihraç edilmesini saygılarımızla arz ve talep ederiz."

 

Dipnotlar.. (X1)  İyi parti bir anda nasıl yükseldi, yada yükseliyor, arkasında kimler var, binbir soru işareti ortada durmaktadır.. Ki ülkemizde bir köy derneğini dahi vatandaş kurmaktan-yürütmekten zorlanırken.. bir parti bir anda nasıl olur tüm ülke sathını kaplar.. Ki diktatör tc yapılanması dernekleri siyasetin arka bahçesi olarak kullanmak bşta olmak üzere stk alanını çürütmek ve vatandaşı düşürmek için binbir yöntem geliştirmiştir..

 

Dernekler etki ajanları ile sarılmışlardır. Derneklerde istisnalar dışında toplumu en iyi çürütecek kimse çaktırılmadan öne çıkarılır, yolu açılır.. Ve toplumu örgütlemesi, bilinçlendirmesi, devlet aygıtına karşı, sisteme karşı  toplumu örgütlemesi  savunması gereken stk’lar zübüklerin etki ajanlarının at oynattığı çiftliklere dönüşmektedirler.. Hazırolda marş söyleyen, avazı çıktığı kadar resmi ideolojinin argümanlarını bağıran, ilkokul talebelerini geride bırakan komedi bir stk yapılanması varlığını tüm ülke sathında korurken..  Sistemle aslakol-kola girmemesi gereken dernekçilik yada stk alanı yerlerde sürünmektedir.. İstisnalar dışında geri-yoz olan bu stk yapılanması bu geriliğe  rağmen dikkat edilirse covitle birlikte büyük avm vb. açılırken.. Dernekler ise sürekli işlevsiz hale getirilmeye çalışılmaktadırlar..  Ve işin en ilginci istisnalar dışında derneklerin ekseriyası kiralarını bile vermede zorlanan halkın sahiplenmediği komedi yapılara dönüşmüş bulunmaktadırlar..))

 

STK alanında, yerel basın alanında vatandaş yerlerde sürünürken.. Vatandaş hak-hukuk bazında bir köle statüsüne çekilirken.. Bir anda bir partinin çıkıp baştan başa ülke sathını kaplaması güç olması.. içinde binlerce soru işareti barındıran bir durum.. TC rejmi siyonist emperyalin kurduğu uyduruk bir sömürge. Kuruluş amacı ise vatandaşı dizayn etme ve bitirmedir.. Bu anlamda sitemin tüm siyasal partileri ülkeyi ve vatandaşı düşürme üzerine bina edilmişlerdir.. Ülkemizdeki Rahmetli Erbakan Hocanın ortaya koyduğu misyon dışında hiçbir siyasi parti anti emperyalist değildir.. Ak Parti yüzyılların bu İslami-insani  temeli üzerinden yükselmiştir.. Ama sistem onu da sararak işlevsiz hale getirmiştir..

Ülkemizde devlet erki tarım, teknoloji, bilim, bilgi.. vatandaşı üretime yönlendirmez, vatandaşın önünü açmaz..

Aksine TC diktatörlüğü sürekli yabancı sermaye kaçmasın gibi zırvalarla halkı kandırdığı gibi ülkemizin yer altı üstü bütün madenleri değerleri dünyayı dizayn eden küresel ilaç-silah, gıda-genom-tohum firmalarına akıtılmaktadır.. Ve ülkemizin öz kaynaklarının tümü üzerinde bu yabancı sermaye etkin olduğu gibi sürekli basına da yansıdığı gibi ülkemiz sürekli bu yönlü firmalara sürekli  borçlandırılmaktadır..

Vatandaşı üretime değil tüketime yönlendiren.. Yüzyıllık tc rejminde bir tane teknolojik marka yoktur. Dünya çapında satılan bir ürün, bir marka yoktur.. Mucitin dolu olduğu ülkemizde bir şey icat eden vatandaş sarılarak yok edilmektedir..

 

Kısaca,  özetle, üretimi olmayan ürettiği malı dünyaya pazarlayamayan her rejim çöp rejimdir, hibrit bir rejimdir, başkalarının ürettiğini sürekli tüketen insan tipi yaşayış bakımından soygun-sömürüye, soykırıma  açık bir köle olmaktan öteye gidemez ..

 

TC ithalat ihracat verilerine bakıldığında ülkemizin tam bir çöplük olduğu neredeyse iğneden ipliğe her şeyin ithal edildiği.. Daha vahimi şeker pancarı gibi yerli şeker dahi yok edilerek  cargil vb. küresel katil firmaların gdolu şekerleri ithal edilmektedir..

 

Şeker örneği dahi tc nin nasıl vatandaş düşmanı olduğunu ülkemizin kendi şekerini dahi üretecek bir konumdan uzaklaştırıldığını ortaya koyarken.. Bir partinin kısa zamanda ülkeyi kapsaması ne ile açıklanabilir..

 

Ki alana çıkan partilerin tüzüğüne bakın ülkemizi derinden işgal eden abd-israil siyonist firmalarına.. onların iç-dış derin işgaline tek kelime ile dokunmazlar.  Hiçbirinin tüzüğünde derin abd, nato, terörist israil vb. ülkemizi derinden işgal eden siyonist-kapitalist işgale dokunma yoktur.. Hepsi tek ağızdan Kemalist tc diktatörlüğünü kutsayıp vatandaşı düşürdükçe düşürmektedirler..

 

İktidar-Muhalefeti  ile TC siyasetinin ana özü vatandaşı dizayn etme, kullanma ve bitirme üzerinedir.. Ve devlet erki yüzyıldır bu politikayı ustaca hayata geçirirken.. İstisnalar dışında tc siyaset i de vatandaşı düşürmede dünya genelinde hiçbir devlette olmayacak kadar uzmanlaşmıştır..

 

 

Dipnotlar.. (X2) 

İYİ Parti'deki dayak skandalının mağdurları konuştu! Tıklayınız..

 

ETİKETLER : Bizler normal vatandaşlar olarak ülkemizde bir köy derneğini dahi doğru-dürüst kurup doğru dürüst yürütemezken.. İyi Partinin bir anda ülke sathını kaplaması
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA