HDP’Lİ VEKİLDEN KÜRTLERE AĞIR HAKARET..!

Tosun, “Satılmış köpekler, kemiğiniz az mı geldi.. “ yönündeki sözlerini kınayan kurdi STK’lar bu bir halkın vekilinin sarf edeceği sözler değil diye açıklama yaptılar.
Bu haber 2020-10-19 19:41:50 eklenmiş ve 557 kez görüntülenmiştir.

 

HDP’Lİ VEKİLDEN  KÜRTLERE AĞIR HAKARET..!

 

Çocuklarının terör örgütü tarafından kaçırılmasının ardından oturma eylemi başlatan Kürt ailelere Diyarbakır HDP’li vekil Remziye Tosundan ailelere  ağır hakaret..

 

Tosun, “Satılmış köpekler, kemiğiniz az mı geldi.. “ yönündeki sözlerini kınayan kurdi STK’lar bu bir halkın vekilinin sarf edeceği sözler değil diye açıklama yaptılar.

 

KURDİ STKLAR TSOUNU KINADILAR..

 

Kurdi STK’lar bu sözler ancak bir terör mensubunun sarf edeceği  sözler.. Bu tür insanların vekil olmalarının ana nedeni diktatör tc rejminde demokrasinin dsinin olmaması.. İktidar-muhalefet fark etmez Siyasi Partiler halkın adını dahi bilmediği kullanabilecekleri insanları  vekil olarak piyasaya sürüp seçtirmektedirler.. ırk-dil-din üzerinden ötekileştirilen Halkta demokrasinin ne olduğunu bilmediğinden bu tür insanlar karşımıza vekil olarak çıkmaktadırlar.. belirlemesini yaptılar..

 

Remziye Tosun adlı vekilin hezeyanının tahlil eden Kurdi  STK’lar diktatör tc rejmi nasıl atatürükcülükle yüzyıldır Türkiye halklarını küçük düşürüp ahır-anır kabirlerde insanları yerlere eğdiriyorsa, yüzyıldır Türkiye toplumu nasıl dizayn edilip küçük düşürülüyorsa… hdp-pkk Kemalist diktatörlüğün kurdi verisyonudur. Bu verisyon 50 yıldır Kürtleri düşürmekte harcamaktadır..

 

Vekilin bu hezeyanı aynı zamanda terör örgütünün zor durumdaki Kürt ailelerinin çocuklarını belli para yada maddi desteklerle safına çektiğini, yoksul ailelere belli maddi desteklerle  çocuklarını satın alarak kaçırdığının ortaya koyduğu gibi Kürt halkının yoksulluğundan faydalanıp Kurd çocuklarının nasıl harcandığının da itirafıdır.. 

 

Bu hezeyan, aynı zamanda bir Vekilin evladını isteyen annelere, ailelere satılmış köpekler demesi, kemiğiniz az mı geldi demesi HDP’nin de Yoksul Kürt ailelerinin ve çocuklarının düşürülmesinde terör lejyonları ile birlikte rol aldığını net ortaya koymaktadırlar dediler..

 

Nasıl ki Kemalist tc diktatörlüğü yüzyıldır vatandaşa saldırıyorsa.. HDP’li vekilde hızını alamayarak evlat nöbetindeki ailelere saldırmaya çalıştı..

 

"KEMİĞİNİZ AZMI GELDİ SATILMIŞ KÖPEKLER"

 

HDP'li vekil Remziye Tosun, evlat nöbetindeki ailelere hakaret etti: Satılmış köpekler, kemiğiniz az mı geldi..

 

HDP Milletvekili Remziye Tosun, partisinin Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi yapan evlat nöbetindeki ailelere ağır hakaretlerde bulundu. Tosun, "İt, alçak, kemiğiniz az, satılmış köpek" diyerek ailelere hakaret etti.

 

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi yapan ailelerin evlat nöbeti devam ederken, HDP'li vekil Remziye Tosun ailelere, "Satılmış köpekler, kemiğiniz az mı geldi" şeklinde hakaretlerde bulundu.

HDP'li vekil Remziye Tosun, evlat nöbetindeki ailelere hakaret etti: Satılmış köpekler, kemiğiniz az mı geldi

 

"KEMİĞİNİZ AZMI GELDİ SATILMIŞ KÖPEKLER"

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla 3 Eylül 2019'da farklı kentlerden Diyarbakır'a gelerek HDP il binası önünde oturma eylemi başlatan ailelerin evlat nöbeti sürüyor. Bugün HDP İl Başkanlığına gelen HDP'li vekil Remziye Tosun, evlat nöbetindeki ailelerle tartışarak ağır hakaretlerde bulundu. Tosun, "İt, alçak, kemiğiniz az, satılmış köpek" diyerek ailelere hakaret etti.

AİLELERE SALDIRMAK İSTEDİ

Hakaretlerinin ardından Tosun ailelere saldırmak istedi. Polisler araya girerken, aileler bu duruma tepki göstererek sinir krizi geçirdiler. Tosun, daha sonra aracına binerek bölgeden uzaklaştı..

N.Ahmet Turhalcı – Amed/DoğuMedya..

ETİKETLER : HDP’Lİ VEKİLDEN KÜRTLERE AĞIR HAKARET..!
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA