28 YIL SONRA AYAKLARI ZİNCİRLİ BİR ŞEKİLDE BULUNDU..

18 yaşında esir düşen azeri çocuk.. 28 yıl sonra ayakları zincirli bir şekilde bir bodrumda bulundu..
Bu haber 2020-10-18 20:27:36 eklenmiş ve 548 kez görüntülenmiştir.

 

28 YIL SONRA AYAKLARI ZİNCİRLİ BİR ŞEKİLDE BULUNDU..

 

Anadolu ve Mezopotamya’da zülüm ve zalimlik anlatılırken.. Kurdi yada Tırki Dola Ermeni, Dola Rum yada Rum Tohumu veya Ermeni tohumu terimlerinin yanı sıra.. Kurdistanda ise Bizans  için Roma Reş, günümüzde ki diktatör-faşist tc için Kurdler Roma Reş demektedirler..

 

Butür terimler yüzyıllar boyunca kuşaktan kuşağa aktarılmalarının yanı sıra toplumsal gerçeklikleri de en iyi şekilde yansıtan sosyolojik ve psikolojik gerçeklerdir..

 

Ve bu konularda analiz yapan Katledilen Rahmetli Hrant Dink kimsenin yapamayacağı tespitler yaparak rejimlerin, küresel kartellerin, siyonist-soykırımcı firmalrın insanı en vahşi en zalim, en gaddar hayvana çevirdiğini bu anlamda Ortadoğu halklarının içine çekildikleri bu vahşeti sorgulayıp bir daha bu duruma düşmemeleri yönünde mükemmel analizler yapan bir insandı. Cia-mosad kuklaları fetö ile kendisini katl ettiler..

 

Ne Ermenilerin nede Azerilerin olmayan Kurdistana Sor (Dağlık Karabağ) Kurdlerin diğer halklarla yüzyıllar boyunca birlikte yaşadığı ırk ve ırkçılığın olmadığı bir coğrafya.. Irk devletleri olan tc , Ermenistan, azeriyanda ırk devletleri olmadan önce halkların birlikte yaşadığı en güzel medeniyet coğrafyalarından biriydiler..

Bu coğrafyalar  siyonizmin dünyayı kapitalizm ve kominizm diye bölüp ulus devlet faşizmini alana döşemesinin ardından insanlık kayboldu..

Halklar Karınca teorisi yazımızda da belirttiğimiz gibi birbirini katl eden hayvanlara dönüştüler.. Karınca teorisi tıklayınız..

 

Ve 18 yaşında esir alınan Şamhalov İmran adında bir çocuk.. 28 yıl sonra 46 yaşında bir bodrumda ayakları zincirli bir şekilde bulununca..  Anadolu ve Mezopotamya’da kullanılan Dola Ermeniya teriminin hangi sosyolojik gerçekler ışığında ortaya çıktığı da kendiliğinden ortaya çıkmaktadır..

 

Ülkesi için savaşan bir çocuğu hangi vicdan bu şekilde 28 yıl esarette tutar.. İnsan nasıl bu kadar aşağılaşıp düşer.. Ermeni halkı gerçekten bu kadar düşmüş düşürülmüş bir halk mı.. Halklar düşmek-düşürülmek , kölelik ve soykırım koşullarında siyonist-kapitalin harcadığı yemlere dönüşmek istemiyorsa.. Bir an önce Doğu Avrupa’dan Rusya’ya bu ırk sosyolojisi ve psikolojisinden kurtulmaları gerekmektedir..

Basından.. 28 yıldır kayıp olan Şamhalov İmran, Ermeni işgalinden kurtarılan Fuzuli'deki bir evde zincirlenmiş halde bulundu..

 

1992 yılında 18 yaşında iken katıldığı 1. Karabağ savaşında kaybolan Şamhalov İmran, kurtarılan Fuzuli kentindeki bir evin bodrum katında ayakları zincirli şekilde bulundu. İmran'ın tam 28 yıl boyunca esir olarak yaşadığı ortaya çıktı.

 

Ermenistan'ın hain saldırıları devam ederken yürek burkan bir olayı gazeteci Azerbaycan Türk'ü Ceyhun Aşirov gün yüzüne çıkardı.

 

18 YAŞINDAKİ İKEN KAYBOLMUŞTU

 

Gazeteci, Karabağ Savaşı'nda 1992 yılında 18 yaşında iken kaybolan Şamhalov İmran'ın, saldırıdan kurtarılan Fuzuli kentinde bir evin bodrum katında ayakları zincirli bir şekilde bulunduğunu söyledi.

 

TAM 28 YILLIK ESARET

 

46 yaşında olan İmran, tamı tamına 28 yıl boyunca Ermenilerin elinde esir olarak yaşadı.Aşirov, İmran'ın 1992 yılında Karabağ savaşına katıldığını ve o günden sonra da kayıp olarak kayıtlara geçtiğini belirtti.

ETİKETLER : 18 yaşında esir düşen azeri çocuk.. 28 yıl sonra ayakları zincirli bir şekilde bir bodrumda bulundu..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA