KARINCA TEORİSİ KURDİSTAN ve ORTADOĞU..

100 kırmızı karınca 100 de siyah karınca alın aynı kavanoza koyun. Sonucuna sizde inanamayacaksınız
Bu haber 2020-10-17 19:12:02 eklenmiş ve 645 kez görüntülenmiştir.

 

KARINCA TEORİSİ KURDİSTAN ve ORTADOĞU..

 

Osmanlı ve Çarlık yıkılırken her iki imparatorluğun nüfusunu aynı kavanoza koyan siyonist kapitalizm.. Bu kavanozu sallaması içinde siyonit israili Ortadoğu’nun kalbine bir kazık gibi çaktı, alana dikti..

 

Siyonist kapitalizm kavanozu salladıkça halklar kırmızı ve siyah karıncalar gibi birbirini yok ederken, onlar anın keyfini ve kaslarını doldurdular.. Sonuç gerzekleşen ve dünyada çakılıp kalan soykırıma açık bir sürüye dönüştürülen ne yapacağını bilmeyen bir insan tipi  ortaya çıktı..

 

Bir başka ifadeyle Filistin’den Asya’ya sahte suni sınırlar, sahte suni ırklar, dinler, mezhepler üzerinden ayrıştırılıp bir kavanoza doldurulan milyarlar.. Nasıl bir cendereye alındıklarını çözemediklerinden siyonist kapital kavanozu salladıkça.. Hepsi karıncalar gibi birbirine dadanıp birbirini yok ederken..  Kavanozu sallayan siyonist kapitalizm ise hangi coğrafyada hangi iki akyalı karınca topluluğuna  operasyon yapacaksa masasındaki dünya haritasını sallaması yetiyor..

 

Osmanlı yıkılıp tc-israil-ırak-syria.. sürüsüne berekete ulus devlet faşizmi ve diktatörlükler coğrafyamıza boca edilirken.. Kürtler başta olmak üzere  halklar tarlaları bir başka ülkede, evleri akrabaları başka bir ülkede, kendileri başka bir ülkede kaldılar..

 

Ermeni ve Azeri diye kırmızı-siyah karıncalara dönüştürülen Kürtlerle akraba olan halklar ise,  Kürtlerin onbinlerce yıllık topraklarında Dağlık Karabağ denilen gerçek isimi ise Kurdistana Sor (Kızıl Kurdistan..) olan insanlık tarihi boyunca meskunları Kurdler olan coğprafya için birbirlerinin köklerini kazımaya başladılar..

 

Birçok analiz haberimizde belirttik.. Ulus devlet faşizmiyle siyonist kapital halkları sabah kahvaltısı yaptı.. Halklar içine alındıkları bu soykırım çemberini çözemezlerse.. Hepsi akşam yemeği olmaya yani soykırım ve kölelikle yok edileceklerdir..

 

Her zaman ifade ettiğimiz gibi Filsinden Rusya’ya akraba halklar aralarındaki sahte-suni sınırları, dil-din-ırk-mezhep sınırlarının mınına koyup tabi oldukları faşist ulus devletleri yıkıp sınırların olmadığı bir siyasal sisteme kaymadıkça.. O bombalarla parçalanan çocukların ahı, karıncadan file yok olan canlıların ahı hepsini 7 sülalesi ile yok edecektir..

Bir ara dünya liderimiz Kürt Sorununa kafayı yordu. Çözüm süreci başlattı.. Baktı ki bu işin içinden kendisi değil.. obo, putin, sisi, natanhu .. hepsini dahil etse de içinden çıkılacak bir sorun değil.. Dünya toptan kafayı yemiş ve siyo9nist kapital tarafından işgal edilmiş gerçeğini görünce.. iş tiye aldı çözüm için hiçbir bilim adamının bulmadığı bir formül buldu. ve dedi ki..

Kürdüm demeyin, Kürtçe konuşmayın unutun bak bakalım ortada bir sorun-morun  kalıyor mu..

 

Aslında asrın liderimiz doğru söylüyor: Halklar ermeni-rum-rus-kürt-türk değil, insanım dese gezegende ırk-ırkçılık sorunu  bitecek.. Ve diktatör tc de 5-10 yıl içinde suni-sahte türk ırkı tarih olacağı gibi.. çoğunluk lo bende kürtmüşüm yada alman yada rum yada tırk-ermeniymişim.. diyecek..

 

Yani Kürt sorunu ulus devlet faşizmi ile sahte suni sınırlarla birbirinden ayrıştırılan dil-din-ırk-mezhep-ideolojiler üstünden kırmızı ve siyah karıncılara dönüştürülen insan soyunun kavanozda (dünya) sallanması sorunudur..

 

İnsanlık para ve datanın ortak kontrol edildiği dünya konfederasyonu gibi bir sisteme geçmedikçe de her alanda iç içe geçen gıda-genom, ilaç ve silah kartellerinin, bir başka ifadeyle soykırımcı siyonist kapitalin yemleri olmaktan asla kurtulmayacaklardır..

 

Yani asrın liderimiz ve dünyadaki tüm liderler Filistin’den Çin sınırlarına dünya sorununa dönüşen Kurd  sorununu çözemezler.. Çünkü sorun Kürtler özelinde tüm insanlığın sorunudur.. siyonist kapitalizm ayrıştırma ve ötekileştirmeden beslendiği ulus devlet faşizmi sorunudur..

 

İnsanlık Big Alexander gibi örgütlenip bütün dünyaya ırk-dil-din-mezhep-ideoloji üstü bir sistemi dayatmadıkça.. İnsanlığa dayatılan tüm faşist-siyonist kaleleri yıkmadıkça.. Siyonist  kapitalizm kavanozu (dünyayı) hep sallayacak ve kırmızı ve siyah karıncalar birbirinin kökünü kazıyacak..

 

20-21. yüzyılda sabah kahvaltısı olan dünya halkları 22. Yüzyılda akşam yemeği olarak siyonist kapitalizmin sofrasında yerini alacaktır.. Ve bazı karıncalar silaha dönüşüp  kendileri ile birlikte kavanozu (dünyayı) imha edecekler.. Sonuç insan olması için dünya hapishanesine ışınlanan insan, insan  olmayı başaramasa..  soykırımcı da kurbanda toptan el feraşu minel kuski olacak.. Yani bu hapishaneden (dünya) tek çıkış kapısı var.. İnsanlıkta boyut atlama..

 

Basından:

İşte Karınca Teorisi. Dünyadaki her şeyi açıklıyor. 100 kırmızı karınca 100 de siyah karınca alın aynı kavanoza koyun. Sonucuna sizde inanamayacaksınız

 

Instagram’da “Ngeniuus” isimli bir kullanıcı dünyada tüm olup biten her şeyi açıklayan karınca teorisiyle ilgili paylaşım yaptı. Söz konusu paylaşım ilgiyle karşılaşırken, kavanoz içerisine 100 tane kırmızı ateş karıncasının konulup şiddetli bir şekilde sallandığı takdirde karıncaları birbirini öldürmek için savaştığı kaos ortamı anlatıldı.

 

Sosyal medya ağı Instagram’da “Ngeniuus” isimli bir hesap karınca teorisini sosyal medya hesabından paylaştı. Kavanoz içerisine 100 tane kırmızı ateş karıncası ve 100 tane de siyah karınca konulup şiddetli bir şekilde sallandığı takdirde karıncaları birbirini öldürmek için savaştığı kaos ortamı anlatıldı.Yaşanan kaos ortamının “Asıl nedeni insan eli” olarak gösterilirken, okurlara ise “Günümüzde gerek sosyal medya aracılığıyla gerekse de başka ortamlarda normalde hiç tanımadığınız insanlarla tartışacak ya da kavga edecek bir duruma geldiğinizde kendinize hep şu soruyu sorun lütfen. Kavanozu sallayan kim?” sorusu soruldu.

 

İşte “Ngeniuus” hesabından yapılan paylaşımın tamamı şu şekilde:"Gidin bir çölden 100 tane kırmızı ateş karıncası yakalayın. Daha sonra bir başka topraktan 100 tane siyah karınca alın ve bunların hepsini bir kavanozun içine koyun. İlk başta hiçbir şey olmayacaktır. Daha sonra kavanozu elinize alın, oldukça şiddetli bir şekilde sallayın ve tekrar yerine koyun. Kavanozun içinde bir anda karıncaların birbirlerini öldürmek için savaştığı bir kaos ortamı göreceksiniz. Kırmızı karınca bunu yapan düşmanın siyah karıncalar olduğunu düşünürken siyah karıncalar bu kaosun nedeni olarak kırmızı karıncaları görmektedir. Oysa çok iyi bildiğiniz üzere kaosun asıl nedeni sizin ellerinizdir. O nedenle günümüzde gerek sosyal medya aracılığıyla gerekse de başka ortamlarda normalde hiç tanımadığınız insanlarla tartışacak ya da kavga edecek bir duruma geldiğinizde kendinize hep şu soruyu sorun lütfen. Kavanozu sallayan kim?"

 

ETİKETLER : 100 kırmızı karınca 100 de siyah karınca alın aynı kavanoza koyun. Sonucuna sizde inanamayacaksınız..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA