YAKITSIZ ÇALIŞAN MOTOR YAPTILAR AMA..

Antalya’da mühendis, fizikçi, taknik tasarımcı ve motor teknikerlerinden oluşan bir gurup vatandaşımız , yakıtsız çalışan motor projesini hayata geçirdiler..
Bu haber 2020-10-14 21:03:29 eklenmiş ve 575 kez görüntülenmiştir.

 

YAKITSIZ ÇALIŞAN MOTOR YAPTILAR AMA..

 

Antalya’da mühendis, fizikçi, taknik tasarımcı ve motor teknikerlerinden oluşan bir  gurup vatandaşımız , yakıtsız çalışan motor projesini hayata geçirdiler..  Ama tc rejmi pantenti alınan bu motoru ve projeyi kafasını kuma gömerek görmemezlikten geliyor..

 

 Eski tc verisyonu aym ise hala darbe hayalleri ile 80 milyona ayar çekmeye çalışıyor. Covit vb. halkın canı zaten burnunda bazı kavatlar hala darbe vb. hayaller kuruyorlar.. Bu sefer halk sokağa dökülürse hiçbiri artık 7 sülalelesi ile kurtulamaz.. İspatını istiyorlarsa bir denesinler..

 

Ülkemizin bütün zorluklardan tek çıkışı var.. TC rejmi tüm kalıntıları ile yıkılmalı, sivil demokratik bir anyasa ile Anadolu Bireşik devletleri cumhuriyeti kurulmalı. Anır-ahır kabirler yıkılmalı. Yüzyıldır putlarla, çöplerle, din simsarlıklarıyla.. dizayn edilen vatandaş patlarsa.. oyun kurucuların hiçbiri kurtulamayacağını net anlamalı..  İhanetçi sergerdeler  Anadolu ve Mezopotamya halkları ile oynamayı durdurmalıdırlar..

 

Bir an önce kendi mühendisimizi, bilim adamımızı vatandaşımıza ve dünyaya hizmet edecek yolları açamlıyız.. 100 yıldır bu ülkeyi ve vatandaşı çeşitli oyunlarla kitleyen siyonist, etki ajanı, derin işgalci tüm sergerdeleri deşifre edip ekarte etme zamanı..

 

İşin ilginç yanı dünya için insanlık için çok önemli olan bu proje ne tc rejmi nede tc deki herhangi bir iş dünyası gurubu tarafından sahiplenilmiyor.. Birileri hala ülkemizi ve vatandaşımızı kitlemeye devam ediyor.. Motor alanında çığır açan bu proje üretimi için destek isteyen guruba ne iş dünyasından nede tc reminden herhangi bir desteği bırakın tık yok..

 

Vatndaşta diyorki bu grup projeyi halka açsınlar.. Halkla stklarla ortak çalışsınlar, halk  anlamasa putinle yada çinlilerle görüşsünler.. anında üretime geçrler. İşleri uyduruk tc rejmine kalırsa bu rejim üreteni, düşüneni yok eden bir rejim. Bu rejim vatandaşa değil ülkemizi derinden işgal eden siyonistlerte çalışan bir rejim.  TC rejmi gibi  kendi bilim adamını, mimarını, mühendisini, Erbakan gibi dehaları yiyen bir müstemleke –sömürge dünyada yok ve onlarca bilim adamı aselsan mühendisi imha edildi, birtekinin faili bile yakalanmadı..

 

İnsanlığın günümüzde ana hedeflerinden biri uzaya açılma ve bu yönlü gelişmiş motorların insanlık açısından önemi hayal edilmeyecek kadar büyük. Buna rağmen ülkemizde bu tür projelerin sahiplenilmemesinin tek nedeni ülkemizin Osmanlının yıkımının ardından derinden işgal edilmesi. Bir başka ifade ile ülkemizi biz vatandaşlar yönetmiyoruz. İçerdeki ihanetçi yapılarla-uşaklarla  onların dünyadaki patronları yönetiyor.. Ve yüzyıldır halk-vatandaş düşürülüyor.. Vatandaş bu gerçeği görene kadar da düşürülmeye devam edecek..

 

Basından..  ANTALYA'da yaşayan Birol Yılmaz (58), 8 yıl önce arkadaşlarıyla birlikte yakıtsız çalışan motor yaptı.

 

ANTALYA'da yaşayan Birol Yılmaz (58), 8 yıl önce arkadaşlarıyla birlikte yakıtsız çalışan motor yaptı. Patenti alınan motorun yalnızca otomotiv sektöründe değil, elektrik enerjisinden tarıma ve savunma sanayine kadar çok geniş birçok alanda kullanılabileceğini belirten Yılmaz, motorun prototipini üretmek için kamu kurumlarından ve özel kuruluşlardan destek beklediklerini açıkladı. Yılmaz, "Zıt piston çalışma prensibine sahip. İkiz zamanlı. Motorumuzun termodinamik yapısını aerodinamik yapıya çevirdiğimiz ve netyum grenade mıknatıslarından aldığımız manyetik enerjiyi mekanik enerjiye çevirdik" dedi

 

Antalya'da mühendis, fizikçi, teknik tasarımcı ve motor teknikerinden oluşan bir grup 8 yıl süren çalışmaları sonucunda yakıtsız çalışan motor projesini tamamladı. Haziran ayında patenti alan ekip, motorun prototipini üretmek için kamu kurumlarından ve özel kuruluşlardan destek beklediklerini duyurdu. Grubun sözcüsü motor teknikeri Birol Yılmaz, motorun yalnızca otomotiv sektöründe değil, elektrik enerjisinden tarıma ve savunma sanayiye kadar çok geniş bir alanda kullanılabileceğini, ülke ekonomisine büyük katkılar sağlayacağını vurguladı.

 

SIFIR YAKIT, SIFIR EGZOZ SALINIMINA SAHİP

 

Birol Yılmaz, emekli olduktan sonra arkadaşlarıyla birlikte, motor tasarımı yapmaya karar verdiklerini anlattı. Geliştirilen motorun sıfır yakıt, sıfır egzoz salınımlı, daha sessiz daha güçlü olduğunu belirten Yılmaz, bu motorun ulaşımda, enerjide ve iklimlendirme gibi birçok alanda kullanılabileceğini aktardı. Birol Yılmaz, "Zıt piston çalışma prensibine sahip. İkiz zamanlı. Motorumuzun termodinamik yapısını aerodinamik yapıya çevirdiğimiz ve netyum grenade mıknatıslarından aldığımız manyetik enerjiyi mekanik enerjiye çevirdik" dedi.

 

'İNSANLIĞA KAZANDIRMAK İSTİYORUZ'

 

8 yılda tasarladıkları motorun haziran ayında patentini aldıklarını belirten Birol Yılmaz, "Çalışmamızı realiteye dökmek, insanlığa sunmak için maddi destekten daha ziyade bunu uygulayabilecek bir yatırımcıya, girişimciye ya da devlet kurumlarına ihtiyaç duyuyoruz. Bunu insanlığa kazandırmak istiyoruz" diye konuştu.

 

DİZEL VE BENZİNLİ ARAÇLAR KALDIRILACAK

 

2030 yılı itibariyle dizel araçların imalatının durdurulacağını aktaran Yılmaz, "Bunun akabinde benzinli araçların da imalatı kaldırılacak. İnsanlara farklı bir teknoloji sunulacak. Fakat o tarihlerde ne kadar elektrikli araçlara, ne kadar nükleer santrallere ihtiyaç duyulacağı da muammadır. Onun için patentini aldığım bu ürünü Türk milletine kazandırmak istiyoruz. Bunun için devlet kurumlarından imkan istiyoruz" dedi.

 

45 DAİREYİ BESLEYECEK ELEKTRİK ÜRETEBİLİYOR

 

Birol Yılmaz, "3 bin 485 CC'de tasarladığımızda 3+1 olan 45 dairenin enerjisini besleyecek elektrik üretebiliyoruz. İklimlendirme de de aynısını gerçekleştirebiliyoruz. SİHA'lar şu an 160 beygir, biz 523 beygirden bahsediyoruz" ifadelerini kullandı.

ETİKETLER : Antalya’da mühendis fizikçi taknik tasarımcı ve motor teknikerlerinden oluşan bir gurup vatandaşımız yakıtsız çalışan motor projesini hayata geçirdiler..
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA