İNGİLİZLERE İNGİLİZ İCADI DİKTATÖR TC DEĞİL, YENİ TÜRKİYE HAMLESİ..

ANADOLU MEZOPTAMYAYA AİT TOHUMLARA OPERASYON YAPMAYA ÇALIŞAN.. İNGİLİZLERE İNGİLİZ İCADI DİKTATÖR TC DEĞİL, YENİ TÜRKİYE HAMLESİ..
Bu haber 2020-10-14 07:15:37 eklenmiş ve 621 kez görüntülenmiştir.

 

ANADOLU MEZOPTAMYAYA AİT TOHUMLARA OPERASYON YAPMAYA ÇALIŞAN.. İNGİLİZLERE İNGİLİZ İCADI DİKTATÖR TC DEĞİL, YENİ TÜRKİYE HAMLESİ..

 

Çağımızda en önemli savaş taktiklerinden biri, toprak-tohum ve genom oluşturmaktadır. Terörist israilden ingiltere ve abd’ye kadar iç içe geçen silah-ilaç, gıda-genom, TOPRAK VE TOHUMLA DÜNYAYI işgale soyunan siyonist  firmalar  dünyanın her kıtasında ve ülkesinde tohumları toplayarak, tekellerine alarak mevcut yerli tohumları yok etmek için 20-21 yüzyılı toprak ve tohmu tekellerine alma yüzyılına çevirdiler..

 

 Siyonist-kapitalist firmalr toprak-tohum genomla dünya tohumlarını, tarımını tekellerine alarak insan soyunu tarım, toprak-tohum, beslenmede kendilerine bağımlı köleler yapmak için dünya genelinde yüzyıldan fazladır insanlığa karşı büyük bir operasyona girişmiş bulunmaktadırlar.. Bu saldırı o kadar büyüdüki ülkemizde şeker pancarını fabrikalarını kapatırarak Cargilden gelen gdo lu şekeri almak zorunda bırakılan .. (yani kendi şekerimizi yok edip hastalık-kanser yapan insan canlı orghanlarını yok eden biyolojik silah cargil firmasının şekerini yasal hale getirdler. Buda ülkemizin nasıl derinden işgal edildiğini net göstermektedir. eski tc de durum daha vahimdi. abd gıda vemallarıyla onbinlerce çocuk marshall planlaında gelenlerle maymuna dönüşüp ölürken.. ilk okul çocuklarına içirilen süt tozlarıyla da türkiye toplumu gerizekalılara ve aptallara çevrildiler..) yani resmen işgal edilen bir ülke olduk.. Teröi,st israil ise altına boca ettiği labratuvarlarda 24 saat toprak-tohum -genomla Anadolu-Mezopotamya-kafkasya ve rusya nüfusunu nasıl paketleyeceği üzerine 24 saat ara vermeden çalışmaktadır..

 

Ankara İngiliz Enstitüsü uzun yıllardır ülkemizdeki tohumları topluyordu.. Nihayet eski müstemleke  diktatör-soykırımcı tcnin değil, yeni Türkiye’nin bir partisi olarak var olan akp bu kimliğine uygun bir operasyon yaparak siyonist ingiliz sergerdelerinin ülkemizden topladıkları tohumlara el koymaları, yerli üretim ve tohuma sahip çıkan projelerin hayata geçirilmesi  vatandaş tarafından büyük bir menuniyetle karşılandı..

 

Basından..

Ankara İngiliz Enstitüsü’ndeki Arkeolojik Tohumlara El Kondu

 

The Times gazetesi’ne göre Türkiye, Ankara’daki İngiliz Enstitüsü’nün arkeolojik ve modern tohum koleksiyonlarına el koydu.

 

Türk yetkililer, özellikle arkeoloji alanında Türkiye’nin en saygın yabancı araştırma enstitülerinden biri olan Ankara’daki İngiliz Enstitüsü’nden ülkenin en eski ve en zengin arkeobotanik ve modern tohum koleksiyonlarına el koydu.

 

The Times haberinde, “Ankara’daki İngiliz Arkeoloji Araştırma Enstitüsü’nde tutulan tarihi öneme sahip binlerce örnek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın koleksiyonun Türkiye’ye ait olduğunu iddia etmesinin ve aynı gün içerisinde kaldırılacağını söylemesinin ardından alındı.” denildi.

 

 

Haberde, tohumların iki yıl önce hayatını kaybeden arkeobotanikçi Gordan Hillman’ın mirası olduğu belirtiliyor.

 

İngiliz Arkeoloji Araştırma Enstitüsü’nün başkanı Stephen Mitchell, yönetim kurulu üyelerine yazdığı bir mektup ile Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın el koyma kararını bildirdi. Mektubun detayları ilk olarak Al Monitor sitesinde yayımlandı.

 

Mitchell, Anadolu Medeniyetleri Müzesi, Kültür Bakanlığı Müzeler Genel Müdürlüğü ve Cumhurbaşkanlığı görevlilerinin 108 kutu arkeobotanik numuneyi ve modern tohum referans koleksiyonlarından oluşan 4 dolabı devlet tarafından işletilen Ankara’daki müze depolarına götürüldüğünü söyledi.

 

Mitchell, enstitünün materyalin zarar görme veya kaybolma riskini en aza indirmek için ek süre talebi reddedildiğini belirtti.

 

Enstitü müdürü Lutgarde Vandeput, Ankara’daki merkezin botanik koleksiyonlarına el konulduğunu doğruladı. “İngiltere Büyükelçiliği sorunun farkında ve Türk hükümetinin ilgili makamlarıyla temas halindeyiz” dedi.

 

University College London (UCL) Arkeoloji Enstitüsü’nden Profesör Hillman’ın bir araya getirdiği tohum koleksiyonunun, bölgedeki binlerce yıllık arkeolojik alanlardan toplanan tohum ve botanik örnekler ile modern tohumlardan oluştuğu kaydediliyor.

 

Haberde araştırmacıların tarihi bitki çeşitlerini incelerken ya da arkeolojik alanlardaki örneklerin ne olduğunu belirlemeye çalışırken “özgür bir şekilde” bu tohumlardan yararlanabildikleri kaydediliyor.

 

UCL Arkeoloji Enstitüsü’nden arkeobotanikçi Dorian Fuller, Al Monitor’a yaptığı açıklamada, “Türk yetkililerinin yaptığı, bu araştırma kaynağını Türk ve uluslararası araştırmacılardan uzaklaştırmak oldu. Kullanmak isteyen herkese açık olan güzel, küçük bir araştırma tesisiydi.” dedi.

 

Mitchell mektubunda, Bakanlık’ın “gerekli izinlere tabi olmak şartıyla” koleksiyonların erişime açık olacağı konusunda güvence verdiğini kaydetti.

 

Tohumlara el koyma işleminin resmi gerekçesi, 3 Eylül 2019’da yayınlanan bir kararnameye dayanıyordu. Bu kararname, hükümete yerel bitki ve tohumların kontrolünü üstlenme ve üretim ve satışlarını düzenleme yetkisi veriyordu.

 

Kararnamenin resmi gazetede yayımlanmasından iki gün sonra, Cumhurbaşkanının eşi Emine Erdoğan, tarımı ulusal egemenliğin anahtarı olarak gören “Ata Tohum” projesini tanıttı. Plan, yerel çiftçilerden genetiği değiştirilmemiş tohumları toplayıp depolamayı ve “tamamen yerli” besinler yetiştirmek için onları yeniden üretmeyi ve ekmeyi amaçlıyordu.

ETİKETLER : ANADOLU MEZOPTAMYAYA AİT TOHUMLARA OPERASYON YAPMAYA ÇALIŞAN.. İNGİLİZLERE İNGİLİZ İCADI DİKTATÖR TC DEĞİL YENİ TÜRKİYE HAMLESİ..
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA