ORTADOĞU’DAN DÜNYAYI SARAN BÜYÜK SAVAŞ GİDEREK BÜYÜYOR..

Bütün dünyayı yeniden şekillendirecek büyük bir savaş giderek büyümektedir.. Ulus devletler ve onları alana döşeyen soykırımcı sermaye ya birbiriyle savaşıp yok olacaklar, yada içinde yaşadıkları halklar tarafından yıkılacaklardır..
Bu haber 2020-10-13 07:54:14 eklenmiş ve 893 kez görüntülenmiştir.

 

ORTADOĞU’DAN  DÜNYAYI SARAN BÜYÜK SAVAŞ GİDEREK BÜYÜYOR..

 

Bütün dünyayı yeniden şekillendirecek büyük bir savaş giderek büyümektedir.. Ulus devletler ve onları alana döşeyen soykırımcı sermaye ya birbiriyle savaşıp yok olacaklar, yada içinde yaşadıkları halklar tarafından yıkılacaklardır..

 

Uzun süren Suriye savaşı esnasında önemli bir dönüm noktası belirlendi. Devlet Başkanı Beşar Esed'in güvenilir desteklerinden biri olan Lübnan Hizbullahı'nın bir temsilcisi, militanlarının Suriye topraklarından çok yakında çekileceğini duyurdu.

Haberin Detayları..

Küresel ilaç-gıda-genom-silah devlerinin oyuncaklarına dönüşene ulus devletler-ulus devlet faşizmi yüzyıllardır dünya nüfusunu, insanlığı paçavraya çevirdiler.. İnsanlık içinde yaşadığı dünyayı kendisine resmen yaşanılmaz bir cehenneme çevirmiş bulunmaktadır..

 

Bir taraftan dünya insan soyuna dar gelmeye başlarken.. Diğer yandan iktidar, soygun, gasp, soykırım, talan –tecavüz adete tüm insanlığın kaderi olmaya başladı..

Siyonist-terörist israil yaklaşan bu savaşta kendini korumak için kendisi gibi halklarını vatandaşını esarete alan uyduruk arap diktatörlükleri ile abd destekli sahte bir ittifak hattı oluştururken..

Terörist israil, diktatör TC, İran gibi rejimlerde halklar bu rejimlerin kendilerini yok etmek ve yem etmek için kurulduklarını hergeçen gün biraz daha bilince çıkararak yüzyıllardır kutsal diye yutturulan ulus devlet faşizmine yöneldiler..

 

Özetle gezegenimizdeki tüm ulus devletlerle onların patronları küresel silah-ilaç-gıda-genom firmaları insanlığın en büyük katilleri oldukları gerçeği milyarlarca insan tarafından hızla kavranmaya başlandı..

Bu rejimler yıkılmamak için şu andaki ermnistan-azeriyan gibi sahte düşmanlıklar üzerinden beslenip son kozlarını oynarken..

 

Halklar insanlığı düşürmede başı oynayan soykırımcı sermayenin truva atı siyonist-terörist israilin bütün dünya ile oynamasına ve oyun yapmasına karşı giderek içinde yaşadıkları rejimleri kuşatmaya başladılar.. Bu rejimlerin yüzyıllardır bünyelerine zerk ettikleri ırk-dil-din-mezhep zehirlerinin kendilerini harcanan piyonlara çevirdiğini hızla anlamaya başladılar.. Bu anlamda diktatör tc ile iran yalan-dolanlarına devam etseler.. Ufak bir kıvılcım çok büyük patlamalarına kısa sürede yok olmarına neden olacak..  

 

COVİD-19 KÜRESEL SOYKIRIMCI FİRMALARLA, ONLARIN GÜDÜMÜNDEKİ FAŞİST ULUS DEVLETİN İNSANLIĞA KARŞI ORTAK OPERASYONUDUR..

 

İnsanlık ne olduğunu anlayamdığı Covid-19 ile de bütün dünyada öfke giderek tavan yapmaktadır.. Bir virüsün ışık hızıyla bir anda tüm gezegeni sarması ve esir alması insanlık tarihinde benzeri olmayan bir biyolojik –kimyasal saldırı.. Dünya genlinde Asyadan Afrikaya Amerikaya.. Halk bilimciler, aydınlar, dürüst siyaset erbabı, kanaat önderleri..

 

Bu saldırıyı dünya halkları,  Dunya Sağlık örgütü, faşist ulus devletlerin açıklamalarının aksine bu saldırının kuantum fiziği kullanılarak yapıldığını, bu anlamda baz istasyonları aracılığı ile cep telfonları, bilgisayarlar, elektronik araç-gereçlerle yapıldığına hemfikir.. (x1)

 

İnsanlığın topyekün harekete geçmemesinin ana nedeni ise yüzyıllardır küresel soykırımcı-soytarıların arpalığı ulus devlet faşizmi sayesinde insan soyunun niteliksiz mallar gibi çoğalması.. Covid bağlamında bu niteliksiz çoğalmanın en adil bir şekilde nasıl çözüleceği sorunu görme beklentisi..

 

DÜNYA ORTADOĞUDAN ŞEKİLLENECEK..

Ortadoğu insanlık tarihi boyunca insanlığın medeniyet deposudur.. Dinler-ideolojiler buradan çıktığı gibi Mezopotamya-Kurdistan uygarlıkları gibi sahip olduğu uygarlıklarla da dünyanın maddi-manevi deposudur, Ortadoğu nüfusu aynı zamanda dünyanın medeniyet nüfusudur..

Küresel soykırımcı soytarilar ve onların alana döşediği ulus devlet faşizmi yüzyıllardır ermeniydi-rumdu, rustu, yahudiydi, müslümandı hirstiyandı, kürtü-türktü.. Oyunları ile adeta insan soyunu yok ettiler. İnsan soyunu soykırıma imhaya açık  sürülere çevirdiler.

İnsanlık bu kuşatmayı hızla bilince çıkardığı gibi kendisni saran küresel soykırımcı soytarılarla onların alana döşediği ulus devleti hızla deşifre etme dönemine geçti..

Bu uyanışı durdurmanın yegane yolu büyük nükleer bir yıkım savaşı olabilirdi.. Fakat küresel soytarılar kimin ardiyesinde netür bir silah var tam emin olmadıklarından insanlığı ulus devlet faşizmi üzerinden bu yönlü bir savaşa koymayı göze alamadı.. Çünkü en büyük darbeyi kendisi alacak.. Yüzyıllardır soygun-soykırım, gasp  binbir oyunla ele geçirdiği herşeyi kayb etme riski kesindi.. Ve insanlık yok olmasa dahi yüzyıllar, binyıllar geriye gidecekti..

Bu uaynışı durdurma için covid operasyonu başlatıldı.. Bu anlamda bütün insanlık beklentide..

Ama şu bir gerçekki terörist israille ablukaya alınan israil halkı başta olmak üzere halklar hem ulus devlet faşizmine, hemde ulus devlet faşizmini alana döşeyen soykırımcı soytarı-sermayeye yönelecek hepsini yerle bir edeceklerdir.. Bu Faşist devletler ya birbirleriyle çatışıp yok olacaklar yada kendi vatandaşları tarafından yıkılacaklardır.. Bundan dolayı Ortadoğu’da bütün dünyayı etkileyecek büyük bir savaş adım-adım büyümektedir.. Bu savaş ya faşist ulus devletrin birbiriyle yada halkların bu faşist ulus devletlere yönelmesi ile olacak..

 

Bir başka ifade ile içine girtdiğimiz 21. Yüzyılla 22. Yüzyıl insanlığın varolma yok olma yüzyıllarıdır. İnsanlık ya para ve data (bilgi)  yı ortak kontrol edecek dünya konfederasyonu gibi bir siteme geçecek uzaya açılmaya bakacak.. Yada yaşadığı dünya ile birlikte gömülecek..

 

Dünya halkları yaklaşan bu kıyameti görmeye başladıklarından yüzyıllardır kendilerini dizayn eden ve kitleyen küresel soykırımcı-gaspçı katil  soytarılarla onların alana döşediği ulus devlet faşizminin mınına koymak için bir kıvılcım beklemektedirler..

 

İnsanlık artık hızla benim devletim-senin devletin modundan çıkıyor. Bizim dünyamız moduna geçiyor.. Ve bir sel olup önündeki tüm engelleri yerle bir edecektir.. İnsanlık bu savaşı ve sınavı başarlı bir şekilde yerine getirmese yaşadığı dünya ile yok olacağını artık net olarak görmeye başladı..

 

Dipnot X1

Biz ortadoğulu çocuklar yüzyıldan fazladır kürt-türk-ermeni-rum-rus din-mezhep, sağ-sol gibi yemlerle yemlenip Doğu Medyadaki editörler gibi kafatasları üzerine antopologları geçerken.. Haliyle Kuantum fiziği gibi, yazılım gibi insanlığın geleceğini ilgilendiren alanlardan küresel soytarıların oyunları sonucu uzak bırakıldık..İnsanlığın bilim-teknolojide küresel soytarılar ve ulus devletin tekeline girmesi ise insanlığa operasyon üstüne operasyona yol açtı..

 

Kuantum fiziği halk diliyle bir nesnenin bir yerden bir yere tekparça halinde ışınlanması ki artık çipler arasında bu gerçek oldu. Hatta bu yolla bazı devletler uzaydaki istasyonlarına aktarma bile yaptılar.. Yıldız savaşları filminde bol-bol örneği var..

Yani mevcut teknoloji ile elektronik tüm cihazları-araçları insan için yok edici bir virüsten yok edici bir sailha dönüştürme.. artık çocuk oyuncağı.. Ve 5g ve 6g ve 7g ile bir anda canlı yaşamı.. Mortuş yapabiliriz..

Yani insanlığın artık tek çıkışı var.. Para-datanın bütün insanlık tarafından ortak kontrol edildiği dünya konfederasyonu.. Ve dünyanın tüm artı değrinin uzayda kolonileşmeye ayrılması..

Yani küresel soykırımcı soytarılarla onların alan döşediği ulus devlet faşizminin cenazesi merasimidir. Covid-19 aynı zamanda..İnsanlık küresel soytarıların dayttığı korku imparatorluğunu biran önce yıkıp harekete geçmelidir. Çünkü dünya gemisi hızla batıyor..

 

ETİKETLER : ORTADOĞU’DAN DÜNYAYI SARACAK BÜYÜK SAVAŞ GİDEREK BÜYÜYOR..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA