VATANDAŞ BİLİNÇ ALTINDAKİ IRKÇILIĞI YIKMADIKÇA BİZİ HEP YAKACAKLAR..

PKK terör örgütünün Kürt halkı ile kültürü ile yaşamı ile ilgi alakası yok. Kürtlerin keskesoru, kürtlerin renkleri yaşamı simgelerken pkk terör lejyonu siyonist –kapitalden aldığı dolarla yarım yüzyıldır kürtleri ve kürdistanı yakıp yıkmaktadır..
Bu haber 2020-10-12 20:17:40 eklenmiş ve 532 kez görüntülenmiştir.

 

VATANDAŞ BİLİNÇ ALTINDAKİ IRKÇILIĞI YIKMADIKÇA BİZİ HEP YAKACAKLAR..

 

PKK terör örgütünün Kürt halkı ile kültürü ile yaşamı ile ilgi alakası yok. Kürtlerin keskesoru, kürtlerin renkleri yaşamı simgelerken pkk terör lejyonu siyonist –kapitalden aldığı dolarla yarım yüzyıldır kürtleri ve kürdistanı yakıp yıkmaktadır.. Ve bu örgütün mimarı da tc rejminin ta kendisidir.. Bu örgütün en büyük hedefi ise sahte türk ırkı –ırkçılıkla osmanlı nüfusu nasıl düşürüldüyse.. ahır –anır kjabirlerde atotürüklerle yerlere yatırılıyorsa..

 

Bu siyonist planın kürt ayağı ise pkk dıri Bir atkürt, bir apokürt projesi ile kürtleri düşürmedir.. Ki şu anda Rojava’da aynen tc de nasıl ataürk işleniyorsa orada da apokürt işleniyor.. Yani diğer ulusların, gelişmiş toplumların çocukları yazı-sanat-edebiyat-bilimde-ticarette gelişirken.. Anadolu-mezopotamya çocukları ırk-ırkçılıkla beyinleri yıkanarak yok edilmektedirler.. Özetle pkk kemalist siyonizmin kürt türevidir..

 

Ve son günlerde hatayada kardenizde çıkan yangınlar pkk  terör lejyonlarının işi olduğu ortaya çıktı. PKK Hatayı yakarken.. Ciyak ciyak bağıran ırkçı tc basını aylarca yanan Kurdistandaki yangınlara bir cümle ile bile yer vermemişlerdi..

 

Yani anadolu ve mezopotamyayı diktatör ırkçı tc ile onun türevi pkk birlikte yakıp yıkıyorlar. TC ile pkk birbirini besliyor..

Pkk  en büyük darbeyi ak parti döneminde aldı. Ak partiden önce terör lejyonları ile derin devlet jitem, iti kopuğu .. birlikte çalışıyorlardı.. Türkü ovada kürdü dağda birlikte imha ediyorlardı..

 

Ama bu faşist rejmin kodları hala kırılmış değil.. Kürdistan yakılıp yıkılırken tık yok.. Hatay vb. yerlerler yakılırken ciyak –ciyak bağırma tc basının da pkk dan farkının olmadığını ortaya koymaktadır.. Şimdi  doğu-güneydoğu bu ülkenin toprağı değilmi neden bölücülük yapıyorsunuz..

 

İşte ülkemizde terörü besleyen zihniyet bu zihniyettir. Tc rejmininde terör lejyonlarınında patronunun siyonist kapitalizm siyonist teörist israil ile abd deki siyonist firmalar olduğu gerçeğini halktan gizlemektedirler.. Türkiye aydınları ak parti gibi yapılar bu siyonist rejme yönelmelerine rağmen .. ırkçılık türkiyede toplumun bilinç altına işlemiş hasta bir insan tipi ortaya çıkarmıştır.. Doğu yanarken batıda ki ırkçı-kafatasçı oh çekiyor, batı yanarken doğuddaki ırkçı-kafatasçı oh çekiyor.. Bu kafa ile ne bir ülke var olabilir, nede insan..

 

Yüzyıldır vatandaş mantığı,düşünme kabiliyetini, adaleti-hakı istisnalar dışında muhakeme kabiliyetini.. kaybettiği için siyonist kapitalizm türkiye toplumunu resmen soykırıma açık koyun sürülerine çevirmiştir.. Yüzyıldır kutsal devlet, kutsal devletin eksik kaldığı yerde terör lejyonları, bunların ekisk kaldığı yerde sağ-sol-, sağsol eksik kaldığı yrde alevi suni.. Bu gerzekliği aşmadıkça .. Bu ülke yüzyıldır olduğu gibi hep yakılıp yıkılacak..

 

Peygamberimizin dediği gibi nefsimize yönelip kendimizi hesaba çekmedikçe, nefis savaşını kazanmadıkça çıkış yok.. Doğu yanarken tık yok, batı yanarken ciyak-ciyak ciyak bu kafa bizi terör örgütlerininde faşist devlet aygıtının da oyuncağı yapmaktadır. Ve yüzyıldır bu komedi halden çıkmadığımız için darbe üstüne darbe alıyoruz..

 

Geçen yaz aylarında Cudi başta olmak üzere Kürdistanda birçok bölgede aylarca süren yangınlara ne tc devleti nede başka birileri müdahale etmeişti. HDP’liler ve devlet yetkilileri ise adeta kürdistanın yakılmasına karşın dalga geçen ifadelerle alay ediyorlardı..  Haberin Detayları için tıklayınız..

 

Bu işin doğusu-batısı-kuzeyi-güneyi yok insan ve canlı yaşama kast eden, doğaya kast eden adı devlet terör  örgütü ne olursa olsun insanlığa, canlı yaşama, insanlığa  karşı büyük bir suç işlemektedirler.. Hepsini toptan lanetliyoruz.. Adı devlet yada örgüt ne olursa olsun yakılan –yıkılan biziz doğudan batıya 80 milyonun ta kendisidir.. Bu gerçeği kavramdıkça bir taraftan faşist ulsu devlet, diğer yandan terör lejyonları bu ülkeyi yakıp yıkmaya devam edecekler..

ETİKETLER : VATANDAŞ BİLİNÇ ALTINDAKİ IRKÇILIĞI YIKMADIKÇA BİZİ HEP YAKACAKLAR..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA