BEYKOZ ARPALIĞI HZ. MURATA TEVDİ EDİLDİ..

Bilyorsunuz Beykoz’u yönetecek bir Beykozlu çıkmayınca.. Ülkemizde sandığa gidip koyun-koyun oy vermeyide demokrasi zan ettiğimizden ulu hakanımız (Sayın Erdoğan) kapı kullarından Hz. Muratı Beykoza Şehremini (Bld. Bşk.) olarak atamıştı..
Bu haber 2020-10-12 20:06:21 eklenmiş ve 568 kez görüntülenmiştir.

 

BEYKOZ ARPALIĞI HZ. MURATA TEVDİ EDİLDİ..

 

Bilyorsunuz Beykoz’u yönetecek bir Beykozlu çıkmayınca.. Ülkemizde sandığa gidip koyun-koyun oy vermeyide demokrasi zan ettiğimizden ulu hakanımız (Sayın Erdoğan) kapı kullarından Hz. Muratı Beykoza Şehremini (Bld. Bşk.) olarak atamıştı.. Muhalefet olsa daha beterini yapardı buda ayrı bir sorun.. Şimdi de Beykoz Arpalığının nasıl ve kimler arasında bölüştürleceği yetkisi de kendisine tevdi edildi.. Beykoz ve Beykozlular için hayırlı olsun.. Flashaberden aynen aktarıyoruz..

 

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’a olağandışı yetki

 

AK Partili Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın'a, taşınmaz tahsisi ve kira protokolleri yapma yetkisi verildi.

 

AK Partili Beykoz Belediyesi Meclisi, Cumhurbaşkanlığı’nca vergi muafiyeti tanınmış vakıflar, dernekler ile meslek odalarına taşınmaz tahsis ve kiraya verilmesi gibi konuları da içeren protokol yapma yetkisini ilçe belediye başkanı Murat Aydın’a oyçokluğuyla verdi.

 

Beykoz Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, 1 Ekim’de yazdığı yazıda, ilçe belediye başkanı Murat Aydın’a ilgili mevzuata atıfta bulunarak kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları, kamu yararına çalışan derneklerle ortak hizmet işbiliği protokolü yapılması için yetki verilmesini istedi. Bu yetki talebi, taşınmaz mal alımı, satımı, tahsisi, kiralanması gibi konuları da içeriyor. Teklif, düzenlenen ilçe meclisi gündemine geldi.

 

Teklife ilişkin söz alan Cemal Sataloğlu, kanunlara göre belediyelerin dernek ve vakıflara doğrudan taşınmaz tahsis edemeyeceğini belirterek “Kimin malını kime vermeyi düşünüyorsunuz? Hangi kamu varlıklarının ne amaçla kullanılacağını ve hangi vakıfların ne amaçla bu varlıklara talip olduğunu bilmiyoruz. Ucu açık ve genel bir yetkilendirme talebi olan bu madde için ret oyu vereceğiz” dedi. Teklif, CHP’nin “ret” oyuna karşın AK Partili Meclis üyelerinin oylarıyla kabul edildi.

Kaynak Flashaber Gazetesi..

 

ETİKETLER : BEYKOZ ARPALIĞI HZ. MURATA TEVDİ EDİLDİ..
Diğer Yerel Yönetimler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA