FETÖ TÜRKİYEYİ YENİDEN İŞGAL ETDİ..

TÜRKİYE YENİDEN BÜTÜN KALELERİ İLE İŞGAL EDİLDİ.. FETÖ TÜRKİYEYİ YENİDEN İŞGAL ETDİ..
Bu haber 2020-10-11 10:21:12 eklenmiş ve 1630 kez görüntülenmiştir.

 

TÜRKİYE YENİDEN BÜTÜN KALELERİ İLE İŞGAL EDİLDİ.. FETÖ TÜRKİYEYİ YENİDEN İŞGAL ETDİ..

 

20 Yıllık Ak  Parti’nin rejmi değiştirme hamlesi toplumsal tüm kesimlerin desteğine rağmen başarıya ulaşılamadı. Geldiğimiz süreç itibarı ile Türkiye bütün kaleleri ile, bütün kurumları ile yeniden tamamen işgal edildi..

 

2016 Fetö-PKK-İş-İt terör organizasyonlarının  darbelerinin  tersine çevrilmesi, halkın türkiye tarihinin en büyük destanını yazması da işe yaramadı..

 

Ülkemiz 2022’ye  doğru yol alırken iş-stk-siyaset-güvenlik-ekonomi her alanda türkü-ye bütün kaleleri ile ülkemiz her alanda  işgal edildi, her alanda sarıldık 80 milyon insan farkında değil ama demoralizasyon ile 100 yıldır yok ediliyoruz. 80 milyon bu ağır darbeyi ve kuşatmayı çözemezse türkiye toplumuyla yok ediliyor..

 

TC rejmi atatürkçülük denilen büyük bir siyonist ingiliz projesi olarak kurulurken, sahte kurtarıcılarla Hiristiyanından Müslümanına, sağcısından-solcusun milyonları soykırım-kölelik cenderesine çekerken..  60-70’lerde bu sahte siyonist tc rejminin farkına varan türkiye devrimci gençliği harekete geçti. Ama sağcı-ırkçı-faşist geri-yoz sergerdelerle askeriye başta olmak üzere devlet adı altında iyi örgütlenmiş olan siyonist ajanlar, siyonist sergerdeler  ülkemizdeki devrimci gençliği sarıp yok ederken, 80 askeri darbesi ile de tc rejminin siyonist abd firmalarının, siyonist israilin güdümünde bir sömürge olduğu askeriyesinden siyasetine, güvenliğine ülkemizin  bütün kurumları ile siyonist abd deki siyonist firmalar tarafından işgal ve ilhak edildiği onlar tarafından yönetildiği netleşmişti..

 

Günümüzde ise sağ kesim akp-mhp ittifakı ile işgalci siyonizme karşı atağa geçmeye çalıştı, 60-70 lerde solcu gençliğin yaptığını yapmaya çalıştı.. Ama  siyonizm dinli-dinsiz terör lejyonları.. solcu-faşist sergerdelerle uyduruk muhalefetle  ülkemizdeki sağcı devrimcileri ablukaya alarak 60-70 lerde sağcı faşistlerin oynadığı rolu siyonistler bu sefer solcu faşist sergerdelere oynatarak ülkemizi her alanda sararak  düşürdüler..

 

Dikkat edin artık ne muhalefet nede iktidar Türkiyenin işgal edildiğini bütün kaleleri ile düşürüldüğü gerçeğine asla dokunmuyorlar. TC siyaseti siyonist işgalcilerin kendilerine verdiği halkı kandırma, yok etme, düşürme rolunu çok ince bir siyasetle yerine getirmektedirler..

 

Siyasi, ekonomik, kültürel her alanda sayısız darbe alan ülkemiz ve vatandaşlar her 10 yılda bir sürekli askeri darbe ile vurulurken.. Her darbede tc rejmi içindeki ajanlar  en az 500 milyar dolarda ekonomik darbe vurarak yüzyıldan fazladır 80 milyondan fazla vatandaşı resmen yok etmektedirler..

 

Bu kirli-soykırımcı-putçu rejmi yok etmek için yüzyıl boyunca gelişen tüm tecrübeler ak parti ile vucut buldu.. Ama maalesef 2022 ye girerken ak parti de bütün boyutları ile düşürüldü, ele geçirildi..

 

ÜLKEMİZ 2022’YE GİRERKEN FETÖ TEKRARDAN İKTİDARI ELE GEÇİRDİ..

 

Şu anda Türkiye siyaseti iktidarı ve muhalefeti ile Türk halkını ve ülkemizi temsil etmiyor. Şu anda Türkiye siyaseti Pensilvanya ve İsrail terör devleti tarafından yönetiliyor.. Yani 1950-60 lara kadar ingiliz siyonizmi ülkemizi yönetirken, bir ingiliz sömürgesi olan tc 60 lardan günümüze ise abd deki siyonist firma ve lobilerle, siyonist israil tarafından işgal edilerek yönetilmeye başlandı. Ak Parttinin düşürülmesi ile  ülkemizin dümen koltuğu tamamen siyonistlere geçti.  mosad-cia atları hz fetö ile yeniden kaptanlık koltuğuna geçtiler.. Yani yüzyıllık türkü-ye.. projesi tüm boyutları ile saat gibi çalışıyor..

 

Hıristyiyanından müslümanına halkların soykırımı üzerine inşa edilen uyduruk tc rejmi, 80’lardan günümüze kadar bu siyonist rejim türk diye beynini yıkadığı insanı vatandaşı ovada yok ederken, kürt diye ötekileştirdiği gençliği ise dağda soyıkırma uğratırken.. Müslüman gençliği ise iş-it, tarikat vb. senaryolarla, kurdurduğu terör lejyonları ile soykırıma uğrattı..

 

Ergenekon, balyoz vb. davalarla milli –manevi hasleti olan askerler yok edilirken, fetö ile de çetleşen, kendini devletin sahibi zan eden.. milli-manevi duygularla çeteleştirilen eski sağ derin sermaye siyaset yok edilirken.. Bu yok etme kısa zamanda son 4 yıldır müslümanından kürdüne, sağcısından solcusuna 80 milyona yöneldi. Bir başka ifade ile türkiye toplumunu birbirine karşı sürekli ötekileştiren derin siyonist yapılanma bütün gücü ile çok ince metotolarla 80 milyon insanı vatandaşı bozuk para gibi düşürmekte harcamaktadır.. Bu derin kuşatma ve işgali ne türkiye stk yapılanması, nede siyaseti halka taşımamaktadır. Perde arkasında ya rehin alınmışlardır, yada çanta-çanta dolar alarak 24 saat vatandaşı ve toplumu kandırmaktadırlar..

 

DEMORALİZASYON İLE YOK EDİLYORUZ..

 

TC derin işgal rejmi sağcı-solcu-kürt-türk-ermeni-rum-yahudi.. kökeni ne olursa olsun, Müslüman, Hıristiyan, Yahudi.. Sağcı-Solcu, alevi-suni.. İnnacınız ve mezhebiniz ne olursa olsun ülkemizi derinden işgal eden siyonizme hizmet, kölelik ve düşürülmeyi kabul etmeyen 80 milyon vatandaşın tümünü de bireylerinide istediği gibi yok etmektedir..

Örneğin ekonomi dünyasında dün tüsiad vb. devler vardı.. Bugün esameleri okunmuyor. Bir ara müsiad vb çıktılar.. düşürüldüler..

Türedi birçok zibidi siyonistlerin çanta-çanta dolarları ile, halkın vergileri üzerindeki hırsızlık-namussuzlukla kısa zamanda şiştiler..

Ak Parti halkbank, ekonomik kalkınma ajansalrı, tarım-tohum sektörünü uçuracak dev projelerle alana çıktı.. Bir zarrab zarfı ile siyonist abd firmaları hepsini sararak düşürdü..

HDP’de siyasetçi namına bir Allahın kulu kalmadı, siyonistler bütün kürtleri yaka paça tutup içeri doldurdular..

 

SBK HOLDİNGE YAPILAN OPERASYON ÜLKERMİZDE ASLA NE BİR BİLİM ADAMI, NE HOLDİNG NEDE KÜRESEL ÖLÇEKTE İŞ YAPAN TEK BİR MİLLİ-YERLİ  FİRMA ÇIKMAYACAĞINI BİRKEZ DAHA GÖSTERDİ..

 

SBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz'ın bütün mal varlığına İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından el konuldu..

Siyonistler Osmanlıyı yıkarken öncelikle bilim,siyaset, ekonomide imparatorluğun bel kemiği olan hiristiyanları yok ettiler.. Ermeni-Rum-Rus-Malkan.. Anadolu ve Mezopotamyaya özgü ne kadar değer varsa hepsini söküp attılar..

Nasılki siyonist firmalar ve onların komuta kademesi -genareller Almanyada yahudi halkını fırına –zehirli gaz odalarına doldurup yok ettiyseler, burada yahudi halkını yok eden siyonist yahudiler, siyonist yahudi firmalar –aileler kendilerini ustaca gizleyip Almanlar bu soykırımı yaptı şeytani algı ile dünyayı esir almak için siyonist-terörist-israili kurarlarken..

 

Osmanlıdaki yok etmeyi de aynı şekilde ustaca yaptılar. Osmanlı yok edilirken sahte bir türk ırkı yaratılarak bu ırk adına anadolu mezopotamia halkları yok edildiler, yok edilyorlar..

Osmanlı yıkılırken en can alıcı örneklerden biri Ermeniler. Dünya ticaretinde giderek 1 numaraya çıkan ermeniler günümüzdeki iş-it yada pkk ya benzer terör lejyonları ile sarılarak düşürüldüler..

 

Osmanlı coğrafyasını terk etmek zorunda kalan ermeni iş dünyasının ultra temsilcilerini de yine şeytanın aklına gelmeyen bir yöntemle siyonistler dünyayı işgal için dünyanın önde gelen ailerini doldurdukları titanic gemisi,ne doldurarak atlas okyanusunun derinliklerine gömdüler..       TİTANİC BATMADI BATIRILDI Ayrıntılar için tıklayınız..

 

 

Yine ingiliz sergerdeleri katil kraliçe 1919 da Karsta kurulan Kars-Kafkas İslam Cumhuriyetine anında müdahale ederek yıkarak, ne kadar ermeni-rum-rus-malkan coğrafyamıza ait ne kadar değer varsa nazi almayasından nasıl Yahudileri söküp attıysalar aynı şekilde bu medeniyet nüfusunuda söküp attılar, yok ettiler..

 

Dikkat edilirse siyonist terörist israilden önce dünya siyonizminin en büyük projesi siyonist terörist tc rejmidir. Bu rejim avrupadan getirdiği Türkleri Stalin kaitilene vererek soykırıma uğratırken.. bununlada yetinmeyerek haliçteki en büyük silah fabrikasınıda çalışanlarıyla birlikte havaya uçurarak Müslüman Türkleri de anında yok etmiştir.. Sahte bir türk ırkı oluşturarak yüzyıldır hıristiyanından müslümanına bütün andolu Mezopotamya halklarını yok etmektedir..

 

SİYONİST FİRMALAR ABD REJMİ ELİYLE HUKUK OYUNLARI İLE DÜNYA İLE İSTEDİKLERİ GİBİ OYNUYORLAR.. HANG- HUKUK-HANGİ ADALET..?

 

Siyonist  sergerdeler Filistin, Ürdün, Lübnan, Suriye, Kürdistan..  siyonist-terörist israil istediği yeri istediği gibi işgal ediyor. Filistinlinin evini Filistinli, ile birlikte bomba ile yıkıp yok ediyor ilhak-işgal gasp ediyor.. İstediği coğrafyaya istediği terör lejyonunu boca ediyor, sağlı-sollu terör lejyonları ile Ortadoğu ve Mezopotamyayı sararken.. Yetmiyor iş-itci vahabi-selefi kelle avcılarını da Mısırdan Türkiyeye MÜSLÜMAN ADI ALTINDA alana doldurmuş bulunmaktadırlar..

 

Siyonist abd Marshall planı çerçevesinde 10 binlerce kürt çocuğu yiyecek içecekle maymuna çevirip yok ederken.. Türkiye toplumuna biyolojik-kimyasal  saldırı yaparken.. Bütün Nadolu Mezopotamya coğrafyasını sahte suni sınırlarla parçalayıp milyonları soykırıma uğratırken..

 

Siyonist israil ve ABD yi işgal eden siyonist firmalara karşı açılan tek bir dava varmı.. Buınların uyduları terörist israil ve terörist tc rejmi hakkında açılan bir tek dava varmı. Yüzbinlerce kürt başta olmak üzere doğmamış bebekleri dahi yok eden terör lejyonlarından tc gibi siyonist diktatörlüklere bir tek soykırım davası açılmış mı..

 

Ama Siyonistler istemedikleri halk, firma, devlet ve ulus için siyonist işgal rejmi oyuncakları abd rejmini diledikleri gibi kullanmaktadırlar..

 

Ülkemizde bir gün halk bank, öbürgün türk diye kandırlan sermaye, bir başka gün Yahudi, ermeni diye kandırılan sermaye.. gurupları yok edilirken.. En son Kürtlerden de yüz yıl sonra bir CEO çıktı diye sevinirken..

 

Siyonist abd- israil konsorsiyumu işi kitabına uydurarak ona da 2 dk da çöktüler. Siyonist tc rejmi eliyle 2 dk da bütün mal varlığına el koydular..

 

“SBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz'ın bütün mal varlığına İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından el konuldu..” Amerika daki siyonist işaret verir. iki cümle bir kararla her şeyinize anında konabilen siyonizmin dünyadaki en iyi Truva atı tc rejmi ise kararı alır..

 

Siyonist sergerdelerin istemediği hiçbir firma-siyasetçinin bu topraklarda var olamaz. Bu topraklarda terörist israil, terörist tc , iran molla rejmi, arap diktatörlükleri.. gibi rejimler varoldukça da si,yonistlerin beli zaman yemledikleri günü geldiğinde ise bitirdikleri kendi kullandıkları fahişeleri-köleleri  dışında hiç ama hiç kimse asla varolmayacaktır..

 

Türkiye toplumu tc yi tarihe gömecek, siyonist terörist isaril ve abd ile ilişkilerini bitirecek bir etkinlik ve yetkinliğe ulaşmadıkça.. ırk-dil-din-mezhep üstü bir saiyasal demokratik sisteme kaymadıkça.. 80 milyon siyonistler tarafından sürekli yok edilen kullanılan, biribirne karşı ötekileştirilen,  bir gün rum-öbürgün ermeni, birbaşka gün türk-kürt oyunları ile yok edilen sürülere hep dönüşecekler..

 

Ve 80 milyon kutsadığı bu siyonist devlet erkine karşı ırk-dil-din-mezhep modlarından çıkıp harekete geçmezse, ülkemizi derinden işgal eden siyonist aile ve firmalrı çözüp harekete geçmezse.. bunlar iyi günlerimiz.. Suriye ve ıraklılardan daha beter olacağımız günler yakındır..

 

SBK OPERASYONU MİTE YAPILAN OPERASYONUN  AYNISI..

 

Şimdi bazı faşist kafalılar fetö vb. teör lejyonları ile savaşarak ak partiye destek sunan sbk holdinge yapılan operasyona sevinebilİrler..  Ama gerçek öyle değil..

Gerçek şu, nasıl çiller dönmeinde pkk kullanılarak kürt iş dünyası yok edildiyse..

Adalet partisinde yer alan kürt aile ve aşiretler  cia-mosad  ajanı özer çiller vb. lerinin elleriyle derdetst  ediliyse..

 

Şimdi de içinde yaşadıkları devlette sahip çıkan kürtlere yer yok. İş adamı firma holding olmazlar. Hele ak parti ile harekete geçeni anında yok ederiz mesajıdır bu mesajın ana hedefi Erdoğandır..

Daha da vahimi Cumhurbaşkanı Erdoğanın kolunu kanadını kırıyorlar. “ Erdoğan ve ak parti ile hareket eden her kürt hertürk, her firma firmalar  yok edilecektir” operasyonudur..

Siyonistler ele geçirdikleri tc rejmi ile .. Kürtlerin birbirine sahip çıkmaması içinde Ayhan Bilgen vb. siyasi değil islami-insani kimliği önde olan kürtlere de operasyon yaparak ak parti ile kürtleri son hız birbirinden koparmaya başladılar..

Yani kürtlerin diğer büyük aile firma ve holdingleri uynamasa şimdi onlarda sarılmışlardır..

Buradann uyarıyoruz.. Kürt holding ve firmalar başta olmak üzere siyonizm ve fetö teör örgütü ile birlikte Türkiyedeki tüm firmaları sardı zamana zemine hazırladıkları dosyalar üzerinden düşürüp yok etme operasyonu başlattılar..

Türkiyenin bu derin siyonist kuşatmadan tek çıkış yolu var.. ırk-dil-din-mezhep yemlerini biran önce geçerek çok derin daha büyük örgütlenmeye ihtiyaç var..

 

1000 iş adamı benim gibi 2-3 kazmayı harekete geçirirse bu siyonist kuşatmanın tümünün çok kısa zamnada sadece tr de değil dünya genelinde mınına koyup gömeriz..

Yada herkes il-ilçe ve köyünde verdiğimiz şifreler doğrultusunda sokaktan tepeye her alanda örgütlenmeye geçmeli.. Türkiye devlet kurum siyaset her alnada işgal edilmiş gerçeğini halka taşıyıp halkı uynadırma tc yi tüm kurum ve kurallarıyla yok sayan yeniden bir yapılaman artık her vatandaşın kutsal görevi..

 

Azeri-Ermeni savşıda Anadoludan Kafkaslara halkları birbirine düşürme de Türkiye gibi bütün coğrafyayı ırk-dil-din üzerinden bölerek siyonist işgali Doğu Avrupa sınırlarından Rusya ya derinleştime operasyonudur.. Halklar uyanıpğ kendileri arasına sınır koyan ulus devlet faşizminin mınına koymasa.. Siyonizm, siyonist firma-aileler  tümünü toptan gömmektedir..

 

 

DEMORALİZASYON NEDİR KGB AJANI AÇIKLIYOR..

HABERİN VİDEOSU TIKLAYINIZ..

http://www.isdunyasi-firmalar.com/files/firm/photo/aa69482248.jpg

ETİKETLER : TÜRKİYE YENİDEN BÜTÜN KALELERİ İLE İŞGAL EDİLDİ.. FETÖ TÜRKİYEYİ YENİDEN İŞGAL ETDİ..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA