ERMENİ-AZERİ-GURCİ.. SORUNU KÜRT SORUNUN TA KENDİSİDİR..

ERMENİ-AZERİ-GURCİ.. SORUNU KÜRT SORUNUN TA KENDİSİDİR..
Bu haber 2020-10-09 11:33:26 eklenmiş ve 886 kez görüntülenmiştir.

 

ERMENİ-AZERİ-GURCİ.. SORUNU KÜRT SORUNUN TA KENDİSİDİR..

 

Avrasya’da Çarlık- Osmanlı yıkıldığından bugüne  son 2 yüzyıldır vatandaş ve halklar  soykırım-işkence içinde. Doğu Anadolu yüzyıldır boşalırken.. Birbirine kan-gen akraba halklar irk devletleri ile paçavra sürülerine çevrilirken.. Binyılların tarihi ipek yolu da yüzyıllardır işlevsiz..

 

Ülkemizi TC rejmiyle işgal eden siyonist kapital.. ermeniydi, azeriydi, gurciydi.. halklarla koyun sürüsü gibi dağıtıp ırk-ırkçılık gettolarına haps edip oynarken.. Ticaret, ekonomi, siyaset, sağlık, bilim, kültür-sanat yok olmaktadır..

 

Irk-ırkçılık, din-mezhep yemleri ile zehirlenen Anadolu-Mezopotamya-Kafkasya Halkları ki hepsi akraba halklar.. Yüzyıllardır koyun sürülerinden beter harcanmaktadırlar..

 

Anadolu –Mezopotamya coğrafyasında ki Kurdi nüfus  insanlık tarihi boyunca ticaret-sanat-bilim-kültür.. İnsanlığın medeniyet nüfusunu bünyesinde  barındırmaktadır.. Bu anlamda  yüzlerce ırk-soykırım devleti, gettosu oluşturuldu, faşist ulus devlet  gettolarına çevrilen coğrafyamızda.. tc  ve ermenistan daki gettolarda bütün oılumsuz koşullara rağmen ticaret büyümektedir.. Ve bu büyüme bir çavuşun bir kurşunuyla her zaman yerle bir olmaktadır.. Bu devletleri halkın zan ettiği gibi kendi seçtikleri yönetmiyor. Bu devletleri siyonist kapitalin iç ve dış ajanları yönetiyor..

Devletlerin eksik kaldığı yerde ise dinli-dinsiz terör lejyonlarını devreye koyarak halkları her alanda sarmışlardır.. Vurguladığımız devasa coğrafyada siyonist kapital a-ulus devlet faşizmi, b-terör ordu-örgüt ve lejyonları ile biribirne akraba halkları yüzyıldır kaz-kuş-koyun gibi avlamaktadır, soykırıma uğratmaktadır..

 

Siyonist-kapitalin beynine ettiği akraba halklar bu derin işgalden bihaber birbirlerine  gum-gum yapınca yerlerde sürünüyorlar, acı-ölüm-soykırım kaderleri olmuş.. İnsanlık tarihinin ticaret yolları kan ağlıyor.. İnsanlar sahte suni ticaret yollarına yönlendiriliyor.. Türkiye’den Kafkaslara halklar  son iki yüzyıldır, bilim-kültür-sanat-ticaret-ekonomi.. kayıp ve soykırım yaşarken.. Coğrafyamızda azeriydi-ermeniydi, tırktı-terekemydi-gurciydi.. traji komedilerle halklar resmen koyun sürülerine çevrildiler..  Bilimi, siyaseti, ekonomiyi, güvenliği, gıdayı tekeline alan siyonist kapital Anadoludan kafkaslara yer alan dünyanın medeniyet nüfusunu resmen soykırıma uğratmaktadır..

 

Küresel siyonist –kapital, Silah, İlaç ve Dünyamızın tohum-gıda-genom bilgileri ile yiyecek içeceği silaha dönüştüren ve tekellerine alan küresel siyonist gıda devleri insanlığın soykırımından kasalarını doldururken..

 

Halklar uyanıp kendilerini saran bu faşist-siyonist ırk devlet ve gettolarının mınına koymadıkça, Kürtler özelinde bölge ve dünya halklarına atılan soykırım darbelerini çözmedikçe de 20 yüzyılın başında Doğu Avrupa sınırlarından kafkaslara halkları sabah kahvaltısı yapan siyonist kapital terörist-siyonist büyük israil projesi için hepsini akşam yemeği yapıp bitirmektedirler..

 

Bu proje nedeni ile tc de sahte bir türk ırkı, azerbeycanda sahte bir Azeri ırkı, iranda siyonizme çalışan mola rejmi gibi rejimler  inşa eden Siyonizm.. ermeni vb. diğer halklarıda soykırım gettoları olan faşist-ulus devlet gettolarına ayrıştırarak-hapsederek bütün halkları kaz-koyun-kuş gibi avlamaktadır..

 

Siyonist-terörist israil, TC’den, molla rejminden.. kafkaslara ırk devletlerini ve gettolarını biran önce halklar yıkma dönemine geçmeli.. Bu coğrafya bu coğrafyada yaşayan bütün halklarındır gerçeğinden ırk-dil-din-mezhep sınırlarını acilen kaldırılması ve buna cevap olacak siyasal akımların ve örgütlenmelrin acilen ortaya çıkması gerekmektedir..

 

Bu gerçeğe yanaşmayan herkes ve her rejim halkların en büyük düşmanıdır. Siyonist kapitale çalışan  ajanlardır.. Halklar  bu sahte soykırım devlet ve gettolarını kutsadıkça da koyun sürüleri gibi boğazlanmaktan da asla kurtulmayacaklardır..

 

Halkların parçalanma ve düşürülme sorunu kürt sorununun ta kendisidir.. Bu anlamda Kürt sorunu Doğu Avrupa sınırlarından Kafkaslara halkların atomlarına kadar parçalanma soykırım gettolarına ırk gettolaranı siyonist kapitsal tarafından haps edilmesi ve parçalanması sorunudur.. Bu parçalanma ve ulus devlet faşizmi bitmedikçe de biri gelecekten umuttan,sorunların çözümünden bahs edemez, bu koşullarda yarınlar ve gelecek yok.. Halkların tümü tepeden siyonist ajan yapılar tarafından ele geçirilmişlerdir.. Bu derin işgal bitirilmedikçe de hepsi yem olacaktır..

 

Halklar ırk devletlerini yıkmak için harekete geçmezlerse hepsi koyun sürüsü gibi yok olacak.. Siyonist kapital hepsini soykırıma uğratmaktadır..

 

Azeri-Ermeni gum gumu nedeniyle..  Gürcistan'a açılan Aktaş Sınır Kapısı'ndan Türkiye

 plakalı tırlara yönelik saldırılar üzerine Aktaş Sınır Kapısı kapatılınca Tırlar, Artvin'deki Sarp Sınır Kapısı'na yöneldi. Yoğunluğun oluştuğu kapıda 15 kilometre tır kuyruğu oluştu.

Yani silah-gıda-genom-ilaç devleri ceplerini doldururken. Anotolia-mezopotamia, kafkasia halkları kaz kuş gibi avlanmakta ve düşürülmektedirler..

Kürt sorunu nedir , Doğu Avrupadan Rusyaya, Ön Asyaya akraba halkların kaz-kuş gibi ulus devlet faşizmiyle sarılması, sahte suni sınırlarla, sahte suni ırklarla ayrıştırılması, yok edilmesi ve soykırıma tabi tutulması sorunudur..

ETİKETLER : ERMENİ-AZERİ-GURCİ.. SORUNU KÜRT SORUNUN TA KENDİSİDİR..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA