ARDA-FED’E İKİ BAŞKAN ADAYI BİRDEN..

Federasyonun Şişlideki Merkezinde yapılan toplantıda için iki başkan adayının birden çıkması tüm katılımcılar tarafından memnuniyetle karşılandı.
Bu haber 2020-10-04 21:43:11 eklenmiş ve 719 kez görüntülenmiştir.

ARDA-FED’E İKİ BAŞKAN ADAYI BİRDEN..

 

Ardahanlılar Ardahan Dernekler Federasyonu (Arda-Fed) ile ilgili çalışmalarına ara vermeden devam ediyorlar..

Federasyonun Şişli de bulunan merkezinde bir araya gelen Ardahanlılar kongreyi konuştular.

İstanbul Avrupa yakası Ardahanlılar Dernek başkanı  Akın Bozkaya ve Beykoz Ardahanlılar Delegesi İbrahim Beşli toplantıda aday olduklarını açıkladılar.. Federasyonun Şişlideki Merkezinde yapılan toplantıda  iki başkan adayının birden çıkması tüm katılımcılar tarafından memnuniyetle karşılandı.

 

 HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYIN..

 

Pandemi nedeniyle sürekli ertelenen kongre ve toplantılar esas alınarak kanunun öngördüğü süre içerisinde federasyon kongreye gidecek..

 

Yapılan toplantıda başkan adayları katılımcı derneklerle fikir alış verişinde bulunurken.. Federasyon Başkanı Fakir yılmaz kesinlikle aday olmayacağını açıkladı. Başkan adayı arkadaşlara başarı dileklerini ileten Yılmaz, kongre ile ilgili çalışmaları başkan adayı arkadaşlarımız organize edecek, biz kanunlar çerçevesinde kongre ortamını ve zamanını hazırlayacağız dedi..

 

Sultangazi, Esenyurt, Beykoz, Sancaktepe, Kağıthane.. Ardahanlıların yoğun olduğu tüm ilçelerde 1. Gündem maddesi neredeyse federasyon.. Ve bu anlamda İstanbulun birçok ilçesinde federasyon gündemi ile toplantılar yapılmaktadır..

 

11 Ekim Pazar Günü Ataşehirde yine  Derneklerle ilgili daha geniş katılımlı bir toplantı ve panel olacak.. 

 

Geniş kapsamlı bir toplantı ve Panel ise önümüzdeki hafta sonu Ataşehirde gerçekleşecek.  11 Ekim Pazar günü Ardahanlılar Ataşehirde Buluşacak. Sadece dernekler değil, basın, bürokrasi, siyaset, yerel yönetim temsilcilerin,in de katılacağı panel yapılacak.. Toplnatının Ayrıntıları için Tıklayınız..

 

Arda-Fed yapılan toplantıya federasyona üye olmak için glen Ardahan dernekleri de vardı..

 

İstanbul Avcılar İlçesi Kültür Eğitim Yrd. ve Day.  Derneği Bşkanı Bülent Karadağ  ve Yönetimi, Ardahan Göle Köprülü (kelpeqor)  Derneği Başkanı Erol Özkurt ve yönetimi de federasyona üye olmak için gelmişlerdi.. Her iki başkan da federasyon bir ilin en üst çatısıdır. Çatıda yer almak için geldik açıklamsını yaptılar..

 

İstanbul Asvrupa Yakası Ardahanlılar Derneği Başkanı Akın Bozkaya ve Yönetimi yoğun bir katılım gösterdiği toplantıya, Ardahan Derneği başkanı İnan Aktürk, Meşdibi-Morofqa   Derneği Başkanı Özcan Düğmeci, Senemoğlu derneği başkan vekili İsmail cevahiroğlu  gibi birçok derneğin temsilcileride başkan adaylıklarının açıklandığı toplantıda yer aldılar..  Derneklerin yanı sıra Ataşehir CHP ilçe Bşk Yrd. Bayram Çağlayan da katılanlar arasındaydı.

 

Geçen Ay Beykoz Kaymak Donduranda  bir araya gelen  Beykoz ardahanlılari, Kağıthane Ardahanlılar,  Darıca Ardahanlılar, Bağdeşen Derneği, Hasköy Derneği.. gibi birçok Ardahan derneği İbrahim Beşliyi desteklediklerini deklere ederken aynı şekilde birçok dernek ve federasyonda Bozkayı desteklediklerini belirttiler..

 

Pandemi nedeni ile federasyona gelemeyen Çıldır, Damal, Hanak  federasyonları, Sancaktepe Ardahanlıar, Küçüksütlüce Turgay kafkaslı birçok dernek başkanı da Federasyon Başkan Adayı Akın Bozkayaya mesaj atarak desteklerini  sundular..

 

Federasyonun kongre tarihi Kasım Ayının sonu ile Aralık Aralık ayının ilk haftasında netleşecek. Kongre tarihi netleştiğinde kamuoyu açıklaması yapılacak..

ETİKETLER : Federasyonun Şişlideki Merkezinde yapılan toplantıda için iki başkan adayının birden çıkması tüm katılımcılar tarafından memnuniyetle karşılandı.
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA