Davutoğlu'ndan Reza Zarrab çıkışı! Bu Hain Ülkemizde Yargılanmalıdır..

Davutoğlu'ndan Reza Zarrab çıkışı! Bu Hain Ülkemizde Yargılanmalıdır..
Bu haber 2020-10-04 06:36:31 eklenmiş ve 442 kez görüntülenmiştir.

Davutoğlu'ndan Reza Zarrab çıkışı! Bu Hain Ülkemizde Yargılanmalıdır..

 

Partisinin Ankara 1. Olağan Kongresinde konuşan Davutoğlu, İranlı Reza Zarrab'ın Türkiye'de yargılanması gerektiğini ifade etti. Reza Zarf ne yaptı (x1)

 

Davutoğlu'ndan Reza Zarrab çıkışı! Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin Ankara 1. Olağan Kongresi’nde konuştu. “Biz içerde ve dışarda hiçbir ipotek altına alınamayacak bir Cumhurbaşkanlığı makamı istiyoruz” diyen Davutoğlu, “Yeri gelmişken söyleyeyim yine gözlerinden kaçmıştır bunların.

 

Halk Bankası ile ilgili nihai karar Amerika’da gelecek bahara Nisan ayına ertelendi. Niye biliyor musunuz? Türkiye Cumhuriyeti hükümeti üzerinde Demokles’in kılıcı gibi bir davayı sürdürmek. Cumhurbaşkanlığı makamı da başta olmak üzere bu karar karşısında sessizler. Ben işte buradan çağrıda bulunuyorum. Bu Zarrab denilen sahtekar, bu Zarrab denilen istismarcı ve Türkiye’ye ihanet etmiş adam derhal Türkiye’de yargılanmalı ve cezası Türkiye’de verilmelidir!” şeklinde konuştu.

 

Dipnot: Reza Zarf ne yaptı (x1)

 

REZA ZARF , AZERİ –ERMNİ OPERATİON HEPSİ AYNI KANLADAN..

 

Reza zarf yada Zarrab siyonizmin ak partiyi esir almak için kullandığı en büyük ajanlardan büyük truva atlarından  biri. Mosad cia ajanı olan, iran siyonist mola rejmi ve siyonist-terörist  israilin ülkemize  turuva atı olarak yerleştirdiği bu kavat kendisini yönlendiren küresel siyonist soykırımcı sermayenin tr deki en önemli turuva atı oldu..

 

Bu ajanın ülkemize en büyük darbeyi vurmasının birçok nedeni var.. Bunlardan en önemlisi fetöcü bakan, vekil vb. ak partide dolu olması bu kavatın yaptığı işleri kolaylaştırma biryana bunun ak partiye nasıl darbe vurcağını bu ajanla birlikte planladılar..

 

Diğer önemli neden ise. Bu ülkede solcusundan sağcısına vatandaş kısdan köşeyi dönem kafasıyla yetiştiriliyor..

 

Ak partideki birçok kaz kuş çanta-çanta dolar para gördüklerinde ne din nede imanları, nede ülke, nede vatan sevgileri kaldı..

 

Kısadan köşeyi dönmek için balık gibi oltaya atılan akpliler mosando-cio gibi siyonist soykırımcıların planlarıyla kuş gibi avlandılar..

 

Halkbank tc tarihinin siyonist kapital dışına çıkabilen tek stratejik bankasıdır. Büyük soykırımcıların vatandaşın hesabına operasyon yapamdığı tek bankadır. Türkiyenin en stratejik ekonomi kalesidir. Küresel siyonist ağın içine giremeyeceği bir kale olarak inşa edildi.. 

 

Ama ak par içindeki fetö ayağı ve kısadan köşe dönme eşekliği ile birleşince küresel soykırımcı siyonizm ülkemize gönderdiği bir zarfla ülkemizin en önemli kalelerinden bir oln hlk bankı ve akp üst düzeyini kuşatarak kitledi. Buradan tek çıkış var diktatör tc yi Anadolu Birleşik devletlerine çevirme, kafkaslardan filistine ırk-dil-din üstü siyasal yapılanma ve tc-iran-ırak, ermenia, afganistan.. kapsayacak siyasal yapı ve halkların uyanması, uyandırılması ve bu devletlerin içerdeki siyonist ağlarını ablukaya alarak adım atmalarını engelleme..Filistinden afganistana halklar bunu başrmasa siyonist terörist buyuk israil projesi ile tüm halklar ve ülkeler düşürülüyor.. Halklar bir an önce ırk-dil-din-mezhep geriliğ ve ymlerinden kurtularak harekete geçmelidirler..

 

Zaraf denilen hain bu ülkeye getirilip yargılanmadan- kendisine eşlik eden içerdeki fetöcü-siyonist ayak deşifre olmadan siyonist kapital her zaman ülkemizi kullanmaya devam  edecektir..

 

Şu anda HDP’de ye yapılan operasyonlarla Azeri-Ermeni Savaşı da zarabf den bapğımsız değildir..

 

Tc’den Rusyaya alana döşenen sahte ulus devletler sınırları kaldırmayı tartışmaları gerkirken, bu ülkelerde yaşayan halklar bu yönlü harekete geçmeleri gerekirken.. Halen 19-20. Yüzyılın başında ki siyonist ırk-ırkçılık yemleri ile halklar düşürülüyor, kırılıyor, bilimden ilimden uzak soykırıma açık sürülere çevriliyorlar..

 

Ermeni halkı Hırant Dink gibi aydınları anlamlı, siyonizmin 200 yıldır bünyelerine zerk ettiği ırk-ırkçılık, nefret zehirlerini çözmeleri terör lejyonları vb. yollarla değil stk siyaset alanıyla Andolu mezopotamya ile bütünleşme yönünde derin bir siyaset geliştirmeleri gerekmektedir..

 

Şu anda ermenistanı siyonist tc ve siyonist israil birlikte vurmaktadır.. En büyük nedeni Kürtlerin Hiristiyan kolu olan Ermenilerin Mezopotamyadan aldıkları gen gereği hızla dünyanın en büyük iş-ticaret hacmini ortaya çıkaracak bir yeteneğe sahip olmalrı.. Ve Kürtler gibi siyonizmin en büyük hedeflerinin başında Ermeniler gelmektedir..Ermenilerin Rusya-Abd vb. devletlere güvenmelri ise abesle iştigal.. Doğu Avrupadan Rusyaya halklara soykırım dayatanlar aynı zamnda ulus devletleri de derinden işgal eden yapılar.. Yüzyıllardır operasyonlara maruz kalan halklar bu derin işgali çözemedikçe düşme, köleleşme hep kaderleri olacak..

 

Bir diğer önemli konu ise Doğu Avrupa (Yunan-Bulgar vb.) sınırlarından kafkaslara bütün halklar kan-gen olarak aynıdır. Kurdi nüfustur..

Siyonizm tc de sahte bir türk ırkı, azerbeycanda sahte bir azeri ırkı vb. oluştururarak halkları atomuna kadar parçalayıp soykırıma açık koyun sürülerine dönüştürmektedir..

 

Daha ayrıntılı bilgi için Kahraman Ermeni-Kahraman Azeriye Karşı..Tıklayınız..

 

Azeri ırkı da TC deki Türk ırkı gibi sahte çıktı.. Tıklayınız..

 

 

ETİKETLER : Davutoğlu'ndan Reza Zarrab çıkışı! Bu Hain Ülkemizde Yargılanmalıdır.. REZA ZARF AZERİ –ERMNİ OPERATİON HEPSİ AYNI KANLADAN..
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA