HDP'de Sadece Alti Belediye Kaldı

HDP kazandığı 65 belediyeyi elinden alan diktatör tc rejmi sadece hdp de şeytanı simgeleyen 6 rakamlı belediye bıraktı.
Bu haber 2020-10-03 07:43:01 eklenmiş ve 527 kez görüntülenmiştir.

HDP'de Alti Belediye Kaldı

 

HDP'nin  kazandığı 65 belediyeyi elinden alan diktatör tc rejmi sadece hdp de şeytanı simgeleyen 6 rakamlı belediye bıraktı. Yani el koymadığı 6 belediye kaldı.. TC diktatörlüğü Sayıyı 7 yükselteme, yada 5 düşüremezler. Neden :

 

TC şeytanın uşakları siyonistlere şu mesajı veriyor. Kürtleri dört koldan sardık adım attırmıyoruz, Kurdistanı her alanda düşürüp büyük israil projesine tam gaz çlışıyoruz mesajını da 6 sayısı ile ihmal etmiyorlar, 6 sayısı aynı zamanda siyonist terörist israil bayrağını simgeler.. Kürtler ve Türkiye vatandaşı tc- israil stratejik ortaklığını kuruluş amaçlarını çözmedikçe de yerle yeksan olmaya hezimete uğramaya anadolu mezopotamya halkları yok edilene kadar hep devam edecekler.. Bir başka ifadeyle ingiliz sömürgesi tc rejmi yüzyıldır vatandaşla hem dalga geçiyor, hemde istediği gibi soykırıma uğratıyor.. TC nin eksik kaldığı yerde ise sağlı-sollu terör lejyonları devreye giriyor..

 

HDP'ye yönelik kayyım atamalarının ardından seçimin ardından geçen 19 aylık süre içerisinde bu partinin elindeki bütün il belediyelerine kayyım atanmış oldu.

 

HDP'de 6 belediye kaldı 31 Mart 2109 yerel seçimlerinde 3 büyükşehir, 5 il, 45 ilçe ve 12 belde belediyesi olmak üzere toplam 65 belediye kazanan HDP'de kayyım atamaları sonucunda sadece 4 ilçe ve 2 belde belediyesi kaldı. Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen'in bugün tutuklanması ve yerine kayyım atanması ile HDP'nin seçimle kazandığı bütün il belediyelerine 19 ay içinde devlet tarafından kayyım atanmış oldu. Gelinen noktada partinin elinde dördü ilçe ve ikisi belde olmak üzere 6 belediye yönetimi kaldı.

 

ETİKETLER : HDP'nin kazandığı 65 belediyeyi elinden alan diktatör tc rejmi sadece hdp de şeytanı simgeleyen 6 rakamlı belediye bıraktı.
Diğer Yerel Yönetimler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA