TİTANİC BATMADI, BATIRILDI..

14 NİSAN 1912 Yılında buz dağına çarparak battığı belirtilen ve yüzyıldır dünyaya yutturulan bu yalan uzmanların araştırmalrı sonucu büyük bir yalan olduğu ve geminin bilerek tasarlayarak batırıldığı ortaya çıktı..
Bu haber 2020-10-02 13:25:21 eklenmiş ve 2001 kez görüntülenmiştir.

 

TİTANİC BATMADI, BATIRILDI.. YÜZYILLIK BÜYÜK SİYONİST YALAN DEŞİFRE OLDU..

 

14 NİSAN  1912 Yılında buz dağına çarparak battığı belirtilen ve yüzyıldır dünyaya yutturulan bu yalan uzmanların araştırmalrı sonucu büyük bir yalan olduğu ve geminin bilerek tasarlayarak batırıldığı ortaya çıktı.. 

 

Gemi limandan ayrılmadan önce güverte bölümünde belli bir bölüm yakılıyor.. Belli bir bölgede onlarca metre genişlinde metal yakılarak zayıflatılıyor..

Gemi batmdan david isimli siyonist 3. Kaptan alal acele gemiyi terk ediyor..  Terk etmekle kalmıyor dürbünleri de kitleyerek personelin görmesini engelliyor..

 

Nasıl Demirel döneminde ülkemiz bilim adamlarını bir uçağa doldurup ispartada bir dağa çarptırıp imha ettiyseler..

 

Titanic’te de dünyayı ele geçirmek isteyen siyonist sermaye İngiltere başta olmak üzere iş dünyasında ileri gelen aileleri.. Osmanlı tebasından ise iş dünyası alanında dünya çapında önde gelen Ermeni iş adamlarının da içinde yer aldığı dünyanın kendilerinden olmayan sermayesini yok ettiler..

 

Özetle Titanik siyonist sergerdelerin dünyayı işgal ederken önlerinde duracak büyük tüm aileleri okyanusun buzlu sularına gömme operasyonudur.. Ve bu yönlü şeytani operasyonlara bakıldığında, eğer bunlar bütün ayakları ile deşifre edilip ekarte edilmese insan soyunun nasıl büyük bir tehdit ve soykırımla karşı karşıya olduğu kendiliğinden ortaya çıkmaktadır..

 

Gazeteci Senan Moloney yaptığı araştırmada çok önemli bulgulara rastlarken.. Birçok ülkeden aydınlar, gazeteciler, satılmamış siyasetçiler.. Kennedy Cinayeti gibi bu büyük iş-it vari terörist saldırının bütün detaylarıyla incelenip asıl failleri açığa çıkarılmasında hem fikir. Bunun temel nedeni bu saldırıyı yapan siyonistlerin uygun ortam bulduğunda benzer senaryoları her zaman devreye koymalrı.. Bir başka ifade ile bu terörist saldırı ve cinayetler çözülmese.. Bütün insanlık diken üstünde..

 

Günümüzün parası ile 160 milyon dolara mal edilen gemi, 200 milyon harcanarak bu batış yalanını yedirmek için filmi yapıldı.. Geminin kaptanı insanları tahliye ederken 60 kişilik filikalara 27 kişi bindirdi..

Geminin battığının işaretini alan bir başka gemi görmemezlikten geldi..

 

Zaten bütün insanlar titanicin siyonist kapital tarafından dünya nın diğer büyük iş dünyası ailelerine  karşı yapılan bir operasyon olduğunu biliyordu.. Ama insanlık ayrıntıları ve detayları bilmiyordu.. Yapılan son araştırmalarla bunlarda ortaya çıkmaya başladı..

 

Son 200 yıldır Mezopotamya-Anadolu halklarını ve medeniyetlerini tarihten silmeye çalışanlar titanic’i de batırmışlardı.. Hemde tere yağından kıl çeker gibi..

 

Titanic’in batmasının ardından ondan daha büyük yapılan Britannic de benzer bir sonla, bir patlamayla Türkiye’de Gelibolu yakınlarında bir hastahane gemisi iken10 dk. içinde sulara gömülmüştü..

 

Titanic’i inşa eden firma ile ingiliz siyonist sergerdeler tarafında sahte türk ırkı üzerinden inşa edilen tc devleti ve tc bayrağının aynı olması da dehşet bir bir tesadüf mü acaba..

Dikkat edilirse, 20 yüzyılın başında ingilterede kümelenen siyonizm ve siyonist firmalar öncelikle İngiliz halkının iş dünyasından ileri gelen ailelerini dünyanın diğer hedef iş dünyası aileleriyle birlikte atlas okyanusunun derinliklerine gömüyor..  Ardından Çarlık –Osmanlıyı gömüyor, 1 ve 2. Dünya savaşı ve japonyadan patlatılan atom bombaları ile insanlık esir alındı..

 

Ve günümüzde siyonizm terörist israilden tc ye ne kadar halk düşmanı rejim, faşist soykırımcı ulus devlet varsa.. bunlara terör lejyonlarını ekleyerek insanlığı düşürüyor..

 

Yetmedi Covid le tüm insan soyu soykırıma ve köleliğe çekiliyor.. Ve insan soyu ırk-dil-din-mezhep gerzekliğinden uyanıp çıkmasa.. İnsanlık yüzyıllar geriye gidip siyonizmin dününü, bugünü çözmezse ve dünya konfederasyonu gibi bir sistem oluşturulamazsa  insanlık  toptan gömülecek..

 

HABERİN BÜTÜN AYRINTILARI İÇİN TIKLAYINIZ..

 

 

 

 

 

ETİKETLER : 14 NİSAN 1912 Yılında buz dağına çarparak battığı belirtilen ve yüzyıldır dünyaya yutturulan bu yalan uzmanların araştırmalrı sonucu büyük bir yalan olduğu ve geminin bilerek tasarlayarak batırıldığı ortaya çıktı..
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA