İŞTE ASLAET, İŞTE ÜSTÜNLÜK..

Angela Merkel görevi bırakırken öyle bir konuşma yaptı ki!.. Almanyanın boşuna Almanya olmadığını ispatladı.. Esas olan görevi zirvede gönüllü olarak bırakmaktır dedi.
Bu haber 2020-09-30 19:18:58 eklenmiş ve 399 kez görüntülenmiştir.

İŞTE ASLAET, İŞTE ÜSTÜNLÜK..

 

İslam dünyasında sağ örgütler, selefi-vahabi iş-iti  kafir ve müşrikleri elektirikli testere ile kesip kelle kesmeden insanların ciğerlerini sökmenin yani vahşetin sevabından bahsedip, siyonistleri bile geçerken.. Olmayan bir din ve islam türetirlerken.. Sol örgütlerde kendi kutsalları ile insanları lime lime ederken..İslam coğrafyasında akıl hastahanesine yatırlması gerken sürüler ortalığı kaplarken..

 

Medeni-gelişmiş toplumların nasıl ve neden geliştiğini Angela Merkel görevi bırakırken yaptığı konuşma ile anlıyoruz.. Yani merkel örneğinde insan görünümündeki vahşilerle gerçek insanın ne olduğunu anlıyorsunuz..

 

Angela Merkel görevi bırakırken öyle bir konuşma yaptı ki!.. Almanyanın  boşuna Almanya olmadığını ispatladı.. Esas olan görevi zirvede gönüllü olarak bırakmaktır dedi.

Giderken söylediği  Şuydu;

'Haysiyetimle devraldım Haysiyetimle devrediyorum. Bu zaman zarfında Almanya ya hizmet etmekten haz ve şeref duydum.

 

Donanımlı ve dürüst, bu kadar sene ailesi ile ilgili tek kelime duymadığımız is çıkışı market kasasında tavuk ve salatasının ücretini ödemek için sırada bekleyen, hiç bir alman modacının kıyafetlerine sponsor olmayan Betty Barcley'in 79 euroluk ceketlerini tercih eden,yurt dışı gezilerine tarifeli uçak seferleriyle giden,Alman halkına kendisine hükümet etme izni verdiği için teşekkür eden,dimdik bir kadından başka ne beklenirdi ki!.

 

Bundan sonraki seçimlerde aday olmayacağını,

 

Almanya'nın genç insanlar tarafından yonetilmeyi hak ettiğini söyleyerek 'ben basbakan olarak doğmadim ki!' diyerek veda eden bir siyasî lider Angela Merkel..

Halktan biri gibi yaşadı, halktan biri gibi yönetti. Gerçek demokrasilerde en üst görevdeki ile en alt tabakadaki vatandaşın kanunlar önünde eşit olduğunu tüm dünyaya ispatladı..

 

Alman asaleti ve adaletinin ne demek olduğunu Merkel giderken tüm dünyaya da göstermeiş oldu..

Bir ülkenin gelişmesinin ana dinamosunun ahlak, adalet, demokrasi, evrensel hukuk kurallarını yaşayan ve yaşatan insanlar olduğunu Merkel tüm dünyaya ispat etdi..

ETİKETLER : Angela Merkel görevi bırakırken öyle bir konuşma yaptı ki!.. Almanyanın boşuna Almanya olmadığını ispatladı.. Esas olan görevi zirvede gönüllü olarak bırakmaktır dedi.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA