TC’DE KÜRT ALGISI İLE VATANDAŞI BİÇENLER, UKRAYNA DA UÇAK DÜŞÜRDÜLER..

Kürtlere yüzyıldır kan kusturan siyonist kapital, siyonist terörizm Türkiye’de Kürt siyasetçilere saldırıya geçerken .. Ukrayna’da ise Uçak düşürdü..
Bu haber 2020-09-26 06:40:01 eklenmiş ve 656 kez görüntülenmiştir.

TC’DE KÜRTLERE SALDIRI, UKRAYNA DA İSE UÇAK DÜŞÜRDÜLER..TC’DE KÜRT ALGISI İLE VATANDAŞI BİÇENLER, UKRAYNA DA  UÇAK DÜŞÜRDÜLER..  

 

Kürtlere yüzyıldır kan kusturan siyonist kapital, siyonist terörizm Türkiye’de Kürt siyasetçilere saldırıya geçerken ..  Ukrayna’da ise Uçak düşürdü..

 

Siyonist Derin işgal rejmi TC diktatörlüğü Kürtlere operasyonda sınır tanımıyor.. Siyonist terörizm sadece TC’de değil dünyanın her kıtasında insanlığa operasyon üstüne operasyon yapıyor.. 2 önemli örnek daha Kürtlere gözaltı, ukraynada ise uçak düşürme..

 

Burada Kürtlere saldırı ile Ukrayna uçağı ve dünyadaki benzeri tüm olaylar siyonist kapital merkezler tarafından organize edilir. Ve dünya genelinde her ay yüzlerce örneği ortaya çıkmaktadır..

SON İKİYÜZYILDIR İNSANLIK BİÇİLİYOR, KIRILIYOR.. 
HDP DEKİ KÜRTLERİ BİÇMELERİNİN ANA NEDENİ MAĞDURİYET OPERASYONU ÜZERİNDEN KÜRTLERİ TEK ÇUVALA DOLDURMA VE ATATÜRK LE NASIL TÜRKLER ve OSMANLI NÜFUSU  DÜŞÜRÜLDÜYSE AYNI BENZER ATAKÜRT PROJESİ İLE KÜRTLERİ DÜŞÜRME..

 

Burada Ayhan Bilgen ve Diğer gözaltına alınanlar  vb. terörle ve terörizmle gram alakaları yoktur.. Bu HDP li kürtler dahi ne döndüğünü bilememekte. TC de nasıl bir atürük ve chp insa edildiyse siyonizm durumun farkında olmayan kürdü ezerek atakürdü yani mağduriyet üzerinden kürtleri tek kanala kanalize ediyor.. Yani kürtlere çöp muamaelesi hepsini bir totrbsaya doldur ve kullan ve imha et. Kürt halkının en büyük yanılgısı ise bu isleri uyduruk tc rejminin yaptığı yanılsıması asıl patron tutuklu rahibi alıp giden, egede balıkçılarımızın kendi kıyısında balık tutmasını engelleyen ve bizi yüzyıldır kuşatan siyonist emperyalizm.. Yani tc-iran-ırakterörist israil var oldukça hiçbir halkın geleceği olmayacaktır. Bu ırk devlet faşistleriin patronu aynıdır. Burada ak partideki türk te, hdp de ki kürt de kurbandır.. 80 milyon vatandaş yüzyıldır kullanılmakta, kırılmaktadır..

 

Birbaşka deyişle siyonist terörizm icadı tc nasıl pkk terör örgütünü kurarak -kullanarak kürtleri esir alıyorsa, daha da derin oyunlarla onun siyasi kanadı ile kürtleri düşürüyor.. Atürük deşifre olurken atakürt projesiyle yama yapmaya çalışıyor.. Herşeyin ulus devlet ırk devleti olan siyonist tc sisteminden kaynaklandığını gizlemeye çalışıyor.. Türkiyede gerçek manada ne türkler ne kürtler nede halk gerçek siyaset yapamadığını ustaca gziliyorlar.. 

 

Basından...

 

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Kobani bahanesiyle 2014’te düzenlenen eylemlere ilişkin soruşturma kapsamında 7 ilde 82 kişi için gözaltı kararı verdi. Gözaltı kararı verilenler arasında HDP’li belediye başkanları, MYK üyeleri ve eski vekiller de var.

 

2014 yılında terör örgütü IŞİD’in Suriye’nin Kobani kentini kuşatması sonrası YPG’li teröristlerin Türkiye üzerinden bölgeye geçmesine izin verilmemesi üzerine HDP, 6 Ekim günü ‘sokağa çıkma’ çağrısı yaptı. Bu çağrıyla başlayan protesto eylemleri silahlı çatışmalara ve kamu binalarına saldırılara dönüştü. 7-8-9 Ekim tarihleri arasında 37 kişi hayatını kaybetti.

 

Ekim 2015’te Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Bürosu, Kobani olayları nedeniyle HDP Merkez Yürütme Kurulu üyeleri hakkında soruşturma başlattı. Bugün gerçekleşen operasyon sonrası savcılıktan yapılan açıklamada; Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ Şenoğlu‘nun tutuklu bulunduğu anımsatılarak, şu ifadeler kullanıldı:

 

“Ankara merkezli 7 ilde, 25 Eylül 2020 tarihinden geçerli olmak üzere 82 şüphelinin gözaltına alınmasına karar verilmiştir. Karar gereği şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmalara Ankara İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğü ekiplerince devam edilmektedir.”

 

 

Hakkında gözaltı kararı bulunan 82 şüpheli arasında eski ve yeni HDP Merkez Yönetim Kurulu üyeleri, eski milletvekilleri ve bir belediye başkanı bulunuyor.

 

 

 

 

GÖZALTINA ALINAN KÜRTLER..

 

1- Eski HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan (Diyarbakır)2- Eski HDP Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder (Aksaray)3- Eski HDP Batman Milletvekili Ayla Akat Ata (Diyarbakır)

4- Eski HDP Diyarbakır Milletvekili Emine Ayna (Diyarbakır)

5- Eski HDP İstanbul Milletvekili Emine Beyza Üstün (İstanbul)

6- Eski HDP Van Milletvekili Nazmi Gür 7- Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen (Kars)

8- HDP MYK üyesi Alp Altınörs

9- HDP’li RTÜK üyesi Ali Ürküt (Diyarbakır)

10- Eski HDP MYK üyesi Can Memiş (İstanbul)

11- Eski HDP MYK üyesi Berfin Köse (İstanbul)

12- Eski HDP MYK üyesi Gülfer Akkaya (İstanbul)

13- Eski HDP MYK üyesi Bircan Yorulmaz (İstanbul)

14- Eski HDP MYK üyesi Dilek Yağlı (İstanbul)

15- Eski HDP MYK üyesi Günay Kubilay (İstanbul)

16- Eski HDP MYK üyesi Pervin Oduncu (İzmir)

17- Eski HDP Genel Saymanı Zeki Çelik (Balıkesir)

18- Eski HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı İsmail Şengül (İstanbul)

19- Bülent Parmaksız (İstanbul)https://www.dailymotion.com/embed/video/x7wfybt?autoplay=0&queue-autoplay-next=0&queue-enable=0

 

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Bürosu’nun soruşturmayla ilgili verdiği diğer bilgiler şöyle:

 

* Doğu ve Güneydoğu bölgesindeki iller başta olmak üzere 35 il, 96 ilçe ve 131 yerleşim yerinde, özellikle 6 Ekim 2014 tarihinden başlayarak 7- 8- 9 Ekim 2014 tarihlerinde yollara barikatlar kurmak suretiyle yollar kesildi, uzun namlulu silah, molotof kokteyli, havai fişek, taş ve sopa kullanmak suretiyle kamu binalarına, kamu araçlarına, vatandaşların ikametlerine, iş yerlerine ve araçlara zarar verildi.

 

37 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

 

* Terör olayları kapsamında 7 Ekim 2014 gününden başlayarak 8- 9 Ekim 2014 tarihlerinde terör eylemleri sonucu 37 kişi hayatını kaybetti.

 

* 29 adam öldürmeye teşebbüs 3 bin 777 mala zarar verme, 25 alıkoyma, 395 hırsızlık, 15 yağma, 308 iş yeri ve konut dokunulmazlıklarını ihlal, 13 Türk bayrağını yakma, 7 Atatürk’ü Koruma Kanununa Muhalefet suçları işlendi. 326 güvenlik görevlisi ile 435 vatandaş yaralandı.

 

18 SANIK HAKKINDA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET

 

Diyarbakır’daki izinsiz gösterilerde Yasin Börü, Ahmet Dakak, Riyat Güneş ve Hasan Gökguz’un öldürülmesiyle ilgili 41 sanıktan 16’sı “canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme” ile “devletin birliğini ve ülke bütünlüğünü bozmak” suçlarından beşer kez ağırlaştırılmış müebbet, 2’si ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Suç tarihinde yaşı 18’den küçük olan 6 çocuğa ise 110’ar yıl hapis cezası verildi.

 

HDP’DEN AÇIKALAMA

 

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, 82 kişi hakkında gözaltı kararı verilmesi sonrası bir basın toplantısı düzenledi. Sancar “Bu bir intikam operasyonudur. Yargı uzun süredir olduğu gibi iktidarın sopası kullanılmaktadır. 6-8 Ekim olaylarını sorumlusu partimiz değildir” dedi.

 

 

HABERİN FOTO GALERİSİ..

 

 

Siyonist Kapital, Diktatör TC İle  Kürtler Özelinde Vatandaşı Biçerken.. Biçmeye Devam Ederken.. Ukrayna’da ise kendilerine geçit vermeyen Ukrayna Halkını da uçak düşürerek intikam alıyorlar, siyonist Sorusun ukraynayı nasıl yangın yerine çevirdiğini de ukrayna halkı ve dünya halkları aylarca canlı izlemişti, Türkiye yer altı-üstü kaynakları ile işgal edilirken halk uyanmasın diye bu algılarla ülkemiz iyice işgal edilmektedir, Ukraynalılar siyonist kapitali çözmezlerse içlerindeki hainler Ukraynayı her alanda düşürerek satarak bu güzel halkı tarihten silecekler..

 

UKRAYNA UÇAĞINI DÜŞÜRDÜLER, AMA KİM..?

 

Dikkat edilirse Abd, Ab, terörist israil vb. ülkelerin pek askeri-sivil uçakları düşmez.. Kaza yok denecek kadar azdır. Buralarda bu rejimlerin derin yapısını çözen vatandaşlar biyolojik-kimyasal saldırı, cinayet vb. kendi vatandaşlarını yok ederken..

 

Ama Rusya, Türkiye, İran, Ukrayna, malezya, Çin..  Dünyanın geri kalanına kaza adı altında büyük bir operasyon yapılmaktadır.. Hatta kaoybolan uçaklar gibi garabetlerde meydana gelmektedir..

 

Deyim yerindeyse siyonist kapitalizm dışındaki tüm halklar kurbanlık koyun.. Ve sıklıkla vurguladığımız derin işgal hakkında halkları bilgilendirmeyen satılmış devlet yönetimleri, siyaset ve kripto ajan yapılanmalarla dünya insanlığını yok etmektedirler.. ..

 

İleri gelen bilim adamlarını, çok önemli ve zor yetişir asker-polis kamu yönetimi elemanlarını, güvenlik elemanlarını, yerel yönetimlerde ki  uzmanları, stratejik anlamda iş yapan iş adamı ve firmaları, kullanmayacakları öğrencileri..  siyonist kapitalizm ekmek peynir gibi harcamakta..

 

Yerden ve uydulardan kurdukları ağla istenen ülke ve bölgeye müdahale yaparak o ülkenin o coğrafyanın stratejik anlamda insan kaynağını ve potansiyelini yok etmektedirler..

 

Bu soykırım ve yok etmeyi ise mevcut devletlerdeki kripto ve ajan yapılanma, halk düşmanı yapılanma çok profesyonlece gizleyerek siyonist-kapitalin dünya halklarıyla atomuna kadar oynamasını da beraberinde getirmektedir..

 

Uçak kazası, helikopter, kazası.. yada son model araba yoldan kontrolden çıkan araçlar..  Bunlar artık kaza değil siyonist derin işgal güçlerinin yerden ve uydulardan müdahale ile gerçekleştirdikleri terörist imha eylemleridir..

 

Ukrayna vurguladığımız gerçekler ışığında örneğin bu siyonist kapitalistlerin, bu soykırımcı rejimlerin uzayda yada yerdeki uydu ve yazılımlarına girebilirse.. Ancak kendisine yapılan bu son saldırıyı öğrenir.. Aksi şu anda bilim teknolojide geri kalan tüm devletler, halklar ve uluslar siyonist soykırımcılar tarafından resmen soykırıma uğratılmaktadırlar..

 

Ve dünya insanlığı para ve data nın ortak kontrol edildiği dünya konfederasyonu gibi bir sisteme kaymadıkça kontrolsuz devletler ve firmalar tüm insan soyunun canlı ve cansız yaşamın mınına koymaya devam edecekler.. Dünya ve insanlığı yok edene kadar da bu katil sürüleri durmayacak.. İnsanları kırdıkça kıracaklar, düşürdükçe düşürecekler, kölelştirdikçe köleleştirecekler..

Dünya halkları uyanmalı terörist-siyonist kapitali kendilerinden gizleyen ulus devlet denen faşist yapının mınına koyarak gömmelidirler.. Aksi sürekli böyle siyonist-kapitalizm tarafından koyun gibi yok edileceklerdir..

 

Bir teknikerin satın alınması, rehin alınmasından, yada kripto siyonist olmasından-bu yönlü teknik personelden.., kamudaki kripto birine bir avuç dolar, uydulardan ve yerden müdahale ile yetişmesi zor insan kaynağı siyonist terörizm tarafından  tarafından hunharca katl edilmektedir.. İnsanlık bu derin siyonist terör saldırısını biran önce çözüp bunları kurgulayan siyonist merkezlere müdahale etmedikçe.. Dünyamız canlı-cansız yaşamı ile büyük bir yok olma tehdidi ile karşı karşıya..

Bunlar uydulardan yunanistanı yaktılar, Tr de helikopterlerle özel timleri yok ettiler, Muhammed Mursinin oğlunu bilinmeyen biyolojik saldırı ile katlettiler.. Ve dünya genelinde yüzlerce benzer olay..

 

Ve başka bir Galaxy’den gelen mesaj .. Ukrayna halkı filistinlinin evini, toprağını gasp eden  fanatik siyonistleri ukraynadan kovmuştu, ülkemize girmeyin demişti.. Bu kaza bunun intikamı olabilir mi..

Analiz Haber- Maho Davardoven- Space Policey..

 

 

Basından..

Ukrayna'da uçak kazası! Çok sayıda kişi hayatını kaybetti

 

Ukrayna'nın Harkov bölgesinde askeri uçağın düşmesi sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 25'e çıktı.

 

Ukrayna Başsavcılığından yapılan açıklamada, Ukrayna ordusuna ait AN-26 tipi uçağın Harkov bölgesinde düşmesine ilişkin soruşturma başlatıldığı belirtildi.

 

Açıklamada, kazada 25 kişinin yaşamını yitirdiği, 2 kişinin ağır yaralandığı bildirildi.

 

Daha önce Ukrayna Acil Servisinden yapılan açıklamada, kazada 22 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı, 4 kişinin ise arandığı ifade edilmişti.

 

Kurum, daha önce verdiği "uçakta 28 kişinin bulunduğu" bilgisini 27 kişi olarak güncelledi.

 

 Ukraynada uçak kazası Çok sayıda kişi hayatını kaybetti

2 kişi atlamış

 

Eğitim uçuşu yaptığı belirtilen uçakta, mürettebat ve Harkov Hava Gücü Üniversitesi öğrencilerinin olduğu kaydedildi.

 

Harkov Valisi Aleksey Kuçer, uçağın iniş yaparken düştüğünü, hayatta kalan 2 kişinin uçak düşmeden önce kısa mesafede uçaktan atladıklarını söyledi.

 

Pilotun, uçak düşmeden önce sol motorun çalışmadığını bildirdiğini belirten Kuçer, ne yaşandığının inceleme sonucunda belli olacağını dile getirdi.

 

 

ETİKETLER : Kürtlere yüzyıldır kan kusturan siyonist kapital siyonist terörizm Türkiye’de Kürt siyasetçilere saldırıya geçerken .. Ukrayna’da ise Uçak düşürdü..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA