HAKİMLİK SINAVINDA EN YÜKSEK PUANI ALAN KÜRDE GEÇİT VERMEDİLER..

Hakimlik sınavında 91 puan alan ve 18 bin 887 kişi arasında 96'ncı olan Yüksekovalı Mehmet Öner, mülakatı geçemedi.. Aynı operasyonu 90’larda üniversiteyi bitiren birçok kurd yaşamıştı. Mülakatın en önemli sorusu ise nerelisin..
Bu haber 2020-09-23 06:52:21 eklenmiş ve 771 kez görüntülenmiştir.

HAKİMLİK SINAVINDA EN YÜKSEK PUANI ALAN KÜRDE GEÇİT VERMEDİLER..

 

Hakimlik sınavında 91 puan alan ve 18 bin 887 kişi arasında 96'ncı olan Yüksekovalı Mehmet Öner, mülakatı geçemedi.. Aynı operasyonu 90’larda  üniversiteyi bitiren birçok kurd yaşamıştı. Mülakatın en önemli  sorusu ise nerelisin.. Ve Mülakatı  geçemezsin.. Gerçi günümüzde buna da gerek yok Kürdistanda rejim çocuğu olmayan bir kürdü çocuklarını fetö okullarına yolluyor diye kamu görevinden atabiliyor ve binlerce insan biçiliyor..  Olmayan Çocuklarından Dolayı Fetöcü Yaptılar..Tıklayınız..

 

Çünkü siyonist tc rejminin ana politikası sahte türk ırkı ile kandırdığını milliyetçilik vb gazlarla kandırdığı beynini yıkadığı vatandaşı ovada imha etme.. Kürdü ise ise dağa iterek pkk-fetö  vb terör lejyonlarına yem yapma..

 

Sıklıkla vurguladığımız gibi TC sistemi bir siyonist derin işgal işgal sistemidir. Kürtler-Müslümanlar, Devrimci-Demokrat.. Kısaca insan olan tüm vatandaşı bitirmek üzere kurgulanmış kurulmuş insanlık tarihinin en büyük siyonist şeytani  rejimidir..

 

Rejmin en önemli özelliği dünya siyonist kapitalizminin onu sahte bir türk ırkı üzerinden inşa etmesi. Ve Kürtleri tarihten silme için dizayn edilmesi. Buradaki Türkü-Ye Müslüman türkü bitirme, türk kelimesi ise direkt siyonist yahudileri, bu ülkeyi derinden ele geçiren şeytani güçleri, onların uşaklarını  temsil eden bir kelime.. Ve siyonist İngiliz icadı..

 

TC’de kamu kurumları bakanlıklar bu ajanlar tarafından işgal edildiği gibi, siyasal anlamda iktidar da –muhalefetde siyonist derin işgali temsil eder. Ve bu ülkenin kamu, yerel kurumlarının başında siyonist sergerdeler etki ajanları derin işgalin elemanları vardır..

 

Bu ajanların en çok dikkat ettiği ana esas ise,  siyonist israil-ingiltere ve derin amerika vb. merkezlerden gelen bilgiler ışıpğında vatandaşa yüzyıldır operasyon üstüe operasyon  çekmede uzmanlaşşlardır, gerçek anlamda bir türk-kürt-laz-çerkez, hata ermeni –rum -rus çocuğunun asla ve asla üst düzey bir kamu-yerel göreve yada önemli ve stratejik alanlarda örneğin Osmanlı yada devlet arşivlerinde görev almaması için bütün güçlerini kullanırlar..

 

Çünkü bu derin işgalcilerin elinde herkesin ve kesimin 7 sülalesinin bilgileri var.  Mosad-cia ve katil kraliçenin kasası aynı zamanda ortadoğu ve mezopotamya halklarının ve kendi vatandaşlarının bütün bilgilerinin yer aldığı insanın ve insanlığın düşürülme deposudur..

 

Sözde Müslüman hasletleri önde bir iktidar partisi var. İslamın en önemli şartlarından biri liyakattır, yani işi ehline vermedir.. İslamın ilk şartı okudur.. Ama tam tersi geçerlidir. Cehalet vatandaşın paçasından akıyor..

 

GÜNÜMÜZDE HAC’A GİTMEK EN BÜYÜK GÜNAHLARDAN BİRİ..

 

Örneğin Hac kelimesi dünya müslümanlarının yılda birkez bir araya gelip İslam Dünyası, Dünyayı ve insanlığı konuşması ve tartışması eylemi –ibadeti iken günümüzde siyonist kapitalin esir aldığı arap diktatörlüklerinin cebine para koyarak onların dinimizi biraz daha tahrip ve tahrif etmesine ön ayak olmaya evrilmiştir.. Ve sevap kazanma değil, günümüzde haca gidenler bu siyon uşağı rejimlere paraları ile yrd. Olduklarından en büyük günahlardan birini  işlemektedirler..

 

Anır-ahır kabirlerle, siyonist kapitalin derinden işgal ettiği ve yüzyıldır vatandaşı her alanda soykırıma uğrattığı ülkemizde vatadaşın asla geleceği olmayacağı gibi, vatandaş her alanda da soykırıma uğramaktadır. Bu rejim en çok Kürtlerden korkmakta temel nedeni ise Kürtlerin üstün çözümleme gücü.. Ki 1959 da Rojava’da Amude sinemasında yaşları  1 ila 15 arasında olan yüzlerce kürt çocuklarını siyonist sergerdeler ve sonraları kürdistanı baştan başa saracak terör lejyonlarının- PKK ve türevlerinin  ilk nüveleri ile birlikte bir sinemaya doldurarak diri diri yakmışlardı..  Yani Yahudileri diri yakanlarla terörist israil kurduranlarla diktatör tc yi, iran molla rejmini, arap diktatörlüklerini.. kuran yapı aynı. Patron hep aynı siyonist kapital..

 

Oyunları anlaşılmasın diye bu siyonist rejim yarım milyon kurdü soykırıma uğratmıştır. Hala bu soykırımın belgeleri ve uluslar arası areneda açılmış bir tek dava yoktur..

 

Ve bu rejim hala bir taraftan TC ulus devlet faşizmi ve diğer yandan PKK vb. terör lejyonları ile hala 1.hedefi hep kürtlerdir..

 

Yani TC yıkılmadan kimse ama hiçkimsenin geleceğinin olmadığını 80 milyon  vatandaş analayana kadar bu soykırım, düşürme vatandaşı bitirme, köleleştirme, hasta –salak insanlara dönüştürme operasyonları artarak sürecektir..

 

Sorun rejmin ta kendisidir. Bu rejim var oldukça halk hep  yokaolcaktır..

 

ETİKETLER : HAKİMLİK SINAVINDA EN YÜKSEK PUANI ALAN KÜRDE GEÇİT VERMEDİLER..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA