RUS ve DÜNYA HALKLARI BÜYÜK TEHDİT ALTINDA..

Rusya başata olmak üzere dünya halkları büyük bir tehdit altında. Tehdidin ana nedeni ise tehdidin boyutunun ve kaynağının çözülmemesi, bu tehdidin bütün dünyaya nasıl yayıldığının haritasının tam çıkarılmaması, insanlığın bu tehditi bilmemesi..
Bu haber 2020-09-22 09:37:06 eklenmiş ve 497 kez görüntülenmiştir.

RUS ve DÜNYA HALKLARI BÜYÜK TEHDİT ALTINDA..

 

Rusya başata olmak üzere dünya halkları büyük bir tehdit altında. Tehdidin ana nedeni ise tehdidin boyutunun  ve kaynağının çözülmemesi, bu tehdidin bütün dünyaya nasıl yayıldığının haritasının tam çıkarılmaması, insanlığın bu tehditi bilmemesi..

 

Tehdit küresel olduğundan, çözümü de bütün dünya halklarının katılımı ile küresel olmak  zorunda..

 

Ortadoğu, Mezopotamia, arap diktatörlükleri.. Ön Asya’daki Mafya ve çete devletçikleri.. Bir başka ifade ile demokrasi ve fikir özgürlüğünün olmadığı tüm rejimler ve bu rejimlerin ardiyelerine girildiğinde hepsinin siyonist soykırımcı kapitalizm tarafından yüzyıllardır derinden işgal edildikleri gerçeği.  Siyonist soykırımcı kapitalizm tarafından yönetildikleri dünyamızın son 200 yıllk  en yakıcı gerçeği..

 

Bu derin siyonist-kapital  işgal yapılanmaları yüzyıllar boyu çalışarak Çarlık ve Osmanlı imparatorluklarını yıkması ile doruğa çıktı. Bu iki devasa gücün düşürülmesi ile bütün dünyayı ele geçirdiler..

 

Dünyanın bu derin işgali nedeniyle Rus halkı başta olmak üzere  dünyanın bütün halkları büyük bir soykırım, büyük bir bilinmeyen silah, büyük bir nükleer, genom, kimyasal, biyolojik imha ve soykırım tehdidi altındalar..

 

Bu derin işgal nedeniyle insanlığın son 200 yılı heba edildi. İnsanlığın ana sorunu uzaya açılma ve insan soyunun geleceği olması gerekirken derin siyonist-kapitalist sistem insan soyunu birbirine oyun yapan herşeyin kar ve artı değer olduğunu kişisel-çıkar ve ego için heryol ve yöntemin mübah olduğu bir çizgiye kaydırıldı..

Hawkins başta olmak üzere bilim adamlarının bu yönlü uyarları dikkate alınmadı.. İnsan soyu  Covid-19 nedeni  ile şimdilik nükleer, genom, bilinmeyen.. daha yıkıcı bir saldırı ile telef olmaktan kurtuldu.

 

Covid-19 dan gerekli dersler çıkarılıp, data ve paranın insanlık tarafından  ortak kontrol edildiği dünya konfederasyonu oluşmasa, , siyonist kapital diziginlenemese insanlık 1 yada 2 yüzyıl içinde gümleyecektir..

 

Dünya halkları içinde bu siyonist soykırımcı kapitalizme barbar akımlara tarih boyunca dünyanın medeniyet nüfusu kürtler, Kurd halkı hep set oldu. Son 200 yılda ulus devlet faşizmine geçit vermediler..

 

Bu gerçekten dolayı siyonist kapital  Mezopotamyayı Kurdistanı parça-parça yapmakla kalmadı, siyonist kapital İmparatorlukların ardından kurdurduğu uyduruk faşist-ırkçı–soykırımcı  rejimlere-devletlere kürtleri tarihten silin saldırısına geçti. Ve bu saldırı halen sonlanmış değil..

 

Özetle Ruslar, ve diğer halklar Kürtlerin içine alındığı soykırım koşullarını bilimsel bir şekilde çözdüklerinde, analiz ettiklerinde  kendilerinin nasıl bir son beklediğini de çözebilirler..

 

Sözü fazla uzatmadan ifade edelim.. Yüzyıl boyunca kapitalizm-kominizmle dünyayı dizayn eden siyonist kapitalizm Rus ve ABD halkı başta olmak üzere halkların kendisini çözmesini istemediğinden.. Özellikle Ruslar bu derin işgal karşısında uyanmadan Rusya coğrafyası üzerinde bilinmeyen silahları başta olmak üzere her tür silahı kullanacaklardır. Bu tehdit-tehlike diğer bütün halklar içinde geçerlidir..

 

Rus halkının bilim adamıyla, stklarıyla.. Bütün ayakları ile siyonizmi ve siyonist kapitalizmi, Rusya coğrafyasını ablukaya alan derin kuşatmayı  kendi içinden başlayarak enine boyuna çözmesi.. Aynı uyanışın ABD’de coğrafyasında hayata geçmesi gerekmektedir.

 

Bu abluka ve saldırıların kaynağına dönüşş bulunan  terörist israil,  tc, iran vb. derinden işgal edilen rejimlerle abd, çin ve ingiltere başta olmak üzere ab ülkelerinde kümelenen tüm siyonist-kapitalist sermaye ve firmalar..  deşifre edilip ekarte edilmelidirler..

 

Bu çözülme yapılırken ABD başta olmak üzere dünyanın bütün halklarına da bilimsel-ilmi bilgi taşınarak dünya insanlığı da uyandırılmalı, insanlığın ortak hareket edeceği stk yapılanmaları hayata geçirilmelidir..

 

Yüzyıllardır dünyamızı tehdit eden ve dünyamızı derinden işgal eden siyonist soykırımcı kapitalizm dünya genelinde deşifre edilip, çözülüp ekarte edilmese.. İnsanlık yok olma, kölelik  riski ile karşı karşıya olduğu gibi dünyamızında yok olma riski hergeçn gün daha da büyüyor..

Ve Rus halkı 1. Dereceden hedef..  

 

Ve basından..   Rusya’nın Saratov bölgesinde caddede bulunan onlarca ölü karga kentte paniğe neden oldu..

 Ve yakıcı bir örnek daha:

Kenedy komizm-kapitalizmin patronu aynı olduğunu bilmediğinden.. MAHİR ÇAYAN ve ARKADAŞLARININ KATL EDİLMESİNİN ANA NEDENİ ATATÜRK.. Tıklayın..

Özetle insanın insan, canlı cansız yaşama oyun yapması bir an önce sonlandırılmalı. İnsanlık Hawkings başta olmak üzere bilim adamlrının önerilerini acilen hayata geçirmek zorundadır.. Aksi çıkış yok, dünya ve insanlık gümleyecek..

 

ETİKETLER : RUS ve DÜNYA HALKLARI BÜYÜK TEHDİT ALTINDA..
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA