Ağkoç Cağ Kebap Iğdır Şubesi Hizmete Girdi

İsmail Salin, Ercan Kalmaz ve Kadir Ağkoç’un işletmeciliğinde Fırat ve Nafiz ustaların maharetli ellerinden kavurma, kuru fasulye, et şiş, ciğer şiş, tavuk şiş ve çorba çeşitleri ile farklı bir damak tadı sunuyorlar
Bu haber 2020-09-21 20:47:07 eklenmiş ve 1421 kez görüntülenmiştir.

Haber: Murat AKKUŞ-Iğdır

Ağkoç Cağ Kebap Ve Çorba Iğdır Şubesi hizmete girdi. Valilik yolu Yeşilçam kahve karşısında hizmete giren Ağkoç Cağ Kebap 24 saat açık olarak hizmet verecek.

Kuzu Cağ kebabın yanı sıra çorbalar, kelle paça, tatlılar ile soğuk ve sıcak içeceklerle Ağkoç Cağ Kebap hizmete açıldı.

560 metre kare geniş ve ferah bir alanda açılan Ağkoç Cağ kebap üç kat üzerinden müşterileri ağırlıyor. Mutfağı müşterilere açık olan mekânda müşterilerden nezaket içerisinde var ise şikâyet ve öneriler alınıyor. Bir bardak çayın dört lira olduğu Iğdır Valilik yolunda Cağ kebabın şişi 9 lira gibi ekonomik bir rakamla satılıyor.  

İsmail Salin, Ercan Kalmaz ve Ağkoç'un isim hakkı sahibi Kadir Ağkoç’un işletmeciliğinde Fırat ve Nafiz ustaların maharetli ellerinden kavurma, kuru fasulye, et şiş, ciğer şiş, tavuk şiş ve çorba çeşitleri ile farklı bir damak tadı sunuyorlar.

Iğdır Valilik yolunda bir Ağkoç Cağ Kebap şubesi açma fikrinin sahibi Kadir Ağkoç ilgiden memnun olduklarını belirterek "Tüm Iğdırlı hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi. 

 Ağkoç Cağ Kebap Ve Çorba’ya şu numaralardan yirmi dört saat ev ve işyerlerinden sipariş vermek mümkün: 0 533 946 0076 – 0 555 173 12 31 – 0 530 842 86 80

Iğdır Ağkoç Cağ Kebap Ve Çorba Şubesinden Birkaç kare:

Fırat ve Nafiz ustaların maharetli ellerinden kavurma, kuru fasulye, et şiş, ciğer şiş, tavuk şiş ve çorba çeşitleri ile farklı bir damak tadı sunuyorlar...

İsmail Salin, Ercan Kalmaz ve Kadir Ağkoç’un işletmeciliğinde Kuzu Cağ Kebap Iğdırlıların hizmetine girdi...

 

 

ETİKETLER :
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA