ARDAHANLILAR KAYMAK DONDURANDA ARDA-FED İÇİN BULUŞTU..

Önümüzdeki Kasım Ay’ında yapılamsı planlanan, Yaklaşan (ARDA-FED) kongresi nedeniyle fikir alış verişinde bulunmak için Ardahanlılar Beykoz Mesire Alanı Kaymak Donduran’da bir araya geldiler.
Bu haber 2020-09-20 19:59:46 eklenmiş ve 482 kez görüntülenmiştir.

ARDAHANLILAR KAYMAK DONDURANDA  ARDA-FED İÇİN BULUŞTU..

 

Önümüzdeki Kasım Ay’ında yapılamsı planlanan, Yaklaşan (ARDA-FED) kongresi nedeniyle fikir alış verişinde bulunmak için Ardahanlılar Beykoz Mesire Alanı Kaymak Donduran’da bir araya geldiler. Federasyon ve istanbul geneli Ardahan Dernekleri hakkında görüş alış verişinde bulundular.

 

HABERİN FOTO GALERİSİ


Güzel bir piknik ortamında gerçekleşen toplantıda katılımcılar mangal başında kebaplarını afiyetle yerken koyu sohbetlerde gelişti..

 

Ardafed Bşk. Adayı İbrahim Beşli başta olmak üzere federasyon ve derneklerimiz için sürekli toplantıların ve çalışmaların yapılmakta olduğunu, kongre sürecine kadar da bu yönlü çalışmalrın aralıksız süreceğini beyan ettiler..

 

Bir diğer önemli konu ise Beykozda Ardahan ve KAİ  derneklerinin birleşmesi konuşuldu. Bu konuda toplantıların yapılması karalaştırıldı..

 

Güzel bir ortamda gerçekleşen buluşmada hemşerilerimiz federasyon ve dernekler hakkında görüş alış verişinde bulundular. Diğer il-ilçe-köy dernekleri ile daha kapsamlı toplantıların yapılmasını desteklediklerini belirttiler..

 

Derneklerin 2. Gündemi ise pandemi ve pandemi ile mücadele konusu oldu. Ülkemizi ve dünyayı saran covit-19 salgınına değinen katılımcılar hemşerilerimiz arasında dayanışmayı en üst boyuta çıkarmalıyız. Bu süreci hep birlikte daha güçlü atlatmak için kamu yönetimi, yerel yönetimlerin ve stkların kural ve önerilerine azami dikkat edilmesi istendi.. Toplumsal dayanışma ve ve mücadelenin, bilgi paylaşımının önemine vurgu yapıldı..

 

 

HABERİN FOTO GALERİSİ

 

Katılımcılar:

Kinzotdamal (Bağdeşen ) Dernek Başkanı Mahmut Bilgin, dernek yönetiminden ŞabanBozkurt, Vahap Şenel, Kağıthane Ardahanlılar Derneği,  Düz Ardahan, Darıca Ardahanlılar, Hasköy başta olmak üzere Dernek Yönetimlerinden Hüseyin Bozkurt, Mürsel Aydın, Haci Koç Erol Gören, Beykoz Ardahanlılar Dernek Baskanı İnan Aktürk, Beykoz Kai Başkanı Esengül Yılmaz, Flashaber Ali Rıza Yıldız, Doğu Medya Yusuf Yasin Sit ve Ardahan Dernekler Federasyonu (ARDA-FED) Başkan Adayı İbrahim Başli..

 

 

ETİKETLER : ARDAHANLILAR KAYMAK DONDURANDA ARDA-FED İÇİN BULUŞTU..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA