COVİD’LE OYNANAN BÜYÜK OYUN DEŞİFRE OLDU..

İngilterede yayınlanan bir belge Covid -19 ile insanlım üzerinde oynana oyunu deşifre etdi..
Bu haber 2020-09-20 03:29:23 eklenmiş ve 406 kez görüntülenmiştir.

COVİD’LE OYNANAN BÜYÜK OYUN DEŞİFRE OLDU..

İngilterede yayınlanan bir belge Covid -19 ile insanlım üzerinde oynana oyunu  deşifre etdi..

a-            Covid insan soyunu kısırlaştırma

b-           Bütün insan soyunun DNA bilgilerinin kayıt altına alınarak bir mal’a çevrilme operasyonu olduğunu ingilterede yayınlanan bir belge ile ortaya koydu..

 

Korona virüs testlerinin arkasındaki gizli gerçek deşifre oldu, bütün insanlık açısından  durum çok vahim. İngiltere Güvenlik Bakanı James Peter Brokenshire’in, Dışişleri Bakanlığı yönetmenliğinde, parmak izi ile birlikte test sonucunda elde edilen DNA’ların saklanmasına yönelik imzası “deşifre oldu.” Yönetmelik 1 Ekim 2020’de yürürlüğe girmesi beklenirken, süre bitiminin ise 24 Mart 2021 olacağı aktarıldı.

 

Odatv’nin haberine göre, milyonlarca insan sağlık kurumlarında korona virüs testi yaptırırken, uzmanlar testler dahil olmak üzere korona virüsün yapısı ve nasıl yayıldığına dair araştırmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Yeniakit yazarı Abdurrahman Dilipak sosyal medya hesabından dikkat çeken iddiayı gündeme getirdi.İddiaya göre İngiltere Güvenlik Bakanı James Peter Brokenshire’in, Dışişleri Bakanlığı yönetmenliğinde, parmak izi ile birlikte test sonucunda elde edilen DNA’ların saklanmasına yönelik imzası “deşifre oldu.”Dilipak’ın “Büyük Oyun Belgelendi” ifadeleriyle paylaştığı yönetmelikte, parmak izleri ve DNA’ları saklamanın ulusal güvenliğin yararına olacağı belirtildi. Yönetmelik 1 Ekim 2020’de yürürlüğe girmesi beklenirken, süre bitiminin ise 24 Mart 2021 olacağı aktarıldı.

Korona virüs testlerinin arkasındaki gizli gerçek deşifre oldu, aşı ile insan soyunu kısırlaştırma, tüm insanlığın dna sını kopyalayarak mal gibi kullanma.. Yani insan basit bir eşyaya dönüştürülüyor.. Kullan ve çöpe at, istediğin gibi imha et..  

 

 

ETİKETLER : COVİD’LE OYNANAN BÜYÜK OYUN DEŞİFRE OLDU..
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA