ÇİN DÜNYAYI TEHDİT ETDİ..

Çin insanlığa karşı işlenen suçlarda sınır tanımıyor.. Tren istasyonunda elleri ve gözleri bağlı Uygurların diz çökmüş hâldeki görüntüleri dünyayı ayağa kaldırdıMüslüman Uygur Türklerine Holoscost -soykırım uygulayan Çinin Poltikalrı deşifre olunca. Çinli sergerde ise , dünyayı tehdit etti!
Bu haber 2020-09-19 17:14:15 eklenmiş ve 401 kez görüntülenmiştir.

ÇİN DÜNYAYI TEHDİT ETDİ..

 

Çin insanlığa karşı işlenen suçlarda sınır tanımıyor.. Tren istasyonunda elleri ve gözleri bağlı Uygurların diz çökmüş hâldeki görüntüleri dünyayı ayağa kaldırdıMüslüman Uygur Türklerine Holoscost -soykırım uygulayan Çinin Poltikalrı deşifre olunca.  Çinli sergerde ise , dünyayı tehdit etti!

 

BBC’deki haber programına katılan Çin’in İngiltere Büyükelçisi Liu Xiaoming, zulüm görüntülerini yalanlayamadı, nereden alındığını sordu.

 

Tren istasyonunda elleri ve gözleri bağlı Uygurların diz çökmüş hâldeki görüntüleri dünyayı ayağa kaldırdı.  BBC’de Andrew Marr tarafından hazırlanan haber programına katılan Çin’in İngiltere Büyükelçisi Liu Xiaoming, Müslüman Uygurlara yönelik etno-dini temizlik iddialarının en somut örneği olarak ortaya çıkan görüntüleri önce inkâr etti, sonra da başta İngiltere olmak üzere Çin’e yaptırım yapmak isteyen ülkelerin karşılıksız bırakılmayacağını söyledi. Marr, Büyükelçi’ye görüntüleri göstererek “Birçok gözlemci, Yahudilerin holokost sırasında ölüme götürülmek üzere sığır arabalarına toplu olarak yüklendiği görüntülerin benzeri şok edici görüntüler olduğunu söylüyor.

 

Size insanların niçin diz çökmüş, gözü kapalı ve tıraşlı olduğunu ve modern Çin’de trenlere yönlendirildiğini sorabilir miyim? Ne oluyor orada?” diye sordu. Büyükelçi Liu bu soru üzerine oldukça zor anlar yaşadı ve “Bu video kasetini nereden aldığını bilmiyorum. Bazen herhangi bir ülkede mahkûmların naklini bu şekilde görebilirsiniz. Ama bilmiyorum, bu video klibi nereden aldınız?” diye cevap verdi. Marr, Batı istihbarat teşkilatlarının ve Avustralyalı uzmanların görüntüleri doğruladığını ve videonun orijinalliğini ‘teyit edildiğini’ söyledi.

 

ETİKETLER : Çin insanlığa karşı işlenen suçlarda sınır tanımıyor.. Tren istasyonunda elleri ve gözleri bağlı Uygurların diz çökmüş hâldeki görüntüleri dünyayı ayağa kaldırdı. Çinli sergerde ise dünyayı tehdit etti!
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA