IRAK DEVLETİ SATANİST AYİNLE KÜRT AİLEYİ HUNHARCA KATLETTİ..

Irak güvenlik güçleri olarak bir Kürdün evine giren iblisin dölleri kız çocuğunun elini ayağını kesip tecavüz ederek öldürürken, babalarınında kafasını kesip anneyi ise bıçakla doğrayarak hunharca katl ettiler..
Bu haber 2020-09-18 18:49:00 eklenmiş ve 599 kez görüntülenmiştir.

IRAK DEVLETİ SATANİST AYİNLE KÜRT AİLEYİ HUNHARCA KATLETTİ..

 

Sudi arabistan Gazeteci Kaşıkçıyı doğrayıp eritip yok ederken, benzer bir doğrama yok etme vahşetini Irak Devleti yaptı. Bir Kürt aileyi ailenin kızına tecvüz edip parçaladılar, babanın kafasını kestiler, anneyi sie lime-lime doğradılar.. Arap selefiliği iş-itvari  vahşeti siyonist-selefi vahşetle tüm ortadoğuyu sardı..

 

Arap rejimlerinin nasıl şeytanın ve siyonist –terörist israilin, uşaklarına dönüştükleri, ruhlarını nasıl şeytana sattıkları, islam ve müslümanlıkla ilgilerinin olmadığı  bir vahşet haberi  bir zamanların medeniyet şehri Bağdattan geldi.. Satanist –Siyonist Irak Rejmi İş-İt’in yan koluna dönüşen bir vahşete daha imza atdı..

 

Irak güvenlik güçleri olarak bir Kürdün evine giren iblisin dölleri kız çocuğunun elini ayağını kesip tecavüz ederek öldürürken, babalarınında kafasını kesip anneyi ise bıçakla doğrayarak hunharca katl ettiler.. 

 

Siyonizmin ve şeytanın kölelerine dönüşen arap rejimleri aynı şekilde siyonistlerin temin ettiği bilinmeyen silahlarla da sürekli müslümanları faili meçhul yapmaktaırlar. En son katil sisi Mursinin küçük oğlunu bu yönlü biyolojik bir saldırıyla öldürmüştü..

Dünyamızda vahşet ve katliam diktatör siyonist arap rejimlerinde sınır tanımadan insanlığı katl etmekte, hergün insanlığa karşı insanlık tarihinde görülmemeiş örneklerle diktatör siyonist arap rejimleri insanın aklının alamayacağı cinayetlere imza atmaktadırlar..

 

Bu cinayetlerden biri olan Cemal kaşışıkçı olayıda benzer siyonist-satanist bir cinayetti.. Bu rejimlere dünyayı elegeçiren şeytanın dölleri büyük küresel siyonist soykırımcı kapitalistler izin vermediklerinden yaptıklarını kimse sorgulamıyor..

Bağdat artık bir ilim-bilim başkenti değil, siyonist ve satanistlerin ele geçirdiği bir soykırım gettosu..  Kürtler bu katilleri tesbit edip cezalandırmadıkça da yaptıkları yanlarına kar kalacaktır..

 

Bağdattan gelen bilgilere göre, Bağdat’ta Kürt bir ailenin evini basan yüzü kapalı silahlı grup, devlet temsilcileri olduklarını, anne, baba ve kızını vahşi bir şekilde öldürdü.

 

Dün gece Bağdat’ın Mensur mahallesinde 3 kişilik Kürt bir ailenin evi yüzü kapalı silahlı bir grup tarafından basıldı. Silahlı grup ailenin kızına tecavüz ettikten sonra ellerini ve ayaklarını keserek vahşi bir şekilde satanist bir şekilde katlettiler.. Silahlı satanist-siyonist grup babanın da kafasını kestikten sonra  anneyi de bıçak darbeleriyle parçaldılar..

 

Rûdaw’ın Bağdat muhabiri Mustafa Goran, Adli Tıp doktorunun açıklamasında, “Kürt kızın doktor olduğu ve tecavüz edildikten sonra elleri ve ayaklarının kesilerek öldürüldüğü” ifade edildiğini söyledi.

 

Muhabirimiz, “Dün gece 23:00 sıralarında kendilerini güvenlik gücü olarak tanıtan silahlı grup Kürt ailenin evine girdikten sonra ailenin tüm üyelerini öldürüyor” dedi.

 

Adli Tıp Doktoru’nun yaptığı otopsinin sonuçlarında, ailenin doktor kızı Şilan’a tecavüz edildiği ve el ve ayaklarının kesildiği tespit edildi. Otopsi raporunda baba Dara Rauf başı kesilerek öldürüldüğü ve annenin de bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edildi.

 

Saldırganların kimlikleri şu ana kadar tespit edilemedi.

 

Kürt aile Rusya Büyükelçiliğinin yakınında bulunan Mensur mahallesindeki bir apartmanda yaşıyordu. Mensur mahallesi Bağdat’ta güvenli bir bölge olarak biliniyor.

 

Kürt ailenin cenazelerinin defnedilmek üzere Süleymaniye’ye götürüleceği öğrenildi.

 

Rûdaw’a konuşan Dara Rauf’un yeğeni Aşna Baban, dayısının 50’li yıllardan itibaren Bağdat’ta yaşadığını ve kimseyle bir sorunu olmadığını ifade etti.

 

Satanist ırak rejmi Güvenlik kaynakları, saldırıyı gerçekleştirenlerin hırsız oldukları gibi algılarla dünyadaki tüm kürtlerle dalga geçtikleri de gelen bilgiler arasında.. 

 

 

ETİKETLER : IRAK DEVLETİ SATANİST AYİNLE KÜRT AİLEYİ HUNHARCA KATLETTİ..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA