İNGİLİZ CASUSU “TOPAL MOLLA” EMANULLAH HANI TC KURUCU KADROLARI İSE VAHDETTİNİ.. AYNI OYUNLARLA DEVİRDİLER..

İNGİLİZ CASUSU “TOPAL MOLLA” EMANULLAH HANI TC KURUCU KADROLARI İSE VAHDETTİNİ.. AYNI OYUNLARLA DEVİRDİLER..
Bu haber 2020-09-18 12:08:09 eklenmiş ve 409 kez görüntülenmiştir.

İNGİLİZ CASUSU “TOPAL MOLLA” EMANULLAH HANI TC  KURUCU KADROLARI İSE VAHDETTİNİ.. AYNI OYUNLARLA DEVİRDİLER..

 

Türkiye’nin Kurtuluş Savaşında Osmanlı Müslümanlrına en büyük yardımı yapan Emanullah Hanı İngiliz Ajanı Topal Molla Lakaplı siyonist sergerde çıkardığı ayaklanmalarla devirdi..

Emanullah Han, kurtuluş savaşımız esnasında Türkiye’ye büyük maddi yardımlarda bulunmuş, O’nun teşviki ile Afgan kadınlar da altın takılarını göndermişlerdi.

 

20 yüzyılın başında Sultan Vahdetinin yaşadığı ihanetin aynısını  yaşayan bir diğer İslam Ülkesi Afganistan..  Nasıl ingiliz ajanı ihanetçi tc kurucu kadroları kurtuluş savaşının ardından Vahdetini düşürüp tc yi ingiliz ve amerikalılar ve sonradanmkurulan siyonist israile teslim ettiyseler..,  1920 yılında Topal Molla lakabıyla tanınan siyonist sergerde bir ingiliz ajanı önce tekkeyi kuruyor. 5 yıl içinde 300 bin mürit topluyor ve Emanullah Hanı Deviriyor.. Burada halkı cahil bırakmanın sonucunun ne kadar vahim olduğu kendiliğinden ortaya çıkmaktadır..

 

Osmanlı, Afgan vb. bir çok rejim özgür irade, düşünce bütün ülkeyi kapsayan ilmi-bilimsel bir eğitim oturtamadıklarından çok rahat bir şekilde yıkılmışlardır.. Bu yıkım yüzyıldır tüm islam dünyasında bütün şiddeti ile sürmektedir..

Afganistanı yıkan topal molla adlı sergerdenin iki şekli bir arada..

Topal Mollanın müritleri 3 yıl içinde 200.000'e ulaşmış. Müritlerin sayısı 1925’te 300 bini aşmış,  Topal Molla, krala karşı ayaklanma başlatarak kan gövdeyi geçmiştir. Han’ı da Vahdettin gibi ülkesinden gitmek zorunda bıraktılar..

 

Emanullah Han ülkesinden ayrılırken Afgan sınırına geldiğinde yanına bir adam sokulmuş ve çok güzel konuştuğu Urduca’sıyla sormuş: “Beni tanıdın mı? Ben meşhur Topal Mollayım. Afganistan’daki görevimi bitti, İngiltere’ye dönüyorum.”  Emanullah Han,  “Ben senin İngiliz casusu olduğunu biliyordum. Fakat halkıma o kadar çok tesir etmiştin ki, senin casus olduğuna onları bir türlü ikna edemedim ve inandıramadım.“ Bu kavat ozaman deşifre edilip kellesi alınsaydı... Afganlar bu kadar perişan ve rezil bir duruma düşmeyeceklerdi.. (urduca Kürtçenin aynısıdır. Afgan nüfusunun ezici çoğunluğu kurdi nüfustur..)

 

 

Türkiye’de de hala Kemalist diktatörlük aynı görevini sürdürüyor. Yüzyıldır vatandaşı düşürüyor..  Siyonist kapitalistler İslamı Müslümanlardan daha iyi  bilen ajanlar yetiştirerek Topal Molla, Arap Lowarance gibi..  Müslümanları kullanma oyunu sadece Türkiye Müslümanları üzerinde oynanan bir oyun değil. Geçmişte bütün İslam coğrafyasında uygulanan bir oyun. Bu oyun son ikiyüzyıldır günümüzde soykırıma varan bir artışla daha da şidetlenmiş bulunmaktadır.. Siyonist-satanist rejimlere dönüşen arap rejimleri insanlık tarihinde görülmemiş işivari cinayetlerle halkı-halkları katletmektedirler..

 

Bu oyunlara kanan Müslümanların İslam dünyasının son 200 yıldır iki yakarlı bir araya gelmiyor. Birtek bilim adamı, düşünür çıkmıyor. Çıkan 1-2 alim ve lideri ise Siyonistler kolayca düşürüyor..

 

Siyonist-Terörist İsraille TC-Kemalist diktatörlük, İran Mola rejmi gibi siyonizmin Truva atları yıkılmadan  İslam dünyasının düzelme ve ayağa kalkma şansı asla olmayacaktır..

 

 

ETİKETLER : İNGİLİZ CASUSU “TOPAL MOLLA” EMANULLAH HANI TC KURUCU KADROLARI İSE VAHDETTİNİ.. AYNI OYUNLARLA DEVİRDİLER..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA