AKP ADALETTE ESKİ TC’Yİ SOLLADI.. YURT DIŞINA KAÇAN CAN DÜNDARIN MALINA MÜLKÜNE EL KOYDU..

AKP ADALETTE ESKİ TC’Yİ SOLLADI.. YURT DIŞINA KAÇAN CAN DÜNDARIN MALINA MÜLKÜNE EL KOYDU..
Bu haber 2020-09-17 19:09:11 eklenmiş ve 415 kez görüntülenmiştir.

AKP ADALETTE  ESKİ TC’Yİ SOLLADI.. YURT DIŞINA KAÇAN CAN DÜNDARIN MALINA MÜLKÜNE EL KOYDU..

 

Selahattin Demirtaşı  (Kİ Demirtaşa  tc patentli pkk en büyük darbeyi vurmasına rağmen ve Kürtler artık sadece pkk demiyor, tc-pkk, esed-pyd vb. diyorlar, akpinin ufak bir artısı var oda yurt içinde pkk yı geriletmesi...) terörist yapıp kodese tıkayan akp Muhalif Gazeteci Can Dündarın ise malına mülküne el koydu.. Kaçarsın ha.. Al sana adalet..

 

Yani tc adaleti şu:  ırk-ırkçılık gazı ver ulu türk olarak ovada –pusuda milliyetçilik ırkçılık gazı ile yüzyıldır yaratılan sahte türk ırkı ile türkü, pkk-tc ise kürt genliğini biçen biçer-döver.. PKK öldürmeyi başaramdığı kürt gençlerini ise mosad ajanları teker-teker-toplu imha ettiler..

 

Her zaman ifade ettiğimiz gibi ülkemizi kimse kendini kandırmasın bizler yönetmiyoruz..  Siyonist kapitalizmle onların ülkemiz içindeki ajanları yönetiyor.. Anıtkabir ve Atatür durdukçada kimse bu ülkede nefes alamayacak.. Kemalist diktatörlüğü yıkmak için yola çıkan akp toplumun tüm desteğine rağmen tepeden esir alındılar ve işleri bitirildi..Ülkemizde binlerce etki ajanı ırkçı sergerde  öğretim üyesi. Bundan dolayı bu ülkede birtek bilim adamı çıkmaz, bu rejimle bu ülkenin asla geleceği yoktur.. Ayrıntılar için Tıklayınız..


Sadece Türkiye değil dünya genelinde pandemi sonrası terörist-siyonsit  israil başta olmak üzere ki yahudi halkı dünyanın en büyük yalanları ile kendilerini kıranların, diri-diri yakanların terörist-siyonist israil kurduğunu bütün çıplaklığı ile öğrendiler. Şimdi yahudiler olsun kürtler yada başka milletler bu soruyu kendine soruyor. Hangi devlet bir çocuktan daha kıymetlidir. Fırına tılıpğ diri diri yakılan bir çocuk bırakın bir devleti bütün dünyaya bedeldir.. Ve insanlık bu kahpe katil sürülerinin ama bugün ama yarın hesabını çok ağır soracaktır. Onların ortaya çıkardığı faşist soykırımcı ulus devletle birleikte bütün bu katil sürülerini gömecektir..

 

Dünya halkları ne kadar ulus devlet varsa tümünün mınına koyacak.. Temel nedeni ise basit insanları yüzyılllardır kürttü-türktü ermeniydi, rumdu.. yalan dolanları ile  ırk-dil-din-mezhep-ideoloji sınırları ile kandırıp büyük metropollere dolduran ulus devlet faşizmi ..

 

Günümüzde bütün büyük metropolleri insanlığa soykırım gettolarına ve büyük mezarlıklara çevirdiler..  Yani bütün dünya halkları corona ile anladılarki kendileri adına ortaya çıkan ulus devlet kendilerinin en büyük celladı.. Irklar-diller-dinler-mezheplerde uzmanlaşan insanlar dünyadan koptular,ilimden, bilimden koptular.. Ve insanlık harcanacak koyun sürüsüne dönüştüğünü hızla anlamaya-kavramaya başladı..

21-22. yüzyıl insanlığın ulus devlet faşizminin ve küresel siyonist soytarı-soykırımcı sermayenin mınına koyacağı yüzyıllar olacak..  Bütün dünya halkları gemileri yakmaya hazırlanıyor..

 

Adalet yoksa bugün can dündar, selahtin demirtaş vb. bi,çiliyorsa.. Yarın aynı şekilde akp de milli-manevi hasletleri yüksek olan vatandaşlar biçilecek.. Ülke olarak şu andaki mevcut yıkımdan güçlü çıkmak istiyorsak hızla adaleti ve demokrasiyi oturtmalıyız. Anır-ahırkabirlerle kemalist diktatörlüğü tarihin çöp sepetine yollayarak ırk-dil-din-mezhep üstü gerçek bir demokrasiye kayış ülkemizin tek çıkış kapısı..

 

Cahil cühele dışında sistemin bu yönlü değişimini istemeyen siyaset, devlet, sermaye adı ünvanı ne olursa olsun katışıksız hain ve ihanetçidir. Türkiye vatandaşı bu gerçeğe bakarak kimin kim olduğunu acilen çözmelidir.. Ülkemiz siyonist kapitalizm tarafından teslim alınmıştır. Bu teslim almanın ana belgesi ise kemalist diktatörlüktür, tc rejminin kendisidir.. Bu rejim herkese ve kesime bir kulp takarak yok etmede dünayanın en profesyonel rejmidir.. Bu ince çizgi kavranmadıkça anır kabirlerde eğilme devam ettikçe.. Olmayan bir gelecekte toptan soykırıma uğruyoruz..

 

Neyse gelelim dündara, velevki hain olsun.. Bir insanın yaşam hakkına kimse kast edemez. TC kalsa Hrant Dink gibi cebine dolar konan iki katil anında işini bitirirlerdi..  Ki Muhsin Yazıcıoğlu gibi bir değer hala faili meçhul.. Hrant Dink ve diğerleri hakeza.. Vatandaşın can güvenlğini sağlayamayan bir devlette adaletin ası olmaz..

 

Basınadan Can Dündar Davası::

 

Can Dündar mahkemenin aldığı 'el koyma' kararını değerlendirdi: "Mahkemenin dört dakikada aldığı bu karar bizim 40 yıllık emeğimiz"

 

Gazeteci Can Dündar, hakkında verilen 'mahkemeye gitmemesi durumunda kaçak sayılarak tüm mallarına el konulması'na kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Can Dündar, "Eşimin ve benim üzerime kayıtlı bir evimiz bir de yazlığımız var. Ha birde rahmetli babamdan kalan annemin yalnız oturduğu bir ev. Mahkemenin 4 dakika aldığı bu karar bizim 40 yıllık emeğimiz" dedi.

 

Gazeteci Can Dündar, hakkında verilen mahkemeye gitmemesi durumunda kaçak sayılarak tüm mallarına el konulmasına kararını Artı TV'de değerlendirdi. Gazetecilikte 40. yılını doldurduğunu anlatan Dündar, "Eşimin ve benim üzerime kayıtlı bir evimiz bir de yazlığımız var. Ha birde rahmetli babamdan kalan annemin yalnız oturduğu bir. Şubat ayındaki duruşmayı apar topar öne alan 14. Ağır Ceza Mahkemesi bugün duruşmaya gelmem için çağrı yapmış. Gelmezsem tüm mal varlığımıza tedbir konulacağını ilan etmiş. Mahkemenin 4 dakika aldığı bu karar bizim 40 yıllık emeğimiz" ifadesini kullandı.

"AKP MUHALİFLERİNİ YA MEZARDA İSTİYOR YA DA HAPİSTE"

 

Hala Gezi'den Cumhuriyet davsasına, MİT TIR'larından Özgür Gündem'e kadar birçok sayıda davası olduğunu hatırlatan Dündar, şöyle devam etti: "Ancak hakkımda verilmiş hiçbir mahkumiyet kararı yok. Hükûmetin illegal operasyonunu, yolsuzluk dosyasını sergilediğim için iki defa işten atıldım. Haksızca yargılandım, defalarca tutuklandım, hapis yattım. Tahliye edildikten sonra defalarca Türkiye'ye geri döndüm, kendimi savundum. Ancak adliyeye önünde uğradığım silahlı saldırı sonrası tetikçinin salıverilip kahraman muamelesi görünce iktidarın asıl niyetini anladım. AKP muhaliflerini mümkünse mezarda olmazsa hapiste istiyor. İkisinde de olmayanlar ya sustu ya da hayatını ortaya hak mücadelesine devam ediyor.

"HALKIN YÜZYILLIK EMEĞİNİ TÜKETMİŞ BU İKTİDAR BİZİM EVİMİZE GÖZ DİKMEKTEN ÇEKİNMEYECEK ELBETTE"

 

"Savcıların talimatla dava açtığı, yargıçların emirle hüküm kestiği adalete teslim olmamı istiyorlar. Yoksa mallarına el koyarız diyorlar. Bu halkın yüzyıllık emeğini tüketmiş, ormanını, gölünü, geyiğini, cumhuriyetin kurumlarını satmış bir iktidar bizim evimize göz dikmekten çekinmeyecek elbette. Bize düşen doğru bildiğimizi inançla, inatla söylemeye devam etmektir son nefesimize kadar."

NE  OLMUŞTU?

 

İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi, Can Dündar’ın taşınır, taşınmaz mal varlığı ile banka hesaplarının tamamına el konulması için süreç başlattı.

ETİKETLER : AKP ADALETTE ESKİ TC’Yİ SOLLADI.. YURT DIŞINA KAÇAN CAN DÜNDARIN MALINA MÜLKÜNE EL KOYDU..
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA