KERVANSARAY MUZİĞİN KURUCULARINDAN SANATÇI NEDİM DEMİR VEFAT ETDİ..

90’lı yıllarda ilk müzik şirektlerinden Kervansaray Müziğin kurucusui aynı zamanda halk müziği sanatçısı olan Nedim Demir vefat etdi..
Bu haber 2020-09-16 20:11:24 eklenmiş ve 554 kez görüntülenmiştir.

KERVANSARAY MUZİĞİN KURUCULARINDAN SANATÇI NEDİM DEMİR VEFAT ETDİ..

 

90’lı yıllarda ilk müzik şirektlerinden Kervansaray Müziğin kurucusui aynı zamanda halk müziği sanatçısı olan Nedim Demir vefat etdi..

Vefat ettiği hastahaneden hellalik için Sultangazi A Caddesindeki evinin önüne getirilen demiri binlerce hemşerimiz birlikte son yolculuğuna uğarladılar.  Binlerce hemşerimiz taziye dileklerini ilettiler.  Sultangazi A caddesi en kalabalık en yoğun günlerinden birini yaşadı..

 

 HABERİN FOTO GALERİSİ

Evinin önünde helalik alınmasının ardından Gazi mezarlığına defin edilen Demirin Cenazesi pandemi koşulları nedeni ile cenaze namazı da mezalıkta definden önce kılındı.

 

ONLARCA SANATÇI-STK  BAŞKANI  TÖRENE KATILDI..

 

Sanatçı Cemal Fırat, Halis Topal, Hunermend Rojman, Yunus Kamay, İsa İşık, Hozan Berzan, Polat Akarçay, Fatih Aybers, Tuncay Karakuş, Erkan Erik, Selim Çapan.. gibi onlarca sanatçı, Sultangazi Ardahanlılar Dernek eski başkanlarından Mustafa Darboğaz, Yavuz Uzunkaya, Bşk Yrd. Alican Demir, Talip Kaya.. Avrupa Yakası Ardahanlılar Derneği YK üyeleri, Senemoğlu Dernek Başkanı Zarif Çapan, Kelpeqor Dernek Başkanı Civan Nimet Koç başta olmak üzere onlarca stk ve stk yönetimleri de cenazede yer aldılar..

 

HABERİN FOTO GALERİSİ

 

Demir ailesinden Avrupa Yakası Ardahanlılar Derneği Bşk Yrd. İş adamı Alican Demir ve ailenin diğer üyeleri cenaze törenine gelen herkesi  karşılarken, taziyeleri evin önünde kabul ettiler.


Demir uzun yıllar boyunca müzik piyasasına damga vuran bir sanatçı olduğu gibi, birçok sanatçının yetişmesinde ve albüm çıkarmasında da büyük bir emeği  olan sanat camiası ve sivil toplum alanına desteğini hiçbir zaman esirgemeyen sanatçı-sanat dostu bir insandı..

 

STK ve derneklerimizin birçok etkinliğine de bu anlamda önemli katkılar sunan, alt yapıyı hazırlayan insanların başında geliyordu..

 

Geçen Ramazan Ay’ının ilk günlerinde beyin kanaması geçiren ardından zunu süredir tedavi gören demir bugün hayata gözlerini yumdu..

 Görüntünün olası içeriği: Nedim Demir, Akın Bozkaya ve Şerafettin Aktürk, ayakta duran insanlar ve takım elbise

Demir müzik dünyasında olduğu gibi STK, sivil toplum alanına da duyarlı bir hemşerimizdi.  İstanbul Avrupa Yakası Ardahanlılar Derneğinin de YK üyesi olan Demirin ölümü hemşeri camaimızı üzdü.

 

Demir’e Allahtan Rahmet aile, akraba ve sevenlerinde başsağğı diliyoruz..  Allah mekanını cennet eylesin..

 


ETİKETLER : 0’lı yıllarda ilk müzik şirektlerinden Kervansaray Müziğin kurucusui aynı zamanda halk müziği sanatçısı olan Nedim Demir vefat etdi..
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA