ÖNCE TESBİT ET, SONRA ELE GEÇİR, TEKELLEŞTİR, YEDİR, HASTA ET, KÖLEŞTİR ve ÖLDÜR..

Küresel gıda kartelleri ilaç ve silah firmaları nasıl çalışıyor, insan soyunu nasıl yok ediyorlar.. : Önce bilimsel bir şekilde , tohumu, madeni, maddeyi tesbit et, sonra ele geçir, sonra yedir, sonra hasta et, sonra soy, sonunda köleleştir ve öldür..
Bu haber 2020-09-14 19:13:13 eklenmiş ve 586 kez görüntülenmiştir.

ÖNCE TESBİT ET, SONRA  ELE GEÇİR, TEKELLEŞTİR, YEDİR, HASTA ET, KÖLEŞTİR - ÖLDÜR ve YOK ET..

 

Küresel gıda kartelleri ilaç ve silah firmaları nasıl çalışıyor, insan soyunu nasıl yok ediyorlar.. : Önce bilimsel bir şekilde , tohumu, madeni, maddeyi tesbit et,  sonra ele geçir, sonra yedir, sonra hasta et, sonra soy, sonunda köleleştir ve öldür..

 

İnsanoğlu son 1-2 yüzyıldır Küresel ilaç, gıda ve silah devleri tarafından her alanda kuşatıldı. Mevcut kapitalist sistem tamamıyla insan soyunu yok etme, bitirme ve köleleştirme üzerine kurgulanmış referansını şeytandan alan bir sistem..

 

Basit haliyle tesbit et, ele geçir, tekelleştir, yedir, hasta et ardından kölelştir öldür ve bitir.. Tabi halkları bu seviyeye getirene kadar önceki aşamalarda faşist ulus devleti ve terör lejyonları dahil hertür silahı kullanmaktadırlar..

 

Haberin Videosu İçin Tıklayınız..

Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi

 

 

Afrikadan Çine, Türkiye, Arap Rejimleri, Orta ASya, Önasya, mezopotamya, Suriye, Afganistan vb. dünyanın bir çok ülkesinde ülkeler ve halklar bu şekil zayıf düşürüldükten sonra…

 

Devlet yada özel sektör düşş kontrolsuz sergerdelere bir avuç yada bir çanta dolar ver, işi kitabına kanununa uydur. Madeni, maddeyi, tohumu.. ele geçir tekelleştir ve ardından köleltir öldür ve bitir..

 

Özetle bir ülkede vatandaş yada insanlar politik değilse sağlam bir şekilde stk (Sivil toplum örgütleri, kurumları yoksa, oturmamışsa) siyaseti kontrol etme mekanizması ve oto kontrol vatandaşta değilse.. Ülkeler ve halklar küresel silah, gıda, ilaç şirketleri tarafından işgal edilirler..Ki kapitalizmin ana politikası insanı yok etme ve bitirme üzerinedir. Referansı şeytandır..

 

İşgal edilen ülkelerin halkları tc diktatörlüğünde görüldüğü gibi kurulurken sahte bir türk ırkı, ırkçılık üzerine bina edilip önce beyinleri yıkanır.. ardından 1950’lerde Mashall planları gibi planlarla geri zekalı, hastalıklı bir topluma çevrilirler..  Ve şu anda günümüzde görüldüğü gibi artık nefes alamaz bir boyuta çekmiş bulunmaktadırlar..

 

Özetle sağı-solu-ırkı-mezhebi aşmasak ülkemize sahip çıkmasak yarım yüz yıl içinde bizim diyebileceğimiz hiçbirşey kalmayacak..

 

İnsan olarak çocuklarınızın köleleştirilmesi ve telef edilmeleri, ülkenizin şeytani siyonist kapitalizm tarafından işgali zorunuza gitmiyorsa.. Bu ölümcül konuları nasıl çözeriz diye kafa yormuyorsanız.. siz ölmüşsünüz, yapacak hiçbir şey kalmamıştır demektir..

 

 

ETİKETLER : Küresel gıda kartelleri ilaç ve silah firmaları nasıl çalışıyor insan soyunu nasıl yok ediyorlar.. : Önce bilimsel bir şekilde tohumu madeni maddeyi tesbit et sonra ele geçir sonra yedir sonra hasta et sonra soy so
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA