GELECEK PARTİSİ TÜRKİYE’Yİ GELECEĞE HAZIRLIYOR..

Kuruluş çalışmaları üzerinden bir yıl geçmeden 6-7 ay içinde İstanbul genelinde örgütlenen, İtsanbul genelinde ilçe teşkilatlarını kuran Gelecek Partisi hızla ülke sathına yayılıyor..
Bu haber 2020-09-14 10:12:54 eklenmiş ve 543 kez görüntülenmiştir.

GELECEK PARTİSİ TÜRKİYE’Yİ GELECEĞE HAZIRLIYOR..

 

Kuruluş çalışmaları üzerinden bir yıl geçmeden 6-7 ay içinde İstanbul genelinde örgütlenen, İtsanbul genelinde ilçe teşkilatlarını kuran Gelecek Partisi hızla ülke sathına yayılıyor..

 

Prof. Ahmet Davutoğlunun Genel Başkanı olduğu Gelecek Partisi, İstanbulun 39 ilçesinde 39 bin üye kampanyası başlatarak bu ay boyunca yeni üyelerle buluşma toplantıları yapmaya başladı.. (X1)

 

HABERİN FOTO GALERİSİ..

 

Pazar Günü (13-09-2020) İstanbulun birçok ilçesinde yeni üyelere bir araya gelinirken, Çekmeköy’de yapılan toplantıda üyelere rozet takdimi yapıldı. Partiye yeni üye olan STK, Dernek, Federasyon, Kanaat önderleri ve Yeni Üyelere rozet takdimi yapıldı..

 

Hakı Demir’in başkanı olduğu Çekmeköy Gelecek Partisi Teşkilatı 1050 üye ile kampanyaya katıldı.. Pandemi nedeni ile katılımcıların sınırlı tutulduğu toplantıda yeni üyelere rozet takdimi yapıldı..

 

Çekmeköyde yapılan toplantıya Gelecek Partisinin İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin, Genel İdare kurulu üyeleri ile Çekmeköy Gelecek Partisi Üyeleri katıldılar..

 

TOPLANTININ AÇILIŞINI BAŞKAN DEMİR YAPTI..

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan Çekmeköy Gelecek Partisi İlçe Başkanı Hakkı Demir, Partimizin İstanbulun 39 ilçesinde 39 bin üye kampanyası gündemi ile toplandıklarını, kampanyaya 1050 üye ile destek sunduklarını belirterek  tüm katılımcılara teşekkür ettiler..

’Partimize katılımlar devam edecek’’

 

Gelecek Partisi’ne katılımların devam ettiğini söyleyen Başkan Demir,‘’ Pazar günü ilçe binamızda sürpriz üye kayıtlarımız olacak. Katılımcılara rozetlerini takacağız. Farklı partilerden partimize yoğun bir talepler var. İlçemizde güçlü bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Gelecek Partisi olarak hiçbir yanlışlık karşısında susmayacağız. Siyasette önemli olan gönül, samimiyet ve hizmet aşkıdır. Yeni bir muhalefet anlayışı geliştiriyoruz’’ .dedi.

 

ŞAHİN, GELECEK PARTİSİ TÜRKİYE’NİN GELECEĞİDİR..

 

İlçe Başkanı Demir’in takdim konuşmasının ardından İl Başkanı İsa Mesih Şahin Önemli Açıklamalrda bulundu.

 

Şahin Gelecek Partisi kuruluş çalışmaları hakında kısa bilgi verdikten sonra 7 ay gibi kısa bir sürede İstanbul genelinde örtülendiklerini, İstanbulun tüm ilçelerinde teşkilatlanma çalışmalrını bitirdiklerini ifade ettiler.

 

Şahin yeni üyelerle tanışma ve bir araya gelme babında gün içinde 3-4 ilçeye uğradıklarını, halkın artan bir oranda Gelecek Partisine akmaya başladığını görmenin kendilerini ziyadesiyle memnun ettiklerini belirttiler..

 

Ülkemizde siyaset ve siyasete güven bitmiş, siyaset itibar tamamen bitiyor, korku dağları bütün ülkeyi sarmış, hukuk guguk kuşuna dönüşş, yapılan araştırmalrda gençelerin %75 i ülkelerinden kaçmaya çalışıyor, 4 gençten 3 ü geleceklerinden umutsuz.  Yargı çökmüş, yargıya-hukuka güven sıfır. Liyakat tamamen yok edildi. Dayısı olmayanın işe bulamadığı, vatandaş değil yandaşın iş bulabildiği bir ülkeye dönüştük.. Liyakat yani işi ehline vermeme nedeniyle ülkemizin bütün kurumlarıyla çürümeye başlayan bir hastaya dönüştü.

Gençlerimiz mutsusz, gelecek kaygıları had safhada, gençlerimiz umutsuz, gençlik ülkesinden kaçmaya çalışıyor..

 

Gelecek Partisi olarak siyasete yeniden güven kazandırma, özgür bir ülkede devlet mekanizmasını ilkeli siyaset üretecek bir kuruma çevirme.. Ülkemizin umutlu yarınları için yola çıktık.. Hep birlikte geleceğe umutla bakan bir ülke inşa etmek yola çıktık.. dedi.

Konuşmaların ardından rozet takma merasimi yapıldı. İl Başkanı Şahin, İlçe Başkanı demir yeni üyelere rozetlerini partinin YK üyeleri ile birlikte takdim ettiler. Birlikte hatıra fotoğrafları çekildi..

 

Dipnot X1:

İstanbul'da toplam 39 ilçe bulunmaktadır.

İstanbul'un 25 ilçesi Avrupa yakasında bulunurken,

14 ilçesi de Anadolu yakasında yer almaktadır.

 

 

ETİKETLER : Kuruluş çalışmaları üzerinden bir yıl geçmeden 6-7 ay içinde İstanbul genelinde örgütlenen İtsanbul genelinde ilçe teşkilatlarını kuran Gelecek Partisi hızla ülke sathına yayılıyor..
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA