BU AKIL HASTASINI ELEŞTİRDİLER DİYE 5 İNSAN ANINDA İNFAZ EDİLDİLER..

Akşam yemeğinde akıl hastası Kim Jong’u ve ekonomi politikalarını eleştiren 5 yetkili anında infaz edildiler..
Bu haber 2020-09-13 08:36:47 eklenmiş ve 561 kez görüntülenmiştir.

 

BU AKIL HASTASINI  ELEŞTİRDİLER DİYE 5 İNSAN  ANINDA İNFAZ EDİLDİLER..

 

Akşam yemeğinde akıl hastası Kim Jong’u ve ekonomi politikalarını eleştiren 5 yetkili anında infaz edildiler..  Bu tür akıl hastalarının Kuzey Kore halkını yüzyıldır soykırım, idam, infaz ve kölelikle yönetmelerinin ana nedeni Çin-ABD -Rusya .. gibi büyük devletlerin gizli onayları ve bu devletlerin derinden işgal edilmeleri nedeniyledir.. (x1)

 

Güzeny Kore basını, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un ekonomi politikasını eleştiren 5 bakanlık yetkilisini, bir infaz ekibine öldürttüğünü ileri sürdü.

 

Güney Kore gazetesi Daily NK'nın Cuma günü bildirdiğine göre, beş Kuzey Kore Ekonomi Bakanlığı çalışanı, ülke lideri Kim Jong-un izlediği politikalara yönelik eleştirileri nedeniyle, bir idam infaz tarafından idam edildi.

 

Haber kaynağı, öldürülen beş kişinin 30 Temmuz'da Kuzey Kore hükümetinin ticaret ve finans alanındaki sorunları çözemediğini eleştirdikten sonra vurulduğunu iddia etti.

 

Daily NK'ya göre, bakanlık yetkilileri bir akşam yemeğinde eleştirel konuşmalar yaptılar ve burada Kuzey Kore'nin, yaklaşan ticari yaptırımlar karşısında yabancı ülkelerle işbirliği geliştirmesi gerektiğini söylediler.

 

Yetkililer, genç meslektaşlarından birinin masadan ayrılarak bu konuşmaları gizlice Kuzey Kore polisine bildirmesinin ardından tutuklandı.

 

Haberde, yetkililerin ailelerinin siyasi muhaliflerin atılmasıyla ün yapan Yodok'taki Kamp 15'e nakledildiği iddia edildi.

 

Gazetedeki habere göre, Kim Jong-un, yetkililerin idam edilmesinden memnundu, çünkü onları ülkenin ulusal güvenliğine bir tehdit olarak görüyordu.

 

Bildirilen gelişmeler, Kim Jong-un'un tayfun döneminde emirleri yerine getirmeyen yetkilileri "ağır bir şekilde cezalandırma" sözü vermesinin ardından geldi.

Kuzey Kore lideri bu sözü, son zamanlarda ülkedeki selden zarar görmüş bölgelere yaptığı gezi sırasında vermişti.

 

Dipnot (x1)

Dünyanın en büyük devletleri olarak Amerika, Çin, Rus halkları kendi rejimlerini hem dünyanın siyasal birliği ve hemde dünyadaki diktatör-siyonist-soykırımcı rejimleri yok etme için harekete geçirmezlerse.. Gün gelecek bu ülkelerin halkları bu akıl hastası kim jong dan daha beter birilerinin eline düşecek ve kendileri de aynı akıbetlerin daha beterine  uğrayacaklardır..

 

Dünyamızda son 200 yıldır özgür irade ve düşünceye sahip ne bir bilim adamı, ne bir firma, ne asker, ne gazeteci, ne aydın, ne ajan.. Bir tek Allahın kulu güvende olmadı. Dünyayı ve devletleri derinden ele geçiren siyonist-masonik çeteler binbir yöntemle bu tür insanları ulus devlet faşizminin eliyle düşürüyorlar, katlediyorlar. Bu düşürülmenin ana merkezi ise artık siyonist-terörist israildir..

 

Kuzey Kore, İran, Arap Rejimleri, terörist-siyonist israil gibi rejimler, turki cumhuriyetler..vb. halklarını düşürürken..

 

Dünyamızı abd-çin-rusya-ingiltere-fransa..  birlikte düşürüyorlar..

 

Ulusların düşürülmesinin ana aktörü 3 büyük süper güçle soykırım sömürüden geçnin ingiltere-frans vb. ab  ülkeleridir. Bunlar perde önünde birbirlerine karşıymış gözükürken.. Perde arkasında hangi ülkede, hangi kıtada kimlerin hangi halkların nasıl ne şekilde düşürüleceğini birlikte planlamaktadırlar.. Bir başka deyişle bütün dünya halkları son yüzyıllardır siyonist-masonik şeytani çeteler eliyle işgal edilmişlerdir..  kimni hitlerlerle, kim kimlerle, kimini mollalarla, su katılmaış diktatör katilerle.. İnsanlık düşrülüyor..

 

Büyük devletler başta olmak üzere ülkelerin milli isitihbarat teşkilatları, ülkelerin milli-yerli sermayeleri, stkları, aydınları bu ölümcül konuyu çözemezlerse.. Akıl hastası kim vb. katillerin aslında kendilerini katl ettiklerini anlamaları ve algılamaları.. Yönündeki büyük oyunu çözemezlerse insanlık yok ediliyor, insanlık köleleştiriliyor.. Hemde süper güçler eliyle..

 

Bakın çinde kontrolsuz tek bir firma ürettiği tek bir virüsle dünyanın mınına koydu. Koyun sürüsü gibi insanlığı kırıyor. İnsanlık mal-mal çoğalırken.. Nitelik yok olurken.. Bütün halklar şu anda can derdine düşen koyunsürülerine dönüşmüş bulunmaktadır.  Ve Dünya halkları uaynmasa siyonist-masonik şeytani çeteler aynı kuzey kore gibi herbirinin başına daha beter akıl hastası katilleri geçireceklerdir.. 

 

Dünya halkları kendi faşist ulus devletlerine yönelmeseler.. Ülkelerinin derinden işgalini çözmezlerse.. Irk-dil-din sınır üstü siyasal birliklere dünya kaymasa, insanlığın data ve parayı ortak kontrol ettiği bir dünya konfederasyonu oluşmasa .. Tüm insanlık yok oluşlardan yok oluş, köleliklerden kölelik beğenmek zorunda kalacak.. Tabiki sürekli altlarını ve üstlerini silahla dolduran faşist ulus devletlerin birinin altında magma patlayana kadar.. Ve tüm insanlık dünya bir vardı-yoktu.. olacak..

 

ULUS DEVLET FAŞİZMİ DÜNYAYI İNSANLIĞA HAPİSHANE ve MEZERA ÇEVİRMİŞ BULUNMAKTADIR.. 

 

Artık benim devletim modundan insanlık çıkmalı benim dünyam-bizim dünyamız fikrine geçmelidir..  Özgür irade ve düşüncesini yok ettiğimiz her insan dünyanın ve insanın yok oluşudur.. son 200 yıldır masonik-siyonist çetelerin dünyayı işgali nedeniyle insanoğlunun uzaya açılımı engellendiği gibi.. İnsanoğlu dünyada soykırıma açık sürüler gibi haps edildi.. İnsanlık bu ölümcül soykırım kuşatmasını görmese dünya ile birliklte yok olacak..

Özetle günümüzde diktatörlerin faşist ulus devletin düşürdüğü yok ettiği sadece insan değil her canlının katili büyük devletlerin kendileridir. dünya halkları bu ölümcül gerçeği bu siyonist-masonik kuşatmayı görmese yok oluş ve kölelik tüm insanlığın kaderi olacaktır..

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Akşam yemeğinde akıl hastası Kim Jong’u ve ekonomi politikalarını eleştiren 5 yetkili anında infaz edildiler..
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA