SİYONİSTLER DÖRT KOLDAN DİYANET İŞLERİ BAŞKANINA SALDIRIYA GEÇTİLER..

Ülkemizde siyonis-masonik çeteler, siyasi, sosyal, medya, derin.. bütün ayakları ile Müslümanlara, devrimci, demokrat ve yurtsever tüm kesimlere kısacası vatandaşa karşı pervasızca büyük bir saldırıya geçtiler..
Bu haber 2020-09-12 19:07:24 eklenmiş ve 575 kez görüntülenmiştir.

SİYONİSTLER DÖRT KOLDAN DİYANET İŞLERİ BAŞKANINA SALDIRIYA GEÇTİLER..

 

Ülkemizde siyonis-masonik çeteler,  siyasi, sosyal, medya, derin.. bütün ayakları ile Müslümanlara, devrimci, demokrat ve yurtsever tüm kesimlere kısacası vatandaşa karşı pervasızca büyük bir saldırıya geçtiler.. Karşı saldırı geliştirilmezse bunlar eski soykırımcı diktatör tc nin siyonist soykırımcı politikalrına istiklal mahkemelrini yeniden ülkemizde canlandırmaya çalışıyorlar..

 

Diyanet işleri Başkanı Ali Erbaş’ı hedefe koyan bu siyonist masonik çetelere birilerinin dur demesi lazım..Bu çeteler bir tarikat şeyhinin eksikliğini de bahane ederek (Detaylar için Tıklayınız..) Müslümanlra ve İslama saldırıya geçmişlerdi..

 

TC rejmi kurulduğundan beri ingiliz siyonistleri tarafından 1950-60 lara kadar İngiliz siyonistleri ardından ABD-AB ve  Terörist İsrail tarafından yönetilen dizayn edilenbir sömürge gerçeği günümzde hala değişmedi.. Hal bu derin işgal rejmi ile bir sömürge gibi dizayn ediliyoruz..

 

Bir çok emniyet amiri asker  açık-açık kendilerinin cianın finanse etiğini, mosadın yönettiğini beyan ederkeni bu ülkenin cumbabasını da başbakanınıda onlar atıyor, genelkurmay vb. komutanlar ise su katılmamış siyonistlerden oluşurke.. Milli olanlarda faili meçhul yapılıyordu. Ve herkesin gördüğü gibi cia tarafından atanan başbaknalar binlerce faili meçhulle bu ülkeyi paçavraya çevirdiler..  

 

Ülkemizde siyonizmin uşaklığını yapan kesimler Fetö ve diğer terör örgütlerini korumak için bunlar üzerinden Müslümanlara, yurtsever insanlara  pervasızca büyük bir saldırıya geçmiş bulunmaktadırlar..

 

Burada Ak parti tabanı başta olmak üzere Türkiye Müslümanları, devrimci-demokrat yurtsever diğer kesimlerle birlikte bu siyonist saldırı plan ve oyunlara karşı harekete geçmelidirler..

 

TC’nin nasıl derinden işgal edildiğine dair ilginç bir haber.. Ali Erbaş’ın Bombası Patladı!

 

Haberde Fetöcülüğü 2016 da deşifre olan bir terörist üzerinden diyanet işleri başkanı hedef alaınıyor..  Birileri bu o çocuklarına sormuyor mu Ak Partiye kadar sizi bırakın fetö cia- mosad aynen arap rejimleri gibi idare etmiyormuydu. Ak parttinin eksikleri amenna ama bu eksikler üzerinden kripto ajanlıkla ihanet giderek tüm ülkemizi sarmaya başladı..

 

Mosad –cia ajanları ellerini kolarını sallayıp ankarada türk-kürt bilim adamı olacak öğrenciden firmaya  yüzlerce türkiye vatandaşı katl edildi..Bu kahpeler bir gün bile olsa bu masonik-siyonist derin işgale tek kelam ettilermi..

 

Fetöde atatürk gibi evlerin tuvaletlerine kadar sokulmamışmıydı..  Eğer Ak Parti ve Erbaş gibi ehli iman inasanlar olmasaydı.. Fetö bir humeyni gibi dönecekti.. Ve ülkemiz ortadoğunun en büyük kölecipaçavrasına çevrilecekti. Kimsenin ne türklüğü, ne kürtlüğü, ne müslümanlığı, ne sağcılığı, ne solculuğu kalmayacaktı. Aynen suriyeliler gibi herkes çöpleri karıştırıken ve çel çocuk yok edilirken uyanacaktı..  Ülkemiz en az 25 parça olacaktı.. Ve milyonlar koyun gibi kırılacaktı..Ve bu kahpeler, bu etki ajanları bu gerçeğe birkez olsun bile değinmeden sürekli vatansever müslüman devrimci demokrat vatandaşa karşı amansız bir saldırıya geçmiş bulunmaktadırlar..

 

Ak parti tabanı acilen ak partide üste doğru geçerek harekete geçmeli. Aksi bu masonik siyonist çeteler ülkemizi her alnada kuşatmaya başladılar.. Ve pervasızca bütün vatandşa saldırıya geçtiler..

 

Bu kavatlar neden ali erbaşa bu kadar kin duyuyorlar. Çünkü haçlı siyonizmin en büyük planlarını ağır darbelerde alsa ak parti geriletmeye, çözmeye ve halka taşımaya başladı..

 

Siyonist sergerdeler şunu iyi bilsinlerki yakın bir gelecekte ne anır, ne ahır kabirlerle artık bu milleti dizayn edemyeceklerdir..

Sadece ülkemizde değil dünya genelinde masonik-siyonist çeteler ve onların sözcüleri giderek ablukaya alınmaktadırlar..

Siyonist masonik çeteler Osmanlıda önce ermeni ve rumların ipini çektiler.. Ardından Kürtlerden başlayarak yüzyıldır müslümanları soykırıma çekiyorlar.. Ve dünya halkları bu siyonist operasyonun dil-din-ır –mezhep üstü olduğunu görmeye başladı.

 

Ana hedef tüm insan soyunu soykırıma açık koyun sürüleri ve kölelerine dönüştürme olan haçlı-siyonist  işgalin ülkemizdeki etki ajanlrını istihbarat, emniyet ve halk kitleleri çok iyi nalaiz edip bunları artık ablukaya semt semt almalıyız.. Bu kahpe çocukları biz 80 milyonu aptal yerine koyarak hergün bizlere yani vatatndaşa diledikleri gibi operasyon yapıyorlar.. Artık bunlara operasyonlarını yedirme zamanı çoktan geldi geçiyor..

 

Ayasofya'da kılınan Cuma namazında Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "Fatih Sultan Mehmed Han, gözbebeği olan bu muhteşem mabedi kıyamete kadar cami olmak kaydıyla vakfedip müminlere emanet bırakmıştır. Bizim inancımızda vakıf malı, dokunulmazdır, dokunanı yakar; vakfedenin şartı vazgeçilmezdir, çiğneyen lanete uğrar" demişti..

 

Aşağıdaki blge tc vatandaşının kripto siyonist ajanlar tarafından nasıl aptal yerine konulduğunu ortaya koyması açısından ibretlik.. Belgenin tarihi 2003 fetöcü adilin deşifre olması 2016 yani 14 yıl önce.. Bu teröistin anlında mı terörist olduğunu erbaş görecekti.. İşte etki ajanlığı budur. Bu belge dündar vb etki ajanlrının 80 milyonu nasıl aptal yerine koyduklarını nasıl büyük bir fetöcü olduklarını da  net ortaya koymaktadır..Bu yalan üzerinden bu tür etki ajanlrına en az 5-10 yıl ceza verilmelidir..

 

Şu komediye bakın 2003 te verilen bir belge ile 2016 da bir teröristin ifşa olması Örneğin ben İst Ünv. 90 bitirdim. eğer bir terör eylemi yapsam bana diplaoma veren hoclarım terörist mi oluyorlar.. Etki ajanları resmen aklımızla alay ediyorlar.. 80 milyon vatandaşı aptal yerine koyuyorlar..

 

 

Bu belegelrini alıp onlara yedirme ve müsaitbir yerlerine boca etmek gerekiyor..

 

 

 

 

ETİKETLER : SİYONİSTLER DÖRT KOLDAN DİYANET İŞLERİ BAŞKANINA SALDIRIYA GEÇTİLER..
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA