KRALIN DÖNÜŞÜ GERÇEKLEŞMESE İNSANLIK GÜMLEYECEK..

İnsanlık aşağılık soyların işgali nedeniyle büyük bir diken üstünde.. Dünya Konfederasyonu hayata geçirilemezse dünyayı işgal eden aşağılık soylar durdurulamazsa.. İnsanı mevcut teknoloji ile çip takılan oyuncaklara kölelere çeviren.
Bu haber 2020-09-11 20:18:53 eklenmiş ve 468 kez görüntülenmiştir.

KRALIN DÖNÜŞÜ GERÇEKLEŞMESE İNSANLIK GÜMLEYECEK..

 

İnsanlık aşağılık soyların işgali nedeniyle büyük bir diken üstünde.. Dünya Konfederasyonu hayata geçirilemezse dünyayı işgal eden aşağılık soylar durdurulamazsa.. İnsanı mevcut teknoloji ile çip takılan oyuncaklara kölelere çeviren.. aşağılık insan soyu nedeniyle  dünya bir vardı bir yoktu olcak..

 

İngiliz Emperyalizmi –Dünya Siyonizmi yüzyıllardır yaptıkları oyunlarla Dünyayı patlatılacak bir atom bombasına çevirdiler..  Aslında atom bombası hafif kalır. Çünkü devletlerin ve firmaların ürettiği bilinen bilinmeyen silahlar altlarına –üstlerine yığdıkları silah (nükleer, genom, biyolojik.. envai çeşit) gömüleri infilak ettiğinde dünya magmaya dönüşecek .. Ve dünya bir  vardı –yoktu ile son bulacak..

 

Dünyamızın kıta –kıta federasyonlaşması ve dünya konfederasyonunun kurulması insanlığın önünde duran en büyük gerçeklerden biridir.. İnsanlık Data (Bilgi) ve Parayı ortak kontrol edecek bir sisteme geçmese.. Bu senaryo ya doğal yollardan yada insan eliyle gerçekleşecek.. Ki öbür boyutlarda cehennem melekleri zebaniler aşağılık soylara karşı gücünü ve aklını kullanmayan tüm insanlığı trilyonlarca yıllık daha kötü cezaların olacağı yaşam normlarına haps edecekler.. Çünkü tanrının verdiği aklı-vicdanı kulanmama ve bu dünyadaki hal-hareketler öbür boyutlardaki yaşamı belirleyecek. Kutsal kitaplardan yok olan kavimlerin kalan tabletleri bu gerçeği ne t orataya koyuyor..

 

İnsanlık bu yönlü bir siyasal oluşuma gitmese dünyamızın 100 yada 200 yıllık bir ömrü dahi yok..  Toprağın dahi kabul edemeyeceği katil kraliçe ile katil soykırımcı siyonistler  canlı-cansız yaşamı ile bütün dünyayı patlatılacak bir bombaya çevirdiler..

 

Çin-Rus-Amerikalı-Avrupalı-Afrikalı Halklar siyonist kapitalin eseri olan faşist ulus devletleri bir an önce yıkarak kıtalar bazında federasyonlarını kurmalıdırlar.. Bu federasyonlar birleşerek dünya konfederasyonunu oluşturmalıdırlar.. Bu faşist ulus kafası ile uzaya açılma dahi olsa Örenğin Çinliler  yada ruslar siyonist oyunları tam çözdüklerinde eninde sonunda  abd-israil ab gibi  yaş-kuru ayırımı yapmadan hepsini yerlebir edecekler.. Karşı hamlelerle dünya yok olacak.. Yani bu sergerde kafayla uzaya açılmak daha büyük bir tehlike..

 

İnsanlık şu anda kış uykusunda harekete geçtiğinde iş işten geçmiş olacaktır..

 

HABERİN FOTO GALERİSİ..

 

Ortadoğu Federasyonu Ancak Osmanlı Ailesi Öncülüğünde Gerçekleşir..

 

Nedeni ise basit:  40-50 milyon Kürt yan kolarıyla yarım milyar Kurdi nüfus .. asla siyasal birliğe gidemediler. Gitme kabiliyetleri yok.

 

Arap Rejimleri siyonistlerin finolarına dönüştüler. 1-2 istisna dışında hepsini mosad-cia sergerdeleri yönetiyor. Ve çoğu arap rejmi diktatör, su katılmış katil ve halk düşmanı siyonist vahşi düşkün insanlar..

 

Buradan Turki cumhuriyetlere gittiğimizde hepsi çete ve mafya devletleri. 24 saat vatandaşlarını düşürmekle meşgul çetelere dönüşmüşlerdir.. Özgür irade ve düşüncenin gelişmesini bırakın yolda yan-yana yürüyen insanlrı dahi katlediyorlar..

 

Filistinden Afganistan Pakistana İslam dünyası çürümeye yüz tutmuş cüzzamlı hastalara dönüşmüş bulunmaktadır..

 

Ve Halklar Osmanlı Ailesinin önünü açamazlarsa bu hastalıklarıyla birlikte toptan yok olacaklar..

 

Hakeza dünya halkları katil kraliçe ve soykırımcı siyonizmi durduramasa kıtalar bazında federasyonlar oluşmazsa.. Ve dünya Konfederasyona geçmeyi başarmasa.. Dünyayı gözetleyen melekler yada sumer tabletlerinde vurgulanan daha ileri uygarlıklar (Sumer tabletlerine göre başka gezegeneden dünyaya gelen Kurdlerin ataları..).. bütün dünyayı ve dünyayı terk eden yada etmeye çalışan tüm oyun kurucu aşağılık iki ayaklıları saniyenin milyarda birinden daha kısa bir zamanda yok ederler..

 

Zevzek insan soyu bu dünyanında uzayında sahipsiz yanılsamasına kapılmadan Allahın Yarattığı uzayda gidebileceği sınırlara insanca yönelmese.. Çıkış yok.. Bütün bu şifreler zaten eski tabletlerde de kutsal kitaplarda da mevcut.. Bizden uyarması..

 

Şu anda dünyayı babalrının çiftliğine çeviren kendini tanrı zan eden fakat daha sıradan bir insan bile olmayı başaramayan aşağılık soyların kulakları koparılıp cezalandırılmaslar bunlar hayvani güdülerinden dolayı herşeyi yeme ve yutmaya devam edecekler.. Kendini üstün sanan aşağılık soyları  kontrole alma ve geçmiş bin yıllarda, yüzyıllarda dünyayı yöneten kraliyet aile ve sülaleri  tesbit edilerek önleri açılmalı. Ve bunlarda insanlığın önünü açacaklardır..

 

Çar Ailesi yada yakınaları, Çin handenaları, Osmalı Ailesi ve Avrupalı Kraliyet Aile ve Sülaleri.. Son 400-500 yıldır orataya çıkarılan sahte lordlar asilzade numarasına yatan aşağılık siyonist  katiller de deşifre edilip çan takılıp yüzlerce yıllık cezalara çarptırılmalıdırlar..

 

Dünyamız gümlüyorsa tek nedeni aşağılık soyların iktidara geçmesi canlı-cansız yaşama kendi çıkarları doğrultusunda saldırıya geçmelerinde yatmaktadır. Normalde 2 koyun gütmeyecek  natanahu sisi gibi katil sergerdelerin, aşağılık insanların  adam sayıldığı bir dünya zaten moku yemiştir.. Dünya acilen siyonist soysuzların tasallutundan çıkarılmalıdır.. Yoksa insanlık sonlardan son beğenmek zorunda kalacaktır..

 

Yani daha insan mı, hayvan mı evresini bile tamalayamış (Ki sümer tabletlerinde gen teknolojisi insanımsılaştırılan hayvanlardan bahsediliyor.. Bunlar şu anda dünyayı ele geçirmiş. Gerçek insanlar ise durumun farkında değil..) Yani  birsürü aşağılık sergerde cebindeki dolar ve kağıttan kendini tanrı sanıyor.. Bu yanılsama ile kendileri ile birlikte insanlığı ve dünyayı yok ediyorlar.. İnsanlık bunları durduramasa.. Hem bu dünyalarını, hemde öbür dünyalarını kayb edeceklerdir.. Bu aşağılık soylarda ilelebet böcek hallerine dönüştürülerek yada sıfır noktasına çekilerek ekarte edilecekler..

 

Abdülhamit'in torunundan AKP'ye çağrı: Vahdettinin Mezarını Getirin..

 

Geri getirin..

Abdulhamit'in torunu Sahte kurtuşluş savaşı ve sahte kurtarcı oyunları ile katil kraliçe oyunları sonucu  İngiliz zırhlısı ile İstanbul'dan kaçırılan son padişah Vahdeddin için AKP'ye çağrı da bulundu.

 

Abdulhamit'in torunu Sahte kurtuşluş savaşı ve sahte kurtarcı oyunları ile katil kraliçe oyunları sonucu  İngiliz zırhlısı ile İstanbul'dan kaçırılan son padişah Vahdeddin için AKP'ye çağrı da bulundu.  II. Abdülhamid’in torunu Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, Ayasofya’nın ardından AKP hükümetine çağrı yaptı. Osmanoğlu, "En kısa zamanda Vahdeddin Han’ın mezarının getirilmesi gerekir” dedi. Yeniden Refah Partisi kurucular kurulu üyesi ve Genel Başkan Fatih Erbakan'ın Başdanışmanı Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, Yeni Akit’e yaptığı değerlendirmede “Ayasofya’nın yeniden camiye dönüştürülmesi Türkiye’nin milli egemenliğini tekrar eline aldığını ve vesayetten kurtulduğunu bütün dünyaya ilan etmesidir” ifadelerini kullandı. 

 

“SULTAN VAHDEDDİN’İN KABRİNİ GETİRMELİYİZ”

 

Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, Son Osmanlı Sultanı Vahdeddin’in mezarının Şam’da olduğunu hatırlatarak; “Vahdeddin Han Şam’da yatıyor. Biz onun ülkemize getirilmesini istiyoruz. Çünkü bir padişah başka bir ülkede yatmamalı. Bunun önlemini almalıyız. O yüzden en kısa zamanda Vahdeddin Han’ın mezarının getirilmesi gerekir” dedi.

 

II. Abdülhamid’in torunu Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, Ayasofya’nın ibadete açılmasının ardından AK Parti hükümetine çağrı yaptı. Osmanoğlu, “En kısa zamanda Vahdettin Han’ın mezarının getirilmesi gerekir” dedi.

 

Yeniden Refah Partisi kurucular kurulu üyesi ve Genel Başkan Fatih Erbakan’ın Başdanışmanı Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu,  “Ayasofya’nın yeniden camiye dönüştürülmesi Türkiye’nin milli egemenliğini tekrar eline aldığını ve vesayetten kurtulduğunu bütün dünyaya ilan etmesidir”  ifadelerini kullandı.

 

Osmanoğlu, " Biz senelerce devlete hizmet etmiş bu padişahlarımızın türbesine de bilet alarak girmek zorunda bırakılmıştık. Ayasofya’ya bilet alarak değil abdest alarak girmek istediğimizi yıllardır her platformda dile getirdik” ifadelerini kullandı.

 

Osmanoğlu ayrıca, son Osmanlı Sultanı Vahdettin’in mezarının Şam’da olduğunu hatırlatarak; “Vahdettin Han Şam’da yatıyor. Biz onun ülkemize getirilmesini istiyoruz. Çünkü bir padişah başka bir ülkede yatmamalı. Bunun önlemini almalıyız. O yüzden en kısa zamanda Vahdettin Han’ın mezarının getirilmesi gerekir” dedi.

 

II. Abdülhamid'in torunu Orhan Osmanoğlu, Ayasofya'da 5 padişah nöbet tutmaktadır..

 

 Ayasofya'nın camiye çevrilme kararının alınmasının ardından II. Abdülhamid'in torunu Orhan Osmanoğlu'ndan ilginç bir paylaşım geldi.Twitter hesabından paylaşımda bulunan Osmanoğlu, Ayasofya'da 5 padişahın nöbet tuttuğunu savundu.Orhan Osmanoğlu, şu ifadeleri kullandı:Ayasofya Camii avlusundaki türbelerinde 5 Osmanlı padişahının (I. Mustafa Han, İbrahim Han, III. Murad Han, II. Selim Han ve III. Mehmet Han) ruhlar âleminde nöbet beklediklerini bilginiz var mı #AyasofyaCamii

 

MİLLİ EĞİTİM MASONİK SİYONİST ÇETENİN ELİNE DÜŞTÜĞÜNDEN PEYGAMBERİMİZE BİLE HAKARETE BAŞLADILAR..

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : İnsanlık aşağılık soyların işgali nedeniyle büyük bir diken üstünde.. Dünya Konfederasyonu hayata geçirilemezse dünyayı işgal eden aşağılık soylar durdurulamazsa.. İnsanı mevcut teknoloji ile çip takılan oyuncaklara kölelere
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA