ATSO BAŞKANI DEMİRCİNİN OĞLU VEFAT ETDİ..

Ardahan Ticaret Odası (ATSO) Başkanı Çetin Demirci ve Öğretmen eşi Meltem Demirci’nin oğlu Yiğitcan Demirci uzun zamndır mücadele ettiği hastalığa yenik düşerek hayata gözlerini yumdu..
Bu haber 2020-09-10 21:04:35 eklenmiş ve 431 kez görüntülenmiştir.

ATSO BAŞKANI DEMİRCİNİN OĞLU VEFAT ETDİ..

 

Ardahan Ticaret Odası (ATSO) Başkanı Çetin Demirci ve Öğretmen eşi  Meltem Demirci’nin  oğlu Yiğitcan Demirci uzun zamndır mücadele ettiği hastalığa yenik düşerek hayata gözlerini yumdu.. Yüzlerce Ardahanlı  Yiğitcanı son yolculuğuna uğurlarken, onbinlercesi ise acısını paylaştılar,  taziye mesajı yayınladılar. Vefat eden  kardeşimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine baş sağğı ve sabır diliyoruz..

 

Vefat Eden Yiğitcan Demirci 24 Yaşındaydı..

 

 

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin DEMİRCİ Kimdir..

 

1964 yılında Ardahan' da doğdu. İlköğrenimini ve Liseyi Ardahan' da bitirdi. 1985 yılında Anadolu Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi işletme bölümünden mezun oldu.

 

1988 yılının da askerlik hizmetini yedek subay olarak Aydın Söke’de tamamladı. Ardından 2 yıl İstanbul’da SMMM’lik yaptı. 1990 yılından itibaren Ardahan merkezde kuyumculuk üzerine aile işletmesinde ticaret yapmaktadır. 2013 yılı Mayıs ayından itibaren Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası yönetim Kurulu başkanlığı yapmaktadır. Ardahan Üniversitesinde Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi Dalında Yüksek Lisans yapmaktadır.

 

 

Başkan Çetin Demirci evli ve iki çocuk babası olup, orta düzeyde İngilizce bilmektedir.

ETİKETLER : Ardahan Ticaret Odası (ATSO) Başkanı Çetin Demirci ve Öğretmen eşi Meltem Demirci’nin oğlu Yiğitcan Demirci uzun zamndır mücadele ettiği hastalığa yenik düşerek hayata gözlerini yumdu..
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA