TERÖRİST İSRAİL ve UYDUSU TC CUDİ’Yİ BİRLİKTE YAKIYORLAR..

Kurdistan alev-alev yanıyor. Kurdistan yakılıp yıkılıyor, HDP'liler ise dalga geçiyorlar..
Bu haber 2020-09-09 19:52:20 eklenmiş ve 629 kez görüntülenmiştir.

TERÖRİST İSRAİL ve UYDUSU TC CUDİ’Yİ BİRLİKTE YAKIYORLAR..

 

Kurdistan alev-alev yanıyor. Kurdistan yakılıp yıkılıyor, HDP'liler ise dalga geçiyorlar..

 

Terörist israil uydusu tc ile birlikte Kurdistanı yakıp yıkarken.. Kürtler adına ortaya çıkan saftirik sergerdeler ise bu yakıp yıkmayı tüm dünya başkentlerine taşımaları gerekirken, adeta kürtlerle alay eden etki ajanları gibi hareket etmektedirler..

 

Son 400-500 yıldır Kurdistan sürekli parçalanıyor, sürekli yakılıp yıkılıyor.. Ortaçağdan günümüze bu gerçek değişmedi..

 

Osmanlı ve Çarlık yıkıldıktan sonra ise Siyonizmin dünyayı kapitalizm ve kominizm senaryoları ile işgal etmesinin ardından Yüzyıldan fazladır sürekli yakılıp yıkılan boşaltılan coğrafya kurdistan..

 

Bölgeden gelen  biligilere göre Kurdi STK’lar, mosad ajanları TC içindeki ajanlarını bol dolarla yemleyerek harekete geçirdikleri; siyonistlerle, diktatör tc birlikte Cudi, Gabar ve Besta bölgelerini pilot bölge olarak seçerek o bölgelerde bir köy ve bir kürt kalmayıncaya kadar bölgenin yakılıp yıkılması için ne gerekiyorsa bu yönde talimat verdikleri doğrultusunda.. Bu talimat nedeniyle tc diktatörlüğü yangına tek bir müdahalede bile bulunmamaktadır..  Mevcut kamu ve yerel birimlerin başındaki ajan yapılanmalar Kürt halkıyla dalga geçerek yangını ellerini ovuşturarak izlemektedirler..  

 

Aynen tahrif edilmiş tevratta belirtildiği gibi Kürtlerin altında gölgelenebilecekleri bir ağaç kalmayıncaya kadar Kurdistanı yakıp yıkın projesini siyonizm ve siyonizme uşaklaık eden devletlerle terör lejyonları birlikte hayata geçiriyorlar..  Ve Kürtler adına ortaya çıkan etki ajanaları ise bu yakılıp yıkılmayı dünyaya taşımayarak siyonizme hizmet etmektedirler..

 

Kurdi STK’lar  HDP  kürt dendiğinde hak dendiğinde mangalda kül bırakmıyor.. Bu olay nedeniyle abd- çin-rusya-avrupa tüm dünyayı ayağa kaldırıacaklarına efemine hareketlerle kürtlerle dalga geçiyorlar.. dediler..

 

Kürdistan yakılıp yıkılıyor.. Yakanlar keyifle izlerken.. Kürtler adına ortaya çıkan saftirik sergerdeler ise seyr ediyorlar..

 

Bu yıkıcı siyonist planı dünyaya taşımıyorlar…

 

HDP’li bir vekilin şu saftirik sorusuna bakın “Cudi, Gabar ve Besta da özellikle köylülerin bağ ve bostanlarının bulunduğu alanda yaşanan orman yangınlarının amacı halkı göçertmek mi?”

Yüzyıldır Kurdistan parça-parça edilmesinin yanı sıra yüzyıldır yakılıp yıkılıyor. Bunlar bu ağır sorunu dünya halklarının ve devletlerinin gündemine taşıma yerine Kürtlerle dalga geçiyorlar..

 

CUDİ ALEV-ALEV YANIYOR HABERİ TIKLAYINIZ..

 

 

İSRAİL BASINI BALLANDIRA BALANDIRA TCYİ NASIL ÖVÜYOR ALTTAKİ LİNKE TIKLAYINIZ.. YANİ İRAN ve TC İLE SAHTE DÜŞMANLIK TÜM ARAP REJİMLERİ İŞGAL EDİLMİŞ.. DÜNYA HALA SEYR EDİYOR.. ALTTAKİ LİNKE TIKLAYINIZ..

TR İSRAİLİN UYDUSU ve SAVUNMA SANAYİ DE SİYONİSTLERİN..

 

 

 

ETİKETLER : Kurdistan alev-alev yanıyor. Kurdistan yakılıp yıkılıyor HDP'liler ise dalga geçiyorlar..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA