OLMAYAN ÇOCUKLARINDAN DOLAYI FETÖCÜ YAPTILAR..

Çocukları olmadığı halde çocuklarını fetö okullarında okutuyor, bu yalan tutmayınca bu sefer ppkk bu da tutmasa bu sefer iş-it mensubu oyunları ile binlerce vatandaş adeta biçiliyor. Kurdistanda böyle çarpıcı binlerce örnek var.. İşte batmandan bir örnek..
Bu haber 2020-09-08 13:57:02 eklenmiş ve 445 kez görüntülenmiştir.

OLMAYAN ÇOCUKLARINDAN DOLAYI FETÖCÜ YAPTILAR..

 

Çocukları olmadığı halde çocuklarını fetö okullarında okutuyor,  bu yalan tutmayınca bu sefer ppkk bu da tutmasa  bu sefer iş-it mensubu oyunları ile binlerce vatandaş adeta biçiliyor. Kurdistanda böyle çarpıcı binlerce örnek var.. İşte batmandan bir örnek..

 

Derin siyonist  işgalin İslam dünyasındaki rejimleri nasıl ele geçirdiğinin en önemli ispatlarından biri de fetö üzerinden binlerce insanın nasıl mağdur edildiği işinden aşından edilmesiyle gün yüzüne çıkıyor..

 

Olmayan çocuğunu FETÖ okuluna gönderdiği için işten atıldı SGK'da memur olarak çalışırken KHK ile ihraç edilen Muhammed Zekeriya Özdil'in, çocuğu olmadığı halde 'çocuğunu FETÖ okullarında okutmakla' suçlandığı ortaya çıktı.

 

20 Temmuz 2020 Pazartesi 15:04 Olmayan çocuğunu FETÖ okuluna gönderdiği için işten atıldı Batman’da Kanun Hükümde Kararnameyle (KHK) kamu görevinden ihraç edilen Muhammed Zekeriya Özdil için ‘çocuğunu FETÖ okullarında okutması’ gerekçe olarak kullanıldı. Bekar ve çocuksuz olan Özdil’in işe iadesi ise ‘PKK iltisaklı’ olduğu yönünde gerekçe bildirilerek reddedildi.

Özdil’in hakkındaki suçlamalar, OHAL İşlemleri İnceleme Komisyonu tarafından işe iade başvurusunun reddedilmesiyle ortaya çıktı. Sosyal Güvenlik Kurumu’nda (SGK) memur olarak çalışan ve aynı zamanda Büro Emekçileri Sendikası Temsilcisi olan Muhammed Zekeriya Özdil, 6 Ocak 2017’de 679 sayılı KHK ile kamudaki görevinden ihraç edildi. Özdil’in OHAL İşlemleri İnceleme Komisyonu’na yaptığı işe iade başvurusu ise reddedildi.

 

Özdil’in başvurusunun reddedilmesiyle birlikte SGK il müdürlüğünde çalışan 152 kişi hakkında raporlar hazırlandığı da ortaya çıktı. OHAL İşlemleri İnceleme Komisyonu’na sunulan 152 sayfalık “istihbari” raporda, 20’nci sayfasındaki verilerle 90’ıncı sayfadaki bilgiler, birbirini yalanlıyor. AYNI RAPORDA BİRBİRİNİ YALANLAYAN BİLGİLER İhraç raporunda, Özdil evli olmadığı halde evli, çocuğu olmadığı halde çocuklarını FETÖ’yle irtibatlı okullarda okuttuğu, Bank Asya’da hesabı bulunmadığı halde Bank Asya’da hesabı bulunduğu, pasaportu olmadığı halde pasaportu bulunduğu ileri sürüldü. Ancak aynı bilgiler, yine raporun farklı sayfalarında yalanlandı. İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğü’nce hazırlanan soruşturma evrakında ise herhangi bir soruşturma ve kovuşturmanın yürütülmediği belirtilen rapora rağmen, FETÖ ile suçlanıp dosyası hazırlanarak ihraç edilen Özdil, OHAL İşlemleri İnceleme Komisyonu tarafından “PKK ile irtibatlı ve iltisaklı olduğu” gerekçesiyle işe iadesi reddedildi.

 

‘LİSTELERİ HAZIRLAYANLAR DA İHRAÇ EDİLDİ

 

FETÖ ile herhangi bir bağlantısının dahi olmadığını emniyet soruşturmaları ile belgelendiğini dile getiren Özdil, “Hayatım boyunca gerici yapılara karşı mücadele etmiş biriyim. FETÖ’den bir şey bulamadılar, bu sefer de bahane olarak ise ‘PKK müzahiri’ diyerek ret kararı verdiler. Bir dönem listeleri hazırlayanların dahi KHK’yle ihraç edildikleri belgelendi. Bugün ise hukuk mücadelesi verirken, bu şekilde gayri ciddiyetsiz çelişkili raporlar hakkımızda hazırlanıyor” diye konuştu.

 

‘EVLİ DEĞİLİM, ÇOCUĞUM YOK’

 

Evli olmadığını, bugüne kadar pasaport da çıkarmadığını söyleyen Özdil, şunları söyledi: “Raporlarda pasaportumun olduğu yazılı. Bu yetmezmiş gibi evli olmadığım halde çocuklarımın olduğu, hatta Batman’da KHK ile kapatılan bir okulda eğitim gördüğüm yazılı. Bırakın çocuğumu, ben evli bile değilim. Bunlar maddi hatalar değil, Milli Eğitim Müdürlükleri ile yazılan yazışmalar sonucudur. Hadi bunlar olsa neyse, üstüne üstün Bank Asya’da hesabım olmadığı halde hesabım var deniliyor. Sonraki sayfalarda ise hesabım yok deniliyor. Hesabım hiçbir zaman olmadı. Hazırlanan evraklarda skandal üstüne skandal var. Bu raporlar ile OHAL Komisyonun görevini gayri ciddi yaptığı ve binlerce kamu emekçisinin gerçekten nasıl mağdur edildiğinin en net kanıtıdır.” Kendisi gibi binlerce kamu emekçisinin mağdur edildiğini ve mağduriyetlerin de bu şekilde bir ciddiyetsizlik ile yapıldığını ifade eden Özdil, “Tüm bunlardan anlaşılıyor ki evli olmadığım halde çocuğumun olması ve KHK ile kapatılan bir okulda da bu çocukların okuması gerekçesiyle göreve iade edilmedim. Ben dahil tüm mağdur edilen kamu emekçileri bir an önce görevlerine iade edilsin” dedi. (MA)

 

ETİKETLER : OLMAYAN ÇOCUKLARINDAN DOLAYI FETÖCÜ YAPTILAR..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA