TARİKAT NEDİR, KÖKENİ..

TARİKAT NEDİR, KÖKENİ ve TC’DE TARİKATLAR MÜSLÜMANLARI NEDEN LİNÇ HAREKETİNE DÖNÜŞÜYOR..
Bu haber 2020-09-07 07:10:01 eklenmiş ve 1173 kez görüntülenmiştir.

TARİKAT NEDİR,  KÖKENİ ve TC’DE TARİKATLAR NEDEN MÜSLÜMANLRI LİNÇ HAREKETİNE DÖNÜŞÜYOR..

 

Tarikat (Arapça: طريقة), veya tarik kelimesi "yol" tarikat "yollar" anlamına gelir, "Allah’a ulaştıran yol" mânâsında kullanılmaktadır.

 

Tarikatların kökeni binlerce yıl öncesine dayanmasına karşın, İslam Dünyasında ise Kürdistanda Selçuklu Selçuklu ve Osmanlı döneminde İslam Kaynaklı düşünce ve inanç hareketleri olarak ortaya çıktılar. Anadolu-Mezopotamyada insanlık tarihi kadar eski olan, binlerce yıl önceden var olan bu gelenek.. İslamın Anadolu-Mezopotamyaya hakim olmasıyla.. Hicri 5. / Miladi 11. asırda Kurdistanda Abdülkâdir Geylânî’nin yolundan gidenler tarafından oluşturulan Kadiri Tarikatı ile yayılmaya başlamış. Ebû Sâlih Muhyiddîn Abdülkâdir Geylânî, neseben hem Hasanî ve hem de Hüseynîdir. Abdulkadir Geylânî’nin soyundan gelen evlat ve torunları da yaşadıkları muhitlerde “şerîf”, “şurefâ”, “seyyid” olarak anılmışlardır. Ve giderek Kurdistan coğrafyasından tüm İslam coğrafyasına yayılmışlardır.. 

 

Tarikat, Allah'a ulaşma ve onu tanıma yollarından her biridir.[2] İslamiyet'te, İslamiyet'in kalbi boyutu üzerinde duran ve "kalbin fıkhı" diye nitelenen tasavvuf öğretisinin ( terbiyesinin) uygulandığı düzenli kurumsal yapılar olarak tarif edilir.

 

TC’de Tarikatlar Neden Linç Hareketine  Dönüştürülüyor..

 

TC kurulduğundan beri tam bir soykırım rejimidir. Anadolu ve Mezopotamya halklarına özgü ne kadar değer varsa hepsini yerle bir eden bir rejim..

 

Rum-Ermeni halklarının tehciri, Hiristiyan nüfusun düşürülmesi, Osmanlı coğrafyaından sökülmesi... Ardından Yüzbinlerce kürdün fiziki soykırım (Ağrı-Dersim-Zilan..) doğmamış bebeklerin dahi katl edilmesi.. Günümüze kadar bir tek soykırım olayı daha açığa çıkmamıştır. Ve bu soykırımcı rejme karşı bir tek dava dahi açılmamıştır. Milyonlarca Kurd hala dillerini yazı ve edebiyatta kullanmamaktadırlar.. 1949 Nuri Paşayı silah fabrikasıyla yok edenlerden, bilim adamlarımızı uçaklarla dağlara çarptıranlardan.. Hala yerden ve uydulardan milli-manevi hasletleri önde olan güvenlikçiler-özel timler başta olmak üzere vatandaş helikoperlerle kazalarla yok edilmektedir. Binlerce faili meçhul hala faili meçhul durmaktadır..  

 

Bu topraklara özgü tarikatlar.. Yüzyıllar boyunca adalet ve medeniyet tisali oldular, Osmanlı vb. devletler İslam menşeli tarikatlarla cihan İmparatorluğu oldu.

 

İşte siyonizm ajan tarikat yapılanmasıyla buraya saldırdı. TC gibi siyonist rejimleri kurduğu gibi fetö gibi siyonist terör örgütleri ile de hem maddi-hem manevi anlamda halkımızı ve ülkemizi esir aldılar.. FETÖ’yü besleyip semiren TC rejminin kendisidir. FETÖ aslında TC rejminin İslamı ve Müslümanları düşürmek için rejmin kendisinin kurguladığı bir senaryodur.. Zaten tc rejmi adeta fetönün kendisidir.. Bu fatura da ak partiye denk gelmiş. AKP gücü yetmeyince rejim tarafından tekradan esir alınarak anırkabirlerde yerlere kadar yatmaktadırlar..

 

Günümüzde Afrikadan Çin’e milyonlarca Müslüman, Milyonlarca insan  soykırıma uğramakta, çocuk yaşlı kadın demeden yüzbinler tecavüze, sürgüne ölüme soykırıma tabi tutulmaktadır..

 

Siyonist terörist israilden abd, avrupa ya kadar devlet erki sürekli bu soykırım operasyonlarını örterken.. Terörist devlet erki, ulus devlet faşizminin milyonları düşürmesini örneğin israilin filistini işgalini, yada kurdistanın sahte suni sınırlarla parçalanmsını işlemezler bile..

 

Hergün kapitalist-siyonist metropollerde çocuklar başta olmak üzere dünyamızda milyonlarca  insan hak ve hukukundan yoksun düşürülürken.. Kapitalist metropollerde her gün binlerce çocuk seks kölesi olarak kullanılırken.. TC’yi derinden işgal eden masonik-siyonist çete bunlara değinmez bile..

 

Bir tarikat şeyhinin sapkın davaranışını şu anda dine ve Müslümanlara karşı bir saldırı aracına dönüştüren derin işgalcilerin ana hedefi kökeni  yüzyıllar öncesinden günümüze gelen insanlara dini-tasavufi bilgileri Anadolu-Mezopotamya kökenli tasavuf felsefesini yok etmek, ehli iman tüm insanları yok etmek. Ülkemizden dini silmek.. Masonik-siyonist çetenin kullandığı köleler ordusu oluşturmak.. Bundan dolayıda dört koldan ne varsa saldırıya geçmiş bulunmaktadırlar..

 

Bu anlamda bazı ajan yapılar, masdonik-siyonist  çeteler o kadar gerzekleşiyor ki Ezel, Kurtlar vadisi vb. tarikatlar buradan doğdu.. gibi zırvalarla.. Ülkemizde Müslümanlığı kökünden kazımak için dört koldan islama saldırıya geçmiş bulunmaktadırlar..

 

Özetle TC rejmi derin siyonist-masonik küresel çetenin kurduğu, kurdurduğu bir rejimdir. Bu rejim soykırım başta olmak üzere insanlığa karşı işlenen suçlarda dünyanın en kirli rejimlerinden biridir..

 

Rejim bütün ajanları ile ahırkabirlerle-anırkabirlerle kurtarıcı edebiyatı ile doğmamış çocukların beynini kitlerken.. Ajan masonik siyonist kuşatması ile de din ve maneviyatla sonuna kadar oynayarak 80 milyon vatandaşı köleler ordusuna dönüştürmektedir. Rejim deşifre olmamak için sürekli din alanına saldırarak vatandaşı  nefessiz bırakmaktadır..

 

Masonik siyonist çete deşifre olan fetö gibi siyonist-masonik küresel çetenin intikamını İslam Dinini, Müslümanlığı ve tarikatları hedefe koyarak intikama soyunmuştur.. Çok pervasızca-hayasızca İsdlama ve Müslümanlara saldırıya geçmişlerdir..

Terörist nartanahu filistinlinin evini bombayla bebekle yok ederken, iş-it gibi vahşiler, terör lejyonları doğmamış bebekleri katl ederken.. Bunları dizayn eden küresel siyonist-masonik çetelere tek kelime etmeyen.. TC içindeki ajan yapılanma bir istismar olayı ile dini –müslümanları hedef tahtasına koymuştur..

 

Vatandaş bu derin işgal rejmini yıkmadan, gerçek bir demokrasiye geçmeden.. Bu Masonik siyonist çete TR özelinde tüm islam dünyası ile oynamaya devam edecektir..

 

Derin işgalci Masonik-Siyonist Çete uyanan Anadolu ve Mezopotamya halklarını uyutmak ve düşürmek için diktatör-putçu-ırkçı faşist tc rejminin yıkılmasını önlemek için, dini din olmaktan çıkarma.. oyunu başta oplmak üzere vatandaşa karşı büyük bir saldırı harekatı başlatmıştır..Ki bu geri yoz eğitim ve rejim yüzünden seks ve cinselliği günah katagorisne koyup, seksi bilmeyen yetişen hayvan tecavüzcüsü onbinler çıkaran bir rejim..

 

Şu anda dünyadaki tüm insanları çip takılan cinsiyeti olmayan kölelere çevirmeye çalışan vahşi-siyonist kapitalist küresel bir saldırı ile insanlığı kuşatan masonik-siyonist çeteler gerçeği tüm gezegeni kuşatıp insan soyunu yok etmeye çalışırken.. İçerdeki siyonist-masonik.. ajanlar bunlara değinmezler.. Gizlerler..Yani siyonist masonik çete insanlığı cinsiyetsiz köleler ordusuna çevirip yok ederken.. aklımızı sikimize taktırarak bize ve dünya insanlığına operasyon çekiyor..

 

Ama nafile insanlık küresel siyonizmi-kapitalizmi yerle bir edecektir.. Bu pislik sitem ve sistemler tüm dünyada yıkılacaktır..

 

ETİKETLER : TARİKAT NEDİR KÖKENİ ve TC’DE TARİKATLAR NEDEN MÜSLÜMANLRI LİNÇ HAREKETİNE DÖNÜŞÜYOR..
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA