DOĞU MEDYA TANITIMDA DÜNYANIN EN BÜYÜK LERİ ARASINDA..

İnanılmaz ama gerçek. Parasız, pulsuz, dolarsız yola çıktık. Kısa zamanda tanıtımda dünyanın en iyileri arasında yer aldık.
Bu haber 2020-09-06 08:26:26 eklenmiş ve 817 kez görüntülenmiştir.

DOĞU MEDYA TANITIMDA DÜNYANIN EN BÜYÜK LERİ ARASINDA..

 

İnanılmaz ama gerçek. Parasız, pulsuz, dolarsız yola çıktık. Kısa zamanda tanıtımda dünyanın en iyileri arasında yer aldık. Doğu Medya. Küresel büyük firmalardan tebrik ve takdir görmeye başlayan, büyük insani sermayenin takdir ve tebrik ettiği  en önemli, en büyük firmalardan biri oldu..

 

HABERİN GÖRSELLERİ TIKLAYINIZ..

 

2000’li yıllarda kurduğumuz Doğu Medya Firması..  Firma-iş ve stk dünyasının tanıtımında yıllık 10 milyonlara varan tanıtım potansiyeli nedeniyle.. Google, Yandex  gibi dünyanın en büyük firmaları, arama motorları  başta olmak üzere başarımızdan dolayı dünyanın en büyükleri sürekli Doğu Medya’yı bizleri tebrik ve takdir etmeye başladılar.. Dokunduğumuz her firmanın, esnafın yıllık cirosuna 1 milyondan 10 milyonlara katkı sunmaya başladık..

 

Para tanrısını ayakları altında ezen, para-pul, put-totemleri red eden, özgür irade ve özgür düşünceye sahip insanın en büyük değer olduğu şiariyla yola çıkan Doğu Medya,  dünyanın en büyükleri arasına girdiği gibi,  bilginin en büyük değer olduğunu ispatlayan bir firma oldu.

 

Bir Kurd CEO olarak Doğu Medya Dünyanın en büyükleri arasında.. Doğu Medya Tanıtımda Küresel bir firma oldu.. Küresel bütün firmaların, insani sermaye ve iş dünyasının dikkatlerini takdir ve tebriklerini üstünde topladı..  Bu anlamda para ile ifade edersek Küresel iyi sermayenin sunduğu 5 milyonluk (eski para ile 5 trilyonluk) bir data havuzu ile insanlığa hizmet eden en iyi firmalar arasına girdi.. 

 

Tabi burada alanda masa başında, derneklerde ve sahada  çalışan teknik kadrodan, il-ilçe ve bölge ve ülke temsilcilerimizden..  sıradan katkı sunan her arkadaşımıza gönüllü olarak katkılarını yapan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu başarı aslında birbirinden bağımsız  çalışan, herhangi birçıkar gözetmeden halkın gelişmesini isteyen arkadaşlarımızın başarısı. Bu anlamda Doğu Medyaya katkıda bulunan yerel, ulusal, küresel anlamda sahadaki tüm arkadaşlara teşekkürü bir borç biliyoruz.. 

 

Tanıtım ve geliştirmede Doğu Medya yıllık bazda firmalra 40-50 milyonlara varan katkı sunarken.. Irkçı-Diktatör TC devlet yapılanmsı Küresel bazda yürüyen iş adamı-vatandaş istememesi ve bütün ülkeyi vatandaş için bir hapishaneye çevirmesi nedeniyle kurumsal anlamda alt yapımızı çok ağır koşullarda tatamlamaya çalışıyoruz. Şu anda resmi olarak en az 10-15 kişi çalıştırmamız gerekirken alt yapı eksiklikleri nedeniyle tüm ülke sathına yayılamıyoruz. Ancak yetişebildiğimiz kadar vatandaşa katkı sunuyoruz.. 

 

HABERİN GÖRSELLERİ TIKLAYINIZ..

 

 

DOĞU MEDYA İLE ÇALIŞAN YADA DOĞU MEDYANIN DESTEK SUNDUĞU HER FİRMA 1 MİLYONDAN 10 MİLYONA VARAN EK CİROLARA ULAŞTILAR..

 

Doğu Medyanın sunduğu desteğin farkında olan iş dünyası, firma yada esnaf yılda en az 2-3 kez bizlerle irtibata geçip bilgilerini işlememizi ve kendilerini güncellemmizi isterken.. Destek sunduğumuz halde bu desteğin farkında olmayan firmalar, davarlar da mevcut.. Ama Doğu Medyanın destek sunduğu herkes –her firma kısa zamanda tüm rakiplerinin önüne geçmektedir..

 

Önümüzdeki 5 yıl içinde alt yapımızı tamamlarsak tüm ülke geneline katkı sunacağız..  Alt yapı sorununu da kısa zamanda gerekirse yurt dışına açılarak tatmalyacağız..

 

TC REJMİ BATAKLIK GİBİ VATNDAŞI AŞAĞI ÇEKİYOR..

 

TC  rejimi  vatandaşın yerinde sayması ve vatandaşın düşürülmesi için kurulmuş, derinden işgal edilmiş vatandaşın değil yabancı-yerli işgal güçlerinin birlikte yönettiği bir rejim. Bu anlamda Doğu Medya için dünyanın en büyük firmalarının gördüğü başarıyı rejmin görmesini bırakın 30 yıldır ülkeyi bizler için hapishaneye..  Kurulduğundan beri de rejim yürüyen bir vatandaşı nasıl düşürürüz ayak oyunlarının döndüğü derinden işgal edilmiş bir rejim.. Bu sorunun aşılmasının yegane yolu vatandaşın her alanda gelişmesi ile mümkündür. Gelişmiş toplumlarda tc gibi bir devlet 2 dk ayakta duramaz. Yıkarlar..  

 

ÜLKEMİZ GERÇEK BİR DEMOKRASİYE GEÇMEDEN...

 

Bir ülkenin gelişiminin temel kriteri tam demokrasidir. Ülkemizde yerel, ulusal, küresel bazda firma, bilim adamı, bilim ve teknolojinin çıkışı için ülkemizin ırk-dil-din-mezhep üstü bir demokrasiye geçişi ve sivil bir anayasa ile mümkündür..

 

Bu anlamda her zaman ifade ettiğimiz gibi bir ülkede demokrasi işlemiyorsa, insanlar düşüncelerini özgürce ifade edimiyorsa, diktatör tc gibi ya din yada atatürüklerle insanlar ablukaya alınmışsa, dizayn ediliyorsa, kurtarıcı edebiyatları ile çocukların her gün beyinleri kitleniyorsa.. Haliyle bu ülkede bir bilgisayar üretilemez, bir cep telfonu üretilmez, dünya çapında yürüyen iş adamı ve girişimci çıkamaz.. Hibrit bir toplum oluyoruz, yani başkalarının ürettiklerini tüketen düşürülmüş-düşkün  bir toplum oluyoruz..

 

Bu anlamda Türkiye STK-İş Dünyası ve vatandaşının en büyük sorunu bir an önce yüzyıldır vatandaşı kitleyen bu yıkıcı diktatörlüğü gerçek bir demokrasiye dönüştürmelerinde yatmaktadır.. Bizler gecemizi gündüzümüze katıp bu ülke vatandaşı gelişsin, operasyona maruz kalmasın diye nefessiz kalırken.. Rejim ya askeri darbe ile, ya ekonomik darbe ile.. Bunaları yapamıyorsa akp gibi günümüzde sürekli gaz çıkararak vatandaşı düşürmek için şeytana papucunu ters giydiriyorlar..

 

DOĞU MEDYA İLE İRTBTA GEÇİN BÜYÜYÜN..

Ayinesi İştir kişinin lafa bakılmaz.. İşte Doğu medyanın başarısı Küresel büyük firmaların TEBRİK VE TAKDİRLERİ..

 

GOOGLE CEO’S

Hi Yusuf Yasin- Merhaba Yusuf Yasin,

 NGO - Associations, Business world, STK İş dünyası tanıtım başarınız ilham kaynağı.. Firma tanıtımında google haritalarda dünyanın en iyileri arasındasınız.. Ve firma tanıtımlarında en iyi fotoğrafçılardan birisiniz.

 

Başarılarınızla İlham kaynağı Oluyorsunuz.. İlham veren konuşmacılar ve oturumlar için bize katılın.

En zorlu zamanlarda bile ilerlemenin bekleyemeyeceğini biliyoruz. Bu yüzden bu yıl, bulut teknolojisinin en iyilerini size getiriyoruz. Sizi aramıza alıyoruz.. vs..

 

Firma tanıtımında google haritalarda dünyanın en iyileri arasındasınız.. Doğu Medya Hizmetler, iletişim, detaylı bilgiler için alttaki linke tıklayınız..

Doğu Medya firma-işstk dünyasına katkıları için alttaki linke tıklayınız..

 

 

DOĞU MEDYADAN FİRMALARA MİLYONLUK KATKI..

 

Doğu Medya firma-işstk dünyasına katkıları için üsteki şlinke tıklayınız..

 

Doğu Medya, yerelden evrensele insanlığın ve özgürlüğün sesi.. (www.dogukultur.com)

ETİKETLER : DOĞU MEDYA TANITIMDA DÜNYANIN EN BÜYÜK LERİ ARASINDA..
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA