DÜNYANIN GÜNEŞİN ETRAFINDA DÖNMEDİĞİ ORTAYA ÇIKTI.. !

Güneş Sistemi Hakkında Çarpıcı Sonuçlar Ortaya Çıktı: Aslında Güneş’in Etrafında Dönmüyoruz! Dünyanın döndüğü yerde güneşte dönüyor..
Bu haber 2020-09-04 21:22:51 eklenmiş ve 491 kez görüntülenmiştir.

DÜNYANIN GÜNEŞİN ETRAFINDA DÖNMEDİĞİ ORTAYA ÇIKTI.. !

 

Güneş Sistemi Hakkında Çarpıcı Sonuçlar Ortaya Çıktı: Aslında Güneş’in Etrafında Dönmüyoruz! Dünyanın döndüğü yerde güneşte dönüyor..

 

Güneş sistemi hakkında çarpıcı sonuçlar ortaya koyuldu. Bilim insanları tarafından yapılan açıklamalarda Güneş sisteminin yeni merkezi anlatıldı.

 

Her geçen gün farklı bir özelliğini gösteren Güneş sistemi hakkında çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı. Hem bilim dünyası hem de birçok kişi gezegenlerin Güneş'in etrafında döndüğünü zannediyordu. Ancak bilim insanları tarafından yapılan açıklamalarda, yeni bulgular elde edildiği söylendi. İşte merak edilen bütün detaylar.

 

Güneş sistemi hakkında elde edilen ilk sonuç aslında gezegenlerin Güneş'in etrafında dönmediğiydi. Japon uzay ajansı JAXA'nın gezegensel bir bilim adamı olan James O'Donoghue tarafından yapılan açıklamalar, bizlere ilk şoku yaşatmaya yetti bile. Yaptığı açıklamada, "Bunun yerine, her şey Güneş Sistemi kütle merkezinin etrafında dönüyor." "Güneş bile." ifadelerine yer verildi.

Güneş Sistemi Hakkında diğer iddialar

 

Yapılan açıklamada, Güneş sisteminin de aslında bir merkeze sahip olduğu söylendi. Onlara göre bu merkez, bütün güneş sistemini bir arada tutmayı başarıyor. Hatta güneş bile bu merkezin etrafında dönüyor. Hemen aşağıda yer alan videodan, bu merkezin hareketini rahatla görebilirsiniz.

 

Güneş sisteminin merkezi, sanılanın aksine Güneş çekirdeği değildir. Tüm gezegenlerin toplam ağırlığı ve toplam mesafesinin ortalamasıdır diyebiliriz.  Barycenters olarak adlandırılan Güneş Sistemi’nin merkezi, sadece Güneş ve diğer gezegenleri ilgilendirmiyor. Hemen aşağıda Dünya ve uydusu Ay’ın bu merkez etkisinde nasıl hareket ettiğini görebilirsiniz. Buradaki hareketlere baktığınızda, yine daha düzenli bir dönüş görebilirsiniz. Böyle bir sonucun çıkmasındaki en önemli etki hiç şüphesiz gezegenler arası uzaklıktır.

 

 

Evren her geçen gün yeni sırlarını ortaya döküyor. İlk başlarda Güneş'in dünyanın etrafında döndüğü düşünülürken sonradan dünyanın aslında Güneş'in etrafında döndüğü ortaya çıkmıştı. Şimdi ise aslında tüm gezegenlerin bir merkez güç etrafında döndüğü görüldü. Bakalım evren daha başka hangi sürprizlerle gelecek. Bizi takipte kalın.

ETİKETLER:

evren güneş sistemi NASA güneş,

haberin tüm detayları taminidr  tıklayınız..

ETİKETLER : Güneş Sistemi Hakkında Çarpıcı Sonuçlar Ortaya Çıktı: Aslında Güneş’in Etrafında Dönmüyoruz! Dünyanın döndüğü yerde güneşte dönüyor..
Diğer Bilim-Teknik haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA