Kardeş Kardeşe Bunu Yapar Mı?

Annesinin, ablalarının ve diğer akrabaların “bu yanlıştan dön. Ağabeyinin dükkânını ver” çağrılarını yanıtsız bıraktığını söyleyen ağabey Rıza Bektaş, en son mahkemeye başvurmak durumunda kalmış
Bu haber 2020-09-03 08:00:18 eklenmiş ve 422 kez görüntülenmiştir.

 

Iğdırlı Rıza Bektaş’ın kardeşi Ali Bektaş’tan çektiğini kimse kimseden çekmedi denilirse yeridir. Rıza Bektaş’ın anlattıklarına göre önce şehrin merkezindeki Cumhuriyet caddesinde bulunan üç katlı modelist giyimi içiresi dolu bir şekilde tek erkek kardeşi olan Ali Bektaş’a verdi. Altı kız kardeşten sonra dünyaya gelen dualı kardeşimiz dediği Ali’ye bu da yetmedi, Vali Konağı Yolu no 61’de bir dükkân alarak hibe etti. O da yetmedi “ben memurum işletemem diyerek kendisine aldığı dükkânı da kardeşinin adına aldı. 

Kardeş Ali Bektaş ise abisine teşekkür edeceğine, Ağabeyi Rıza’nın gösterdiği mesajlarda “Tapular benim adıma. Benim adıma vermeseydin. Kanun sana inanmaz. Ne yapabilirsin beni öldürecek misin? Bana bir şey yapamazsın. Sana hiçbir şey vermiyorum” diye mesaj attıktan sonra ortalarda yok. Telefonlara da cevap vermiyor. Sosyal medya hesaplarını da dondurmuş…

Annesinin, ablalarının ve diğer akrabaların “bu yanlıştan dön. Ağabeyinin dükkânını ver” çağrılarını yanıtsız bıraktığını söyleyen ağabey Rıza Bektaş, en son mahkemeye başvurmak durumunda kalmış.

Yargı süreci başladı. Ağabey Bektaş, şimdi yargıda hibe ettiği dükkânı da geri istiyor. Dükkânları nakit ve kredilerle satın alan ağabey Rıza Bektaş, şahitler ve aralarında yapılan konuşma ve mesajlarla soluğu adliyede aldı.

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER :
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA